flowerpower



foto: jag

tjena, kom hem från maja för ungefär en timme sen. idag har vi varit i barkaby och kollat i massa affärer. maja beställde en asfin tapet till sitt rum! imorgon är det skola igen, buhhhäää. vi börjar 9 och slutar 20 över 2, så det är rätt okej dag iaf. nu ska jag gå, pusskalas

tapet

tjena, Jag och Kajsa ska snart åka hem till mej, men jag kom nyss på att jag inte har nåra nycklar, och de är ingen hemma, haha men mamma kommer nog hem snart hoppas jag. Då ska jag, Kajsa, mamma och Anna åka till barkaby och kolla på tapet idag igen, och lite annat skoj. hihi och sen ska jag fylla i en konfa lapp, och lägga den på posten :) jag, Kajsa, Rebecca, Jossan och Emma ska på konfaläger, på stora strand 2, längtar fett mkt !

Saker som måste göras idag:
• Lägga brev på posten
• Baka kladdkaka
• kolla på tapet
• Äta nudlar
• Köpa kalender,block



haha, bilden togs igår. Det finns många andra bilder också, men man ser inte direkt så normal ut på dom, hehe :)


slumdog millionarie

tjaa, nu är vi snart klara och ska dra och göra ngt med majas mamma :) igår som sagt så såg vi en film, som var skiiiiiiiiit bra! sen spela vi kort, och baka typ, haha. sen vid 3 la vi oss och somna ganska snabbt. sen vakna vi vid 11 och käka sen sitter vi här nu, eller jag, maja är på toa och sjunger. hehe. idag ska vi typ fixa lite ärenden och så, IMORGON ÄR DET REDAN SKOLA IGEN. åh tiden går så snaaaabbt -.- nu ska jag dra och fixa det sista! P U S S

min nya favorit film. den handlar om en kille som är med i den indiska verisionen av "vem vill bli milijonär?" och  varje gång han får en fråga så får man se tillbaka i hans liv om varför han kunde svaret. rekomenderas till 110 procent.


at kajsas place

hej, dagen började med att min moster och mormor kom, och vi åkte till kungens kurva och kollade på tapeter :) hittade en jättefin som jag vill ha, hihi och så var vi på barkaby outlet, och med sej hem fick man ett par svarta jeans, och ett par trosor :) lägger in bilder imorgon om dagen. När jag kom hem städade jag undan lite i mitt rum, fast när ja gick såg de ändå ut som ett bombnedslag, haha nu sitter jag hemma hos kajsa, och vi hyrde en film, och köpte litte goa grejer, haha filmen var jättebra ! rekomenderas verkligen. Jag tror den hette slumdog millionary. Nu ska jag vara lite social och sätta mej brevid kajsa, som sitter och lyssnar på musik och sjunger jättefint, hahah (a) hejdå puss !


kämparglöd

hej, nu sitter jag här och har precis fixat klart mig. när jag vaknade, vid tio ungefär, så drog jag och mamma till kista och lämnade in min mobil igen, för andra gången. om jag får tillbaka den nu och den fortfarande inte är lagad så får jag en ny, så jag vill inte att den ska bli lagad nu! ;) sen var det match, och jag kan säga att hälften av vårat lag var skadade, linn e bröt typ armen och va tvungen att dra till sjukhuset, 3 hade astma, jag har sträckt mig, en va typ halvt sjuk, osv.. så de va jävligt tufft, och motståndarna leder serien och är grymma! dom vann tyvärr med 4-2 men vi kämpa skit bra iallafall. alla i mitt lag är guldvärda.

snart ska vi dra upp till några kompisar, för deras son har konfimerat sig. sen ska jag träffa maja och rebecca och dom ska sova här, filmkväll och mys, härligt! nu ska jag dra, ha en bra dag, puss! =)


L Y C K A.


YEEH !

tjosan :)
Jag är på bra humör just nu. haha
Imorgon ska jag ju sova hos Kajsa med Rebecca,
och vi ska hyra film och mysa riktigt ordentligt :)
Nu håller jag på att städa undan lite grejer från min säng.
Men nu ska jag dricka lite varm oboy med grädde :) hihi

 

Pussar. Maja


årets kommentar:

jag sitter och äter sallad. rebecca ba: jag förstår inte hur du bara kan sitta där och äta gräs..
HAHAHAHA fyfan, det va iaf jävligt kul där och då, fortfarande också. hon är en sköning enda från tårna till huvudet alltså! ♥ /kajsa


baby are you down?

nu sitter jag och lyssnar på en skitbra låt! lite senare ska jag träffa rebecca, sen ska vi möta maja. jag vet inte vad vi hittar på men. imorgon har jag match mot viksjö, och vi ska ta dom! dom är rätt bra, men vafan vi är bättre!  nu ska jag fortsätta lyssna på musik på högsta volym, haha vad skulle vi göra utan musiken? :O trevlig helg, puss.


jay sean ft. lil wayne - down

Äntligen fredag.

hejsan sitter hemma nu och städar lite i mitt rum, och flyttar på lite saker haha .
Lite senare ska vi bort, för en kille som heter simon fyller år .
Imorgon kommer min mormor och moster,
och då ska vi åka och köpa färg, kolla på tapeter och massa annat .
Kanske ska slagga hos Kajsa imorgon med Rebecca :)
Äntligen är det fredag, skönt. Det känns som vi har gått i skolan jättelänge,
Men de har ju bara gått en vecka hehe. Håppas tiden går fort, för ja längtar till jul.
hahah, jag har redan börjat tänka på vad jag önskar mej haha.
Men nu ska jag fortsätta att städa i mitt rum. 


haha Linn, Kajsa, Salle och becca i skolan innan sommarlovet :)<3

pussar / m.bjersbo


babysit

tja, nu sitter jag med en rebecca i knät, snart ska vi dra upp till mina kusiner och vara barnvakt. till ungefär klockan 6, sen ska vi dra och möta upp maja sen hittar vi på något, det blir nog ingen tältning ikväll för några andledningar. nu ska jag vara med social mot rebecca, ha det braaa! (:


haha jag och min rebecca på grönan i sommras! :)

snart är det fredagsmys om det så är det sista jag gööööör!

nu är det snart fredag, och där efter kommer helgen! wiho, det sätter vi tummen upp för alltså. nu har mamma precis masserat mig för jag sträckte mig idag på fotbollsträningen. imorgon ska jag vara med favoriterna rebecca & maja, vi ska troligen tälta! (om det inte spöregnar och är åska?) haha men innan det ska jag vara barnvakt från 4-6 ungefär, jag är barnvakt åt mina kusiner som är 2,4 och 6 år, så det är ganska mycket liv. haha tufft jobb! ;) men iallafall sen efter det så hittar vi på något roligt! nu ska jag slagga, xoxo kajsa.


fotboll 4ever

hola amigos! nu kom jag precis hem från en tuff och hård träning, känns skit skönt nu efter. nu sitter jag och äter gurka, sen ska jag hoppa in i duschen, kolla igenom glosorna en gång till sen slagga! (: börjar åtta imorgon,så tidig uppgång
-.-, puss kajsa

/ Maja

tjenixen :) Mitt första inlägg i bloggen, haha.Idag har jag varit i skolan, och sen drog jag hem till Jossan, och sen kom Emma :) Nu pluggar jag spanska -.- Imorgon börjar jag 8 , och slutar kvart över 3.Då ska jag och Rebecca hitta på något,och sen kommer Kajsa lite senare,för hon skulle vara barvakt. haha :) Men nu ska jag fortsätta plugga.
puss.


designen

jag har fixat en header, men jag kan inte sätta in den så måste be någon göra det, haha just nu är det inte så många inne vid datorn, men hoppas att det kommer in någon snart! ;) haha puss

new

nu har jag(kajsa) och maja, skaffat en blogg tillsammans. den heter bjerlind för att maja heter bjersbo och jag lindgren i efternamn. hehe, men iaf vi ska försöka fixa designen så fort som möjligt. pussar! :)

.

.

RSS 2.0