en snigel och en orm, ormen kom slingrandes och bajsa(den va slemmig)

Nej men hej :)

Förlåt för sämst uppd. ska skärpa mig, haha igår sov matilda, kajsa, jossan och emma hos mej, och vi kollade på skräckfilm, fyfan va läskigt det var haha, sen låg vi och snackade, undra om vad? haha killar såklart, de är ju lixom tjejernas huvudämne, haha ;) nu har jag och matilda precis käkat, och ska nog snart dra till kajsa bajsa, ska bara packa lite först !

Idag har vi varit på stinsen, men man är ju pank så jag köpte ingenting, eller jo de gjorde jag visst, en smoothie som smakade skit !

Nu ska jag sluta babbla, kanske skriver ikv, pussar

Dagens klädsel:
- Tights
- linne
- kofta

haha, juste jag har köpt nya skor, eller jag kanske redan har sagt det, men ni får stå ut, för ibland kan man ju vara lite glömsk..


haha, jag och jossan var redan skridskoproffs när vi va småå ;)


en evigväntan på m och m

fem saker ni inte visste om mig:

jag är född i nyköping

grodor är det värsta jag vet

jag gråter väldigt lätt

jag hatar programet "simpsons"

när jag var yngre gick jag på scouterna



bäst.

halloween

dålig uppdatering, igen.. vi får skärpa oss maja, men som sagt det är faktiskt höstlov. snart blir det som vanligt igen, då rumpskolan börjar igen också, suck! iallafall så sov alla hos maja igår, jag jossan emma maja och matilda. vi kollade på when a stranger calls, en grymt äcklig skräckis. fast jag kollade ganska mycket, mer än halva i alla fall. sen somna vi kanske framåt 4, men vad gör man inte när det är 2 dagar kvar på lovet.. idag har vi chillat, sen drog vi till stinsen och kollade lite, sen hem och gjorde ingenting, och ikväll ska alla sova hos mig. hääärligt! vet inte va vi hittar på ikväll, vi hade lite förslag men får se vad som händer! jag ska lägga ut bilder så fort jag får tillbaka min kamera eftersom mamma har lånat den för tillfället. aja nu ska jag inte snacka mera, pussilussss!!


ha en bra halloween föresten :)


kajsa in the house

dagen har tillbringats med maja matilida och jossan, vi har inte gjort så mycket. datorn och ica. sen kom emma en stund också, sen skulle alla hem och käka. ikväll ska vi kanske slagga hos maja om det går, annars äta bj och kolla på skräckfilm (hjälp?) ha en bra kväll.


damn vad han är cool asså!

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

hola, nu ska jag snart börja fixa mig och sen blir det maja matilda och jossan, trevligt. vet inte vad vi ska hitta på men någonting kul blir det säkert! idag är det redan fredag och det innebär snart skola igen, buhu :'( fast nu ska jag inte tänka på skolan det är ju ända 3 dagar kvar! nu ska jag börja fixa iordning mig, ha en bra dag. PUSS


HAHA

tjena bloggen :)

Nu sitter jag och matilda och asgarvar åt nåra på youtubeare ;) haha dom lägger in videos på när de sjunger, och de är säämst ! hahaha fyfan va kul..

Nu ska vi fortsätta garva, haha
puss


saknar dej f.

FÖÖÖÖÖÖRLÅT !

hej, asså förlåt för världens sämsta uppdataring någonsin, men jag har haft fullt upp, hahah malin kom hit i lördags, och senare kom matilda och på söndagen taggade vi kista på kvällen och såg bröllops fotografen och den var skitkul :) 

När vi kom hem hade vi spakväll, med bubbelbad och massa skumm (bilder kommer när matilda har sin kamerasladd tillgänglig haha) Dagen efter tog vi tuffe tuffe tåget in till staaaan och hade riktigt trevligt. Vi åt på kungshallen, och jag köpte en tröja från gina och nåra armband, haha sen dagen efter drog vi till stan igen, och kollade i massa affärer, och träffade emma, jossan och kajsa :) vi tog fel tunnelbana så vi hamnade på stureplan, där jag hittade ett par skor för 200 kr på belle shoes, så jag köpte dom :)

På kvällen åkte vi till matilda, och nästa dag spelade vi monopol med kreditkort, man måste få vara barn ibland haha, sen gick vi och köpte pizzadeg på pizzerian och satte oss vid grillen och gjorde pinnbröd och det är så sjukt gott !

Idag åkte vi in till stan ganska tidigt och träffade caroline från sports camp, och de va riktigt kul att träffa henne :) Vi gick runt lite i stan, och fikade nån stans i gallerian ! Sen på kvällen åkte skitungen malin hem :( huhuhuhu, vi hade skitkul. Jag och matilda ska åka upp till henne på jul lovet, fan va kul vi kommer ha.

Nu sitter jag och matilda i min säng, och ska nog snart sova, för vi är sjukt trötta ! imorgon är det haloween tror ja haha, och då ska vi kanske sova i lokalen, eller på lördag, vet inte riktigt men det ska bli kul med alla tjejorna :)

Nu orkar jag inte skriva mera, puss ! skriver imorgon igen, lovaaar :)

the worlds greatest

yo! :) nu sitter jag och kollar på tv, har ingenting bättre för mig..bläää på det. nu har iaf maja kommit hem och nu blir det inlägg från henne också, så nu heter inte bloggen ----lind längre, utan bjerlind, härligt! ;) imorgon kanske jag skulle träffa maja och matilda, men jag vet inte, får se hur det blir med det. en sak är säker, jag kan inte sitta hemma en dag till, måste ut och träffa någon (sällskapssjuk som jag är..hehe) men nu ska jag koncentrera mig på tv:n, vi hörs imorgon p u s s


skön låt!

jag är tråkig idag, och det innebär, ingen bild.

ååååh vad jag blir trött, skulle kryssa en annan sak så råkar jag såklart kryssa inlägget som jag höll på att skriva..
men min dag kan beskrivas med ett ord. TRÅKIG eller nej två RIKTIGT TRÅKIG.. nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig med lite saker som behöver fixas här i mitt rum. kanske slänger in ett litet inlägg senare. toodels

jag är tråkigt idag, och ingen bild blir det heller.

ååååh vad jag blir trött, skulle kryssa en annan sak så råkar jag såklart kryssa inlägget som jag höll på att skriva..
men min dag kan beskrivas med ett ord. TRÅKIG eller nej två RIKTIGT TRÅKIG.. nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig med lite saker som behöver fixas här i mitt rum. kanske slänger in ett litet inlägg senare. toodels

i can tell you one more time, that i love you.

hejsan, idag vaknade jag ungefär kvart över 11, sen låg jag kvar i sängen en timme typ, skönt! idag vet jag inte vad jag ska göra, förhoppningsvis träffa emma senare :) snart ska jag fixa lite i mitt rum och sen vet jag inte, vi får se helt enkelt! have a great day.


maja är hos matilda och hennes dator är inte frisk med ett finare ord, det är därför man kan tro att maja har sjungt ihjäl sig, men det har hon inte. hon lever, imorgon då händer det grejer säger hon, spännande!

tja, nu sitter jag i sängen med the computer i knät, varmt och skönt :) haha iaf jag och mami monterade upp soffan, den blev jättefin, yeah girl power! haha sen skulle jag gå och möta emma en snabbis för att hämta min kamera + plattång, men vet ni? då fick jag med henne hem också hihi, då va hon här ett tag och vi eller jag kollade på
greys 'bästa' anatomy (och ja, jag är en stolt nörd av det programet, eller jag och ollie) imorgon blir det emma igen, wiii. vet inte vad vi ska göra, tror båda va lite sugna på att gå på bio, och jag är nog lite halvt sugen på att åka in till den stora staden igen faktiskt, nu när man har lite siffror på baknkontot, ups nu låter jag som en vuxen..nu ska jag sluta babbla och faktiskt läsa lite, ur carolina gynnings bok, ego girl, den är jättebra. aja vi höres imorgon,
P U S S H E J

en bok om hennes liv. tummen upp!

black or white



hej, förlåt för dålig uppdatering, men det är ju faktiskt höstlov (; igår var jag ju med emma och jossan i stan, lite senare träffade vi maja matilda och malin också, trevligt! efter ett tag drog vi hem, och åt sen drog jag till emma igen och sov där, vi kollade på en och en halv film, sen sjöng emma hela natten så inte jag kunde somna :@ haha! sen vakna vi vi 10 och kolla en till film och sen hämtade mamma mig så drog vi till ikea, jag köpte typ en soffa, spegel, soffbord, ljus, och kuddar och lite smått och gott till mitt rum. så nu ska jag snart montera soffan och sätt allt på plats :) nu ska jag pysa, pusskalas

yeah

hej, igår så gick ju jag till rebecca, vi va där ett tag sen drog vi till hennes ridning, jag kollade på. sen drog vi hem igen och fixade lite, sen tog vi bussen till kista, där åt vi middag, kolla lite i affärer och gick på bio. vi såg min stora feta grekiska semester den va faktiskt bra! idag ska jag emma och jossan in till den stora staden och kolla lite mer i affärer, yej. nu ska jag sätta lite fart, ciao!

14:33

nu ska jag till rebecca, vi hörs senare!

me love you

even the best fall down sometimes

tja, nu har jag varit hemma ett ganska bra tag, skit skönt att komma hem och lägga sig i sin säng och pusta ut, är fan helt slut. haha det rimma! aja ikväll blir det hemmamys med film och utvilning. imorgon ska jag träffa emma och vi får se vad vi ska göra, kanske drar in till stan och kollar bio, eller något annat skoj! ska bli kul att träffa henne, eftersom jag inte har träffat den bruden på ett tag! nu ska jag bara chilla tills klockan är 21:00 då en bra film börjar, love actually på trean. ha det bra, pusssiluss

minne för livet!

hola amigos! förlåt för dålig uppdatering från min sida men jag har ju varit på landet (och är fortfarande) och varit servitris på mammas fest. och helvete vad kul det va, inte haft så kul på väldigt länge alltså! det var stressigt eftersom det var 140 pers som skulle ha mat, sen ta in tallrikarna sen direkt efter var det efterrätt och kaffe, fötterna och ryggen värkte. men det va ändå så jävla kul! sen in på små timmarna när alla vuxna va fulla och alla dansa..haha. det glömmer jag aldrig iallafall! tack anna ollie och hanna för att ni gjorde det miljontals gånger roligare! jag är så sur på mig själv, för jag glömde kameran i huset så jag kunde inte ta bilder, men hanna tog bilder, och hoppas att hon lägger ut dom på deras blogg så jag kan sno dom sen! :) om ungefär en halvtimme ska jag åka härifrån, ska bli skönt. sen vet jag inte vad jag ska göra men hoppas jag hittar på någonting iaf (:

känns underbart skönt att man inte behöver gå till skolan nu på mer än en vecka, wiho! nej nu ska jag dra och packa det sista, take care!
- har inga bilder, det är mamis dator..

m m m

tjena :) nu sitter jag, matilda och malin i sängen och snackar. Men nu ska vi sova, imorgon kanske det blir bio eller nått, pussar

LÖRDAG

tjena bloggen :)

När jag och Malin precis hade bakat kladdkaka så ringde det på dörreen, och så står Matilda där :O asså hon hade planerat det igår att hon skulle komma, men jag visste inget haha, hon skulle överraska oss, haha hon smsa lite innan och sa att hon kollade på tv, och sen kommer hon hahaa,  ja blev skit förvånad men fett glad :) hihih snart ska vi åka till waxhom och käka :) sen kanske vi ska träffa fredrik :)

Puss


haha, minnen från sports camp 09 ! <3

MALIN :D

hello, förlåt för världens sämsta uppdatering, men jag har inte haft tid !

NU ÄR MALIN HÄR :D vi kom precis hem från city terminalen, där vi hämtade henne :)
Vi ska dra till stinsen lite senare och shoppa lite :)

Nu ska vi äta,
puss


tjabalabala polarn

hola amigos! fredagar brukar vara pain in the ass i skolan, men idag var det inte de, vi hade ingen so så fick sluta mycket tidigare. efter skolan drog jag till stinsen i min ensamhet, dock med musiken i öronen hela tiden. hhihi men skulle bara dit en snabbis och köpa strumpbyxor tills imorgon, fyfan vad jag längtar tills imorgon! det skaaa bli så kul. som sagt drar ju jag till landet redan idag och dom andra kommer imorgon, men det blir mys på landet idag, jag gillar faktiskt att vara där. nu ska jag snart äta, sen drar vi så vi hinner fram till idol (mitt krav, hehe) kommer inte skriva förns söndag, ni får ha en bra helg, det kommer jag iaf ha, den bästa på länge alltså!
NU ÄR DET HÖSTLOV OCKSÅ, hallelujaaaah P U S S


k to the a

girls just wanna have fun

gaaah vad segt blogg.se är, nu tog det typ tusen år först att logga in, sen att trycka på nytt inlägg.. igår gick det inte alls ens att logga in så det va därför jag inte skrev något. idag har jag iaf först varit i stinsen med maja och vi pluggade lite på waynes sen satt vi på burger king och typ sov, och maja gjorde det hon alltid gör......JO SJÖNG. ytterst ovanligt. sen bar det vidare till sollentuna musik klassers konsert där anna spelade gitarr och va jätte duktig, hihi det var kanske en timme. sen va vi på quben ett tag och sen åkte herrskapet hem, och träffa saknade emma på bussen, trevligt. nu ska jag plugga det sista eftersom jag har matte prov imorgon..

veckan som kommer är det ju höstlov, då kommer det nog bli nedsänkt uppdatering eftersom det händer mycket kul på ett lov, och i helgen ska jag vara på landet eftersom vi ska vara servitriser på mammas fest (FYFAN VAD KUL VI SKA HA BRUDAR) så kommer jag inte kunna uppdatera eftersom det tar ungefär 1044903903490 år att ens sätta på datorn, så jag hoppar det. oj nu skriver jag bara onödigt och förmycket skit,
P U S S H E J


anna spelar gitarr, hihi så duktig så.



TORSDAG :)

hello people :)

Shit vad den här veckan har gått fort :) De har ändrats lite i mina planer, haha Matilda kommer på lördag och inte på fredag !

Idag efter skolan ska jag och Kajsa till stinsen och fika :) kanske pluggar lite matte också.
Sen ska vi vidare till smk konserten :)

Men nu måste jag dra,puss

sköning!

hej bloggen :) jag sitter och kollar på vakna med the voice. idag ska jag och maja först till stinsen och kolla i affärer sen kanske plugga lite, sen drar vi vidare till smk för dom har konsert, det ska bli kul :)
det blir inte så långt inlägg för jag vet inte vad jag ska skriva, hihi men ha det bra P U S S


HAHAHA gårdagens skratt asså, :D

Konsärt

Hejsan alla människor :)

Har precis ätit två hembakta bullar med te, smaskens ! Har pluggat hela kvällen och kollat på greys anatomy :) Imorgon efter skolan ska jag och Kajsabajsa hem till henne, och sen ska vi vidare med massa till häggvikskolan, för smk har en konsärt, så vi ska dit och kolla, då kommer jag få träffa bästa julia, som jag inte träffat på århundranden !

Nu ska jag plugga de sista till engelska provet, och sen sova !
Snart är det höstlov, fyfan vad kul !

pussar

PEACE OUT




just nu kollar jag på the tyra show :) jag väntar på hanna och anna så ska vi fixa lite grejer, orkar inte förklara haha. sen blir det plugg i högsta hugg, haha det rimma, men iaf så ska jag plugga, har engelska prov imorgon och matte prov på fredag, en perfekt avslutning till höstlovet haha. nu ska jag dra, PUSSSSS


onsdag !

Hello bloggen ♥ onsdag

Kom hem från skolan för en stund sen, och om en timme ska jag dra till stallet :) Sen när jag kommer hem ska jag städa, dammsuga och plocka bort lite kläder från mitt rum, haha sen måste jag plugga också, eftersom vi har engelska prov imorgon och matteprov på fredag, men jag kan nog det mesta hoppas jag, hehe ! Nu skriker min mage efter mat så nu ska jag käka något, hörs sen :)

Dagens outfit;
- Jeans. gina tricot 399 kr
- vitt linne. hm 99 kr
- Vitt
cést chic linne, gina tricot

Kan inte lägga upp några nya bilder, eftersom min mobilkamera suuger, men på fredag kommer ju Matilda hit med hennes systemkamera, så då kommer det massa bilder :)

Pussar

Mmh, så gott med bullar !
Ska nog ta en nu :) hihi


Y E A H !

Hejsan svejsan :)

Har precis duschat och använt min tvål från victoria secret och den luktar såå gott :)
Kom hem från Rebecca för en stund sen, och jag har färgat hennes hår idag :) hoppas det blev bra, hihi innan var vi i stinsen och Rebecca shoppade loss, själv så köpte jag ingenting, haha men jag ska ju shoppa i helgen när bästa Malin och Matilda kommer hit :) oooh vad jag längtar efter mina små beeebisar ;D Sen i helgen ska

Veckans planer :
Onsdag - Ridning, städa
Torsdag - Smk, konsär me massa
Fredag - Matilda kommer, spökkväll stallet. HÖSTLOV :D
Lördag - Bästa Malin kommer
Söndag - Shoppa kanske :)


Sen resten av veckan har vi inte planerat, men vi ska iallafall göra massa kul :D Nu ska jag plugga lite engelska, pusss ♥


Alice Hallen sötnos :) saknar sport camp 09 <3


no

I can not do this. Nothing feels right. It's strange how you can change so, in one day.

i wanna see how you loose control

hejsan, har precis fixat designen till ollies nya blogg :) snart ska jag ta bussen till stinsen och möta hanna och anna. ska lägga in bilder på mitt rum, som inte är klart men väggen jag målade igår! :)

FÖRE - man ser där lite bakom mig..


EFTER


det fattas en soffa och lite annat där, lägger upp en bild när det är HELT klart :)


uäääh

tjaa, nu sitter jag i datasalen och har SO. ganska så tråkigt, för jag ska skriva analys och det är rätt svårt. hehe idag ska jag dra till stinsen och shoppa med kära(på båda sätten..hehe) anna och söta hanna. och vet ni?! det är ju den 20:e idag, och det betyder barnbidrag! :) sen ska vi hem och fixa lite tilll festen i helgen och sen ska jag vara barnvakt. snart är det höstlov också! wiho har inte planerat något speciellt, skönt. nu ska jag väl fortsätta jobba, pusspussss


bildbrist på skoldatorn, hehe =)


Tisdag

Tjena bloggen :)

Nu har jag musik, och jag måste sitta och jobba själv i datasalen, för alla andra är klara med sin musik uppg. Men jag är blev klar med den nyss, så nu kan jag ju göra massa annat, haha ;) Idag tar jag bussen till Jessi efter skolan, och så ska jag hjälpa henne att dela ut tidningar, och sen får jag skjuts hem när hon ska på träning, soooft ;) haha.

Dagens outfit:
Stickade strumpb. hm 129kr
Stickad klänning. hm. 249kr
Kofta. hm 99kr

hehe, allting är från hm :)

Men nu ska jag gå tillbaka till musiksalen,
puss



rebecca hun :)

tjena bloggen !

Hinner inte skriva så mycket nu, för jag ska snart hoppa i säng, men idag innan träningen var jag med rebecca en tund, och vi gjorde scones, suupergott :) hm, undra vad jag ska käka imorgonbitti ? haha sen skjutsade mamma mej till träningen, och de va skit kul ! Efter skulle jag igentligen hem till emelie, men de blev försent :( Jag och Sofia hade missuppfattat tiden så vi var en halv timme för tidiga, men det var bara kul att snacka med den bruden, hihi :) Måste kolla igenom Engelskan lite snabbt ockcå, eller det behövs inte för vi ska inte ha prov imorgon men ändå. hahah :)

Längtar till på fredag :) då ska jag, rebecca och matilda vara ´spöken` i stallet, och skrämma alla småbarn, mohahaha <3


Höstlovet 09 kommer bli det bästa.
Pussar


Rebecca, föralltid !

this is it

hejsan, nu håller jag på att måla, det går väl bra hehe. igentligen skulle jag vara med emma idag men hon hade ont i huvudet stackarn. får bli en annan dag istället. idag har det varit chill i skolan, bara några få lektioner. idag ska jag plugga lite och nu ska jag fortsätta måla! p u s s och k r a m

veckan:
mån: måla&plugga
tis: shopping med anna och hanna
ons: kanske emma
tors: konsert med maja och massa andra.
fre: inte riktigt klart än hehe. HÖÖÖÖSTLOV!
lör: mammas fest, och jag ollie hanna och anna ska servera!
sön: hem från landet, eftersom festen är där.


kärlek till låten.


Skola

Hej bloggen :)

Har so i datasalen.. Idag har jag träning, och så måste jag till stinsen och lämna in min jacka, för den har gått sönder på nån knapp typ, haha men nu måste jag börja jobba.

Pussar


SMASKENS !

Tjabba bloggen :)

Idag åkte jag och mamma till stinsen istället för kista, och jag kollade på stövlar men jag hittade såklart inga.. jag är för petig när det gäller sånt, haha !

Sen tränade jag de små söta ringette spelarna, och sen hade jag träning själv. När jag kom hem stekte jag köttbullar, och kokade snabbmakaroner, och det var lika gott som vanligt. Nu ska jag ta en dusch, och sen plugga lite engelska !

Ha det bra sålänge så hörs vi kanske lite senare :)♥

Kommer fler bilder senare, men min data är så seg just nu..


bad

dålig uppdatering, jag vet. men jag har faktiskt en sak att skylla på - fotbollshelg. har haft cup hela helgen lång, fast vi åkte ut i kvarten :( men vi spela skitbra, och jag gjorde illa armen igår och kanske behöver åka in till sjukhuset, not good. nu ska jag till hanna med anna och glo film, alla är grymt trötta, gick upp 7 igår och 6 idag. sen är det yoga klockan 5 också, hihi om jag kan vara med vill säga.. ni går bussen om 10 min och måste fixa lite i mitt rum innan, ha en bra söndag, många pussar.

ren lycka.

Söndag

Godmorgon bloggen :)

Vaknade nio, och då läste jag ut min bok. Ska äta frukost nu, varm oboy med macka, det ska bli gott för jag är vrålhungrig.

 Jag och mamma åker nog ganska snart till Kista c, så vi har gott om tid på oss innnan min träning. Ikväll kanske mamma ska klippa mig, och jag vill nog inte ha uppklippt än, för nu har jag äntligen fått jämnt hår som jag hela tiden har velat, så jag ska ha det ett tag till, så kanske jag klipper uppklippt vid jul typ.

Grejer som jag ska göra idag :
- Shoppa i Kista centrum
- Träning
- Träna de små
- Färga ögonbrynen
- Klacka om mina skor

Nu ska jag käka, pussar ♥


Empaaaaaaaaaaaan :)


Popcorn dags

Hello alla läsare :)

Sitter i min säng med min rosa mysdress, och hörde nyss något om att någon ska poppa popcorn, yeah min favooorit :) Kom hem för en stund sen, efter jag hade ätit thai mat gick jag till reban, och så åt hon, och sen stack vi ut och gick runt lite i vilda viby, som inte var så vilt hehe vi mötte typ 3 pers, vart håller alla hus? haha, det är nog för det äckliga vädret !

Innan min ringette träning imorgon ska jag och mamma dra till kista c och shoppa, eftersom det inte blev av idag. Sen ska jag träna de små skitungarna ocksåå :)

Nu kan jag känna lukten av popcorn, hehe nu drar ja, hejdå ! <3


LÖRDAG

tjabba bloggen :)

Idag vaknade jag tio, men låg kvar i sängen och läste lite ur räcker det om jag älskar dej? och den är grymt bra ! Sen gick jag upp och åt frukost. Sen började jag rensa ut min brorsas grejer som stog i ett skåp i mitt rum, så nu blir jag snart av med det. Sen har jag rensat mina kläder och allt annat skit som låg i mina lådor, och flyttat på mina byråer och städat ! känns riktigt skönt, och imorgon kanske vi ska börja spackla, så vi sen kan måla vitt, och sätta upp min tapet :)

Kanske åker till Kista och shoppar lite, skulle behövas !
nej nu ska jag ta en dusch !
Vi hörs senare, puss


Jag älskar dej emma leed ! minnen från sommaren 09 :)<3


lalalalallaaa

tjaa bloggen :) sitter vid datan och gör ingenting. ska sätta på lite muusik, celin dion :) eller nej de ska jag inte, för nu ropar mamma och frågar om jag vill ha te, och det vill ja, haha puuss


Jackson five in de house :) höhö

halli hallå alla besökare :) vad händer i helgen? hihi

Nu sitter jag och kajsa framför tvn såklart eftesom det är idol, men kajsa har ju redan sagt alltihopp.. skämms ! haha skoja bara lite, men imorgon ska jag kanske träffa emma :) Nu ska fortsätta glo på idoooool :) have a good time, hälsar miss maja :) Skulle varit med julia imorgon, men den skiten har blivit sjuk :( huhu, krya på dej gumman ! nej men nu ska jag fortsätta kolla, pussar och pussar och ännu mera pussar.

Visst har vi fått fin design ? (allt är ju inte klart med bättre än förut iaf).


Kärlek till dej älskling (a)<3


candy

tjabba, nu sitter jag och maja och kollar på idol och mumsar godis. jag ska hem efter de för jag ska upp runt 7 imorgon, för jag ska på cup i västerås! är grymt taggad och kommer ha det bäst med världens underbaraste lag! =) sen kommer jag hem imorgon kväll för vi sover inte där, buuhu. idag har jag och maja och rebecca varit i stinsen sen drog jag och maja hem och sen vidare till kista c, för där väntade min nya mobil! hihi fast den har jag haft förut bara att den var helt ny eftersom min andra gick bort..rip. nu börjar idol igen, pussar!!!

min ny gamla mobil.
FÖRESTEN, FIN DESIGN VA?! :D

love



du vet väl att jag älskar dig?

K C

tjena bloggen :)

Åkte till Kista centrum efter träningen idag, och jag köpte fyra tights och strumpbyxor. ett par vita, svarta gråa och typ beige bruna haha :) lämnade tillbaka mina stövar också !
Nu ska jag städa mitt rum, för det ligger kläder över hela golvet..

Puussar

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag :)

tjenahopp bloggen :) tänkte precis åka till träningen, men sofia smsa mig och sa att det var samling halv sju, hehe tur för mig att hon sa de, annars hade jag stått där som ett fån och undrat var alla va, haha :)

Nu hinner jag nog rensa alla mina kläder, och se vad jag behöver och vad jag inte behöver. Sen åker jag till Kista centrum med mamma och så ska jag lämna tillbaka mina stövlar, för det är sista dagen idag.. Sen kanske jag hinner kolla på lite andra saker :)

Nu ska jag stor rensa :) 
p u s s a r ♥


Östhammar / landet :)

jobbigt läge

tja bloggen, sitter här nu och ska snart börja rensa mina garderober igen. jag får damp! våran header vill inte funka både jag anna och emelie har försökt men den kommer ju inte upp.. åhh man blir ju helt galen. haha nu ska jag återgå till arbetet ;) pussaaar


FUCK

argh, jag får damp! min dator har gått in i trotsåldern och är skit seg och gör inte vad jag vill, plus att inte headern går heller, ååh vad jobbigt det blev nu -.- hehe, nu ska jag dra till skolan iaf gör saken ännu bättre. PUSSBAJS

a day after tomorrow

emelie håller på att sätta in den nya headern jag har suttit och gjort ikväll, ska bli jävligt skönt med en ny. själv ska jag sova nu, det är ju en dag i morgon också (som jag inte vet hur jag kommer orka eftersom vi börjar 8) men iaf.
GODNATT och sov gott, pusss =)

greys anatomy

tjabalabala bloggen :)

Sitter i sängen och kollar på greys anatomy ! Det är så grymt bra, de som inte kollar, KOLLA ! :) Idag efter skolan gick jag hem och städade lite, och sen stack jag till stallet och red :) vi hoppade, och de gick skitbra ! Imorgon ska jag hem efter skolan och städa ännu mera, för jag vill käna pengar tills höstlovet, för då ska jag shoppa loss :) hihi, sen är det ringette träning, och på vägen hem ska vi svänga förbi Kista och lämna tbx mina stövlar.

Nu ska jag kolla in lite bloggar, tex Matildas :)
Pussar, hörs imorgon !

Life´s perfekt :D<3


yeah

yo =) nu ska jag måla (igen) hehe känns som jag gör det hela tiden, men nu är det faktiskt sista gången i think. slänger in en bild på hela rummet när det är klart sen. sen ska jag plugga eller rensa garderoberna, har inte riktigt bestämt mig, haha. sen är det träning, så vi höres pussaaaaarrr


underbart

snart skolalalala

hej bloggen, sitter och kollar på mtv, eller lyssnar på musik. ska snart dra till skolan, vi börjar 10, hallelujah. efter skolan blir det väl att jag ska rensa mina garderober -.- väldigt tråkigt men det är ett måste eftersom de ser ut som skit..hehe nu ska jag göra det sista innan jag går, ha de bra puss!




klumpigt ..

tjenahejsan :)

Idag hade jag lite bråttom när jag skulle till skolan, så jag sprang lite, och då ramlar jag såklart i lera och hela mina knän blir smutsiga, och jag hade såklart vita stickade strumpbyxor på mej. haha jag gick hem på lunchrasten och bytte till ett par gråa ist :) De va bara att slänga de vita, för det gick hål på dom. Måste köpa nya !

Till de gråa strumpbyxorna hade jag ett svart linne från hm och en kofta från sisters, och ett pärlhalsband.

Veckans måste :
- Noppa ögonbrynen & färga dom.
- Lämna tbx stövlar. Bianco
- Plugga till Engelska prov !
- Lämna in min mobil på lagning.
- Tjäna pengar

Nu ska jag sova.
Godnatt !


Malin älskling !

Jag <3 choklad


På höstlovet kommer älskade Malin book hit :) hon stannar några dagar, och vi ska vara hos mej & Matilda :) Vi kommer ha skitkul ! längtar, de är ju minde än två veckor kvar, yesyesyes :)

-Puss


Tisdag

tjena bloggen :)

Jag är så duktig för nu håller jag på att städa mitt rum, och tar fram det jag ska ha på mej imorgon, och fixar allt så jag kan sova längre imorgon, även fast vi har sov morgon, börjar tio, yeeah ! Ska klippa mej & färga håret på höstlovet, uppklippt och mörkare. Ska bli najs, men jag ska inte klippa mycket på längden för jag vill ha långt håår ! Imorgon ska jag rida :) och sen städa överallt, så jag kanske kan tjäna en slant, hihi. Men nu ska jag tvätta bort sminket och så, ha en bra kväll !

pussar :)

Jag, Ringettebild (gammal)

usch fy och blä

jag och maja har precis dött. rest in peace.
vi dog pga den här videon:


Stockholm stad

Tjena hoppsan bloggen :)

Jag och Kajsa åkte hem till henne efter skolan, och sen skjutsade pappa oss till naturhistoriska riktmuseet, och där gick vi på cosmonova, hehe de var skit coolt, fast kajsa mådde lite illa :/ fast sen blev det bättre när vi kom ut i höst luften haha, idag snöööööade de :O ja blev skit glad, men när man kollade på marken var det inte lika kul haha, då var det blött. Vi har tagit lite kort me Kajsas kamera som vi ska andvända till headern, men det går inte så bra haha. Hoppas maten är klar snart för jag är döö hungrig !

Ha det bra, pussar !


Jessika spelar ringette :)

DEN STORA STADEN

dagens av maja: "jag är pank så jag måste sätta in pengar på min bank, fast juste jag var ju pank så jag kan inte sätta in pengar på min bank"

NU STICKER VI TILL STAN, PUUUUUUSSAR!

svårt att vara seriösa också...

Lektion

tjena, igår försvann mitt inlägg som jag skrev, men nu har jag no så jag kan inte blogga ! Sen ska jag och kajsa på cosmonova (deep sea) :) så vi hörs när ja kommer hem. Pussar

Lots of love / majamajamajamaja och åter igen maja, hihi har lite tråkigt.. :)

en evigväntan

hej bloggis (?) haha sitter här ny duschad efter en härlig träning! efter skolan målade jag ju som sagt, sen satt jag väl mest framför något som kallas datorn. hehe sen fick jag bråttom och cyklade jättesnabbt iväg till träningen..haha tummen upp för nödvändig information. imorgon ska ju jag and maja på cosmonova (min lite sjuka ide haha) men men man får vara lite barnslig ibland iaf. nu ska jag dra mig, take care, kisses.

bajs, det funkar inte med bild..

Måndag

tjabba bloggen :)

Hinner inte skriva så mycket nu, för jag ska snart åka till träningen :)
Världens bästa rebecca gick precis, och vi har stickat lite, hehe och ätit :)
Kanske drar hem till Emelie efter träningen, men skulle behöva städa och käna lite money, men men..
Vi hörs senare. pussar

Dagens klädsel :
- stickade strumpbyxor. Gina tricot
- Vitt linne. HM
- t-shirt (i <3 cute boys) Zara


hohoho, minnen :)<3


paint paint paint

heeeej, har varit hemma ett tag nu efter skolan och nu ska jag börja måla lite igen, haha. gjorde ju de innan skolan eftersom man måste vänta 8 timmar innan man gör det igen. sen har jag träning också.

imorgon ska jag och maja på cosmonova, haha det är faktiskt skit coolt! det känns som man är med i filmen och flyger och håller på. så nu ska jag börja måla, igentligen skulle emma kommit hit men hon praoar och måste jobba, den skiten =) aja vi hörs, ha det bra puss!!!



målat för fullt.

dagen har tillbringats med älsklingen emma! vi har snackat ,varit i stinsen, kollat på hennes match och målat! :D imorgon ska jag måla innan skolan, för man måste vänta 8 timmar så kan jag köra en gång efter skolan så är det nog klart sen! kan lägga ut bilder när det är helt klart. juste ny design är på väg för den här är förfärlig om jag får säga det själv, hihi. veckan är lung och härlig, hoppas det går snabbt till helgen för då åker jag på cup! wiiiiho! nu ska jag slagga för ska upp tidigt och måla, hihhi pusssaar! :)



picture

Tjena bloggen :)

Nu har vi precis käkat med Matildas familj och min, och de tror att jag ska åka med dom hem, haha men de ska jag inte, jag ska sova hos Matilda idag igen och så åker jag med hennes pappa imorgon till centralen och sen tar jag tåget hem haha. Vi har tagit lite kort idag i regnet, och ska snart ta lite mera bilder inne, för de är så kallt ute nu !
Veckans planer :)
Måndag - Ringette träning
Tisdag - Göra något skojsigt med Kajsa
Onsdag - Ridning
Torsdag - Ringette träning
Fredag - Yeah, vara med kompisar
Lördag - Vara med kompisar
Söndag - Ringette träning och träna de små
Hoppas veckan går fort :)
Pussar

R.I.P

hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp. Är fortfarande hos Matilda och ska hem ikv :(
I fredags blev det mycket tårar.. Emma pettersson 11 år, blev påkörd av en bil och dog, när hon skulle gå över vägen. Hon gick i Matildas skola i 6an och spelade handboll i fia och evelinas lag. fy vad hemskt.

R.I.P Emma pettersson <3
läs mera på aftonbladet.se
Igår var vi på strängnes marknaden, och åkte en skitrolig karusell som var 6 minuter lång, haha
Idag ska vi ta lite kort, och ikv ska vi grilla pinnbröd, mummsigt :)

Ha en bra dag, pussar

im so lucky lucky

tjenahopp, kom hem för ungefär 20 minuter sen. jag hade det riktigt trevligt igår, vi käka tacos, ben and jerrys, kolla på film och annat skoj! hihi vi somna kanske vid 2 och blev väckta vid ungefär 11. nu ska jag snart till stinsen med emma och hjälpa henne att hitta prao plats sen ska vi vidare till hennes match, fast hon ska inte spela sen tillslut ska vi hem och måla :D så ser min dag ut, idag kommer maja hem också då skriver hon nog ett litet sött inlägg. nu ska jag börja göra i ordning mig, have a great day, hihih puusss


k to the a

du är så yeah yeah wow wow

hej, jag ursäktar för en dålig uppdatering, men maja kan faktiskt skylla på att hon är hos en kompis i mariefred så hon kan inte. men jag kan inte skylla på ngt, men idag har jag varit borta hela dagen med mamma på ikea, barkaby outlet, stinsen och k-ruta (stavning?) jag har börjat tejpat listerna så imorgon är det bara att ta penseln och köra, känns väldigt skönt att allt är klart. nu ska jag snart upp till anna sen ska vi hem till hanna och käka tacos med hanna och inez också, ska bli väldigt trevligt! sen blir det sleep over så skriver nog igen imorgon.
ha en trevlig lördags kväll, många pussar =)


såhär glad känner jag mig idag! (: hehe..

me love

hola, har varit hemma ett tag nu efter en grymt härlig kväll, mycket skratt idag med mina knäppa brudar alltså. en stort minus va att vi tyvär förlorade matchen mot föräldrarna med 2-1, blä! imorgon ska nog jag och mami dra till ikea och shoppa lite. sen vet jag inte riktigt vad som händer, har lite planer men vet inte säkert alls.
nu ska jag kolla på idol, P U S S P U S S


finns bara ett ord för bilden och de är kärlek

Djurgården

jajajaja, vi ska vara i datasalen på no lektionen också :)
haha, Jag och Kajsa ska göra något arbete om munnen :)<3





De här är kärlek !


hata hata hata skolan

tjena hopp :)

Sitter i äckel skolan och har spanska.
Jag är skit trött, och jag vill bara gå hem ! usch hatar skolan -.-
Idag drar jag till Matilda efter skolan, kanske hinner slänga in ett inlägg innan.
pussar

Åhh, jag är vrål hungrig, men vi har lunch om en timme :O


tjena bloggen ♥

Kom hem för en stund sen, jag följde Emelie en bit hem. Efter träningen drog vi hem till mej haha, träningen gick bra. Idag gick jag hem direkt efter skolan, och sen ringde Emelie och så tog jag första bussen till kista centrum, och så käkade vi på bloggen, och sen drog vi till träningen. Nu ska jag hoppa in i duschen.

ha de så bra =) hihi

Jag hatar lingon !


yeah, imorgon ses vi, saknar dej :)<3


lala

tjo, sitter här med anna och kollar i skolkatalogen =) det är typ det ända vi har gjort idag efter skolan, hehe. anna blev SKIT söt, själv blev man inte alls bra.. man blir fan aldrig de, buhuhuhu. imorgon blir det anna igen sen är det en "rolig" dag med laget, det är en hemlis så jag har ingen aning, sen ska jag och anna typ sova hos någon. mysigt =D i helgen har jag inte några speciella planer, eller kanske fixa mitt rum klart men vet inte säkert. senare är det träning och imorgon är det FREDAG! =D nu ska jag vara lite mer social mot gurra gustafsson, pusspuss


hahahaah bild från 2006, jag och anna ! :D

Onsdag

hello sweet hearts :)

Idag började jag tio, och jag fick G plus på no provet, haha och på en novell jag skrev fick jag VG :) Vi slutade två idag och efter skolan drog jag och Kajsa till stinsen, och där mötte vi sötnosarna ollie, sofia och jenny :)

Sen åkte jag direkt till stallet och red :) Medans de andra drog till anna som blir stor flicka idag, grattis sötnos :) När jag kom hem duschade jag och åt middag, sen har jag bara tagit det lungt, kollat på tv och så. De är så grymt skönt för vi har inga läxor alls, och har inte haft det på hela veckan, haaalllleluljjaaa :) Nu ska jag sova, börjar åtta imorgon -.-

Ha det så sköönt resten av kvällen, så hörs vi imorgon :)
pussar


Den här sköna bruden ska jag till i helgen, haha haha de ska inte nii, hihi :)<3
Bästavän, jag lämnar dej aldrig.

dagens


dagens klädsel:
leggings h&m
linne x2 h&m
cardigan gina
halsduk gina
skor (uggs) från eurosko

sköna kläder idag, yeah.

gurra goes fjortiiiiis

hejsan, idag blir det nog en super bra dag tror jag, jag känner det på mig liksom =) jag börjar tio idag så jag har mucho tid på mig, känns väldigt skönt, eftersom att stressa är det värsta som finns. idag ska jag ju som sagt till stinsen och sen vidare till anna. ALLA GRATTAR ANNA IDAG, HON FYLLER FJOOOORTIS! japp, sen är det träning och blabla det här har jag redan skrivit hehe. idag får vi tillbaka NO-provet (nervöst) hoppas på bra såklart men jag vet inte riktigt. aja får se det sen. nu ska jag börja fixa mig, ha det så bra pussar

anna på bilden va du 13 år, det är såååå igår asså, eller hur gumman? (;
me love you.

sleeep time

hej bloggen ! nu är klockan 23.05 och jag ska snart hoppa i säng, men först ska jag tvätta bort sminket. Imorgon börjar jag tio, yeah !

godnatt, pussar :)

ALL INCLUSIVE



har haft fullt upp med mitt rum i några timmar nu. mitt skrivbord var det en tjej som köpte, wiho 150 kr rikare (anna känn dig träffad eftersom dom pengarna ska jag använda till din present haha ;) eftersom det är en viss person som fyller år imorgon..humhum vem? JO ANNA. sen har jag rensat ut hit och dit och nu börjar det likna något på den fronten iaf, sen ska jag väl måla och dra till ikea och handla möbler och så någon dag snart!

imorgon ska jag först dra till stinsen med maja sen möta tuffingarna olivia och fia sen ska vi som sagt kirra lite presenter. men det blir något större sen när anna ska ha riktig fest, imorgon är det bara öppet hus =) sen är det underbar träning och sen är det bänkad framför tv:n kl 21:00 för då är det bästa programet, greys anatomy.

nu ska jag fortsätta röjja (stavning?) i mitt rum och sen ska jag väl vandra till sängen. sound's good.
TAKE CARE.

06/10-09

tjena bloggen :) Idag gick jag hem efter skolan och städade lite. Sen kom josefin och emma hit, och vi satt framför datan, käkade bullar och hade de najs. 

Har precis käkat stekt skinka med snabb makaroner ? haha, tog lite skicka och stekte och det blev faktiskt gott ! Har snackat med fia i telefon också, haha fan va rolig du är gumman, haha vi berättade lite roliga skämt och de va skitkul, hahaha. Nu kollar jag på desperate housewives. Imorgon drar jag till stinsen en stund me kajsa och vi ska möta ollie och fia :)

Puss, nu ska jag ängna med åt tvn, hehe
kyssar

hoppas sollentuna katalogen kommer snart :)


Öland 09. Saknar sommaren

rebecca = malmö, ferdinand och ribeca.

tjo, är hos rebecca och vi nördar oss grovt. hehe det är det ända vi har gjort idag efter skolan.
i skolan va det ganska chill, slutade 2 så det va ju bra.. sen ska jag hem och fixa om i mitt rum, wiho. sen händer det inte så mycket mer idag. nu ska vi nörda oss lite mer, PUSS! :)

jag och rebecca förra nyår (de va maskirad =)



Draft: Okt. 6, 2009

good morning sunshines, idag kommer nog bli en bra dag! det känns som det ialla fall, höhö. skolan som vanligt, slutar 2. då drar jag och rebecca hem till henne. sen måste jag hem och fixa i mitt rum lite också, det är väl vad som händer idag. nu måste jag rusa, HA DET BRA PUSS

Tjollahopp bloggen ♥

Nu sitter jag här nyduschad och fräch, gjorde en ansikts mask också :) ska snart fixa mina naglar med Level active skin care. Jag och mamma köpte det av en tjej som står och säljer massor med grejer på stinsen, Och det har allt som har med naglar och händer att göra, så vi köpte en hand kräm, nagel fil (ovanpå) och en liten olja som man har runt naglarna, så huden blir len och fin :) De funkar jättebra, och man ska göra det någon gång i månaden, eller varannan vecka. Jag har inte gjort de på länge nu, så de är på tiden att det blir gjort !
Har inga läxor alls, naajs!

Imorgon slutar jag två igen, och då kommer bästa josefin hit som jag inte träffat på allderless för länge, ska bli kul :) ha de så bra, nu ska mina naglar gläänsa, hihi ♥

Juste, älskade matilda kanske kommer hit i helgen, eller så drar jag till henne :)<3


Maja, josefin & emma, haha kärlek till er ! (gammal bild)


bingo!

yo, sitter och kollar på svenska hollywood fruar, hehe. träningen var jättekul. sen måste jag rensa ut alla saker från hela mitt skrivbord för att det kommer en tjej och köper det imorgon. ska bli skönt att bli av med det. det finns inte så mycket mer att säga, så pusshej

blablabla

tjabbatjena bloggen :)

Kom hem från träningen för en stund sen, och de va kul ! Jag åkte aldrig till Kista centrum, hann inte. Nu väntar jag på en som är ansvarig för kafeterian i kista, för hon ska hämta nåra grejer.

Sen ska jag ta en riktigt sköön dusch, men hårinpakning o grejs,  och efter ska jag smörja in benen med olivolja, asså som man ändvänder i maten, hohoho Sofia berättade de idag på träningen , och benen blir jätte lena, så ja hade tänkt prova de :)

Ha de så bra, så hörs vi kanske lite senare. puss


back on track

hello, jag ska snart åka och möta anna och hanna ithink så gör vi sällskap till träningen, ska bli grymt kul att träna igen! wiho, sen ska jag hem och inte göra ngt, jag har inte fått några läxor eller ngt för idag har vi bara haft tre chill lektioner så det får vi antagligen imorgon.. imorgon har jag och rebecca stora planer! :D haha fast dom är lite för nördiga för att skrivas så...hahaha. i veckan händer det inte något speciellt, ELLER JO ANNA FYLLER ÅR PÅ ONSDAG!! LILLA ANNA BÖRJAR BLI STORA ANNA! :D då ska jag såklart hem till henne och ge henne en stor kram! hihi
nu ska jag börja byta om inför träning, take care! =)

jag har saknat er!!

/ m a j a

hello bloggen :) kom hem för en stund sen, och ska snart åka till träningen. Kanske åker till kista centrum och möter upp Emelie där, för ja skulle behöva byta mina stövlar, och lämna tbx min mössa. Igår var jag med Kajsa, och vi kollade på the beach. Den var faktist bra :)
Vi hörs senare, kyssar




Linn sötnos :) saknar dej mega mycket.

anna goes mia&klara

nu ska jag sova, godnatt!

haha anna härmar mia och klara, det hon är bäst på! :D

playa del sol

tjaaa, sitter här och kollar på playa del sol, roligt program! dagen har tillbringats med maja, vi kolla på film och snackade, trevligt. juste vi ska försöka fixa våran urtråkiga design, hoppas det blir snart iallafall. ååååååh imorgon är det redan måndag, usch. fast veckorna har gått väldigt snabbt senaste tiden och snart är det fan höstlov, om typ 20 dagar! =) wihoo, nu ska jag fortsätta kolla på tv, abrazo. (kram på spanska =) hihi


darling

saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar dej julia <3


Älskar dej bästavän :)<3 hoho, lofsdalen 09 !

BULLAR

tjohooo ;) snart kommer Kajsa hit. Skulle vilja gå på bio idag haha, ska fråga Kajsa när hon kommer :)
Åt nyss frukost, och en kanelbulle. Mamma håller på att baka så jag snodde lite deg, och de är så gott ! Vi brukar inte baka bullar så ofta, men eftersom det är kanelbullens dag så är det ett måste, hihi.
hörs senare,
kyssar


kanelbullensdag



nu: ska sminka mig lite sen dra till maja. HA DET BRA

F i n l a n d

tjeeena bloggen :)

Det var ett tag sen, men nu är jag tbx i Sverige.
Jag gick hem efter lunch i fredags, och packade lite och sen åkte ja till emelie, och var där en stund, och sen åkte vi till båten.

Förtsa kvällen åt vi buffé  och det var jättegott, och sen var vi mest i hytten och kollade på film.
När vi kom fram till Finland åkte vi till espoo och spelade 2 matcher :) sen tillbaka till båten och sjöng kareoke, kollade på film, och sen stog vi och snurrade så vi blev helt yra, och så gick vi runt sofia och sjöng björnen sover, björnen sover.. haha och sen skulle hon försöka ta oss, men hon fick inte titta, och så kom det en kille som Sofia hoppade på, och jag började as garvaa hahah och när hon kollade upp stog den där killen där och kollade på henne, hehe. vi somade runt halv 2 igår, och båten gungade skit mycket, så alla gick runt och vinglade hela kvällen. Nu ska jag äta frukost. ha det så bra, ska kanske träffa kajsa senare :)

pussar

jag har inga bilder från finland just nu, men det kommer senare :) hihi

sexy bitch

kom hem ungefär halv 12 från galet rolig kväll, dom brudarna är superduper härliga alltså! imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, något iallafall. imorgon kommer maja hem också, vet inte vilken tid men hon lär väl slänga in ett litet inlägg då. nu ska jag röra mig mot sängen i think, fast är inte så trött så jag vet inte.
PUSS KALAS.
fuck det funkar inte med bild idag..

boring

nu sitter jag här och är snart klar, ska möta rebecca sen vidare till stinsen igen..hehe ikväll blir det tjejmiddag hos emelie, och alla andra tjejer från förra klassen, det var ju ett tag sen så det blir kul. nu måste jag rusa
TAKE CARE


lite galen bild. hohohihihehe

me hate rubriker


hola sitter här och har precisduschat. kom hem från jenny för kanske halv timme sen, vi kollade på idol och gjorde massa andra knasiga grejer, rolig kväll iallafall! nu ska jag sätta mig i sängen med datorn och kolla lite sen försöka sova, hihi det kommer nog gå ganska lätt hehe, p u s s  o c h  k r a m

yeah fredag

tjena, jag ska strax äta. dagen har tillbringats med jenny och anna i stinsen, och anna shoppa loss men själv har man inte mkt pengar -.- ikväll skulle jag ha träffat emma men hon svarar inte så, jag får väl släpa mig upp till dom älskade malungsvägs barnen istället! idol och mys med dom, perfekt! nu ska jag käka, ha en bra fredag. PUSS juste maja är i finlandia och kommer inte uppdatera på hela helgen tror jag.

lite fredags ögongodis där, varse! (;

nanana

nu sitter jag och borstar tänderna, ska snart slagga bara plugga lite till och sen är det time for sleep i think. iallafall så imorgon träffar jag gurran gustafsson och ska bli härligt och kul :) vet inte vad vi hittar på men något iaf!
nu ska jag dra mig här ifrån, puss och kram och IMORGON ÄR DET FREDAG!!!!


haha jag och maja, nej jag petar inte i näsan.. (; hehe

look at the stars, look how they shine for you and all the things that you do.

hola amigos, nu sitter jag här i sängen med datorn iknät och pluggar lite. eller jag har rättare sagt pluggat länge nu och nu tänker jag ta en paus (; haha idag har det varit en av dom värsta dagarna i skolan, bombat med lektioner..efter skolan drog jag hem och plugga och kolla lite på tv, och woila nu sitter jag här. imorgon är det FREDAG! och jag tror jag ska träffa anna då, ska bli kul för det va ett tag sen faktiskt! =) ikväll blir det plugg och kanske att jag går ner och kollar på träningen, men vi får se. nu ska jag fortsätta plugga lite, ha det bra puuuuss!


RSS 2.0