piteå summergames 30/6 - 5/7

hej! idag är jag gladare, eftersom vi åker till PITEÅ idag, najs som fan! och skönt att komma bort från sollentuna ett tag, orkar inte med det mera. men nu har jag nästan packat klart allt och sen ska jag bara åka och köpa lite saker jag ska ha på tåget sen är allt klart! ni får ha det bra här hemma, och hoppas att maja skriver annars får ni klara er hehehe! kommer hem på måndag, PUSS!!!

:(

hej jag heter kajsa och jag är sur. fett sur faktiskt. på vad vill/kan jag inte skriva här.
imorgon blir det piteå summergames (y)


underbart

haha nu kan man ju börja tro att jag har den här bloggen sjäääälv, bara jag som skriver heheh.
idag gick jag upp vid 11, och lite senare drog jag och jossan hem till reban där maja och matilda redan va. vi bada, sola och pumpa musiiiik, underbart. vi drog vid 2 för reban skulle träna och vi skulle egentligen dra till falkberget men vi orkar inte, så vi kanske drar till bryggan eller ngt närmare istället, chill. senare ikväll blir det träning också, och imorgon blir det PITEÅÅÅÅÅ! wiiiihooooo. puuuss <3
jag lägger in bilder från dom senaste dagarna ikväll, lovar!

:)

hellooo.
idag åkte ju jag och jossan till reban, och stekte vid hennes pool. det va najs, eftersom det va sååå jävla varmt idag! sen åkte vi hem till jossan och bakade cupcakes, heheh. sen va det träning i värmen, alla dog typ. sen blev det hem igen, duscha och snart ska jag ut och träffa jenny jossan och kanske maja matilda och reban. skriver mer senare, och nu är maja hemma också så att hon kan skriva :) pusss

FAST

nu är jag hemma, efter ha varit 2 dagar ute på majas land med matilda maja och jossan, det har varit supermysigt. kom hem imorse och nu ska jag och jossan dra till reban och sola och bada i hennes pool. vädret är på topp, så nu ska jag uuuut, P U S S <3


mot majas land!!!!!!!

snabbt inlägg nu, jag har bråttom för jag och jossan ska åka till majas land i östhammar, wiiii! igår va det jättemysigt och trevligt, ni kan läsa lite mera detaljer vad vi gjorde och så på annas blogg, för jag hinner inte skriva det nu. jag och jossan ska iallafall åka till uppsala, och ta en buss där ifrån sen som tar en timme ungefär. kommer bliii grymt najs och vi kommer hem på måndag tror jag. så ingen uppdatering här nu på ett par dagar.
ha det bra, puuuuuuuuuuuusss!

midsommar!

hej bloggen, idag är det midsommar och min kommer bli grym! imorse åkte jag och mamma till kista en snbbis, jag köpte två par shorts. sen drog vi hem, och jag har bara chillat och fixat och såååå. snart blir det malungsvägen som gäller och fix med ollie och anna inför kvällen. sen drar vi till fia och firar midsommar! ha en bra dag/kväll, glad midsommar haha! PUSS

edsviken i onsdags.

TAGGA MIDSOMMAR

hola amigos, jag älskar vädret assåååå, fett med najs! idag vaknade jag 9 som vanligt av att det typ brinner i mitt rum, även fast jag har fönstret öppet liksom, dryyygt. sen drog jag och jossan till stinsen, och där mötte vi maja och matilda en snabbis och sen mötte vi lite andra skön peeps och planera midsommar lite, sjukt bäst det ska bliii!! sen drog vi hem och åt och bytte om, sen blev det träning. vi spela match mot p96 häähäh, vi förloraa men ja (a) snart ska jag typ träffa anna och cykla till coop och köpa något gott, sen blire hem och tagga inför imorgon,bäst ska det bli med mina brudar asså! PUSS PÅ ER SUCKERS

hej :)

snabbt inlägg

hello, idag var en sjukt skön dag! det började med att jag jossan och jenny drog till donken för att köpa mcflurry och chilla lite där, sen kom fia calle och jacob dit och då drog vi vidare till hamnen vid vallen till fias båt och sola och bada från den också, det var myyysigt! älskar vädret assåååå, men nu blir det hem till kusinerna och fira deras mamma, sen blir det träffa folk och dra ner till torpis haha :) pussssss (bilder kommer senare, har lite brådis nu!)

loverteam

hejjjj, idag ser jag fan inte klok ut, mina ögon är skiiiiitsvullna från igår då jag brände mig på ögonlocken. buhuhuhu idag blir det solglasögon 24/7. planerna för idag är att träffa jossan inez fia och jenny. ingen aning om vad vi ska göra, det får vi se helt enkelt! oj vad jag vaknaa tidigt idag ser jag nu, men det är bara för att det är så förbannat jävla varmt i mitt rum, och när jag väl har vaknat kan jag inte somna om... men nu ska jag börja fixa mig och så, PUSS!!! :)

älskade lag!

knas

hejhejhejhej. Jag och matilda har precis käkat lunch kl 5 haha. Vi har ställt klockan på tio varje morgon men jaa, vi har ungefär gått upp då, eller typ, eller nää. Idag när vi vaknade såg vi att det var soool så vi stekte vid poolen i några timmar och badade, sen städade vi matildas bil och dog av värmeböljan som var i bilen.
Igårkväll kom gustav hit och vi spelade lite fotboll, sen badade vi en stund och körde volleyboll i poolen :) senare kollade vi på mr. bean när han typ förstör en tavla haha han är ju så sjukt rolig, och fuuuuul!
min idooooooool =D

HELLOBITCHES

hejhej, idag väcktes jag klockan halv 10 av mamma. sen vid 10 åkte vi till rösjön eftersom att vi inte kan vara hemma när städerskan kommer. så där har vi legat och stekt hela dagen, och nu är jag en fin kräfta typ. feeeetttt rööööd. tog årets första dopp också, haha lite sent kanske men aa. senare är det träning också, ladda inför piteå liksom. men nu ska jag dra mig, p u s s

silver

heyyy, idag vaknade jag sent, sov ut efter helgen, skööönt! sen chillade jag hemma ett tag innan det var dags att gå till dagis och hämta sötnosarna max & johan. vi drog hem, lekte och baka pizza till middag. sen kom mamma och pappa hämta mig direkt därifrån, då drog vi till media markt i barkaby och kirra ny ipod, weeeej fett glad! det blev en silvrig btw :) sen drog vi hem och nu ska jag börja städa mitt rum, och sen hoppa in i duschen.
LOVIE.

älskade laget igår efter matchen med medaljer och PUCKLAN (hahahha annaaaaa)

måndag

hejsan bloggen, förlåt för sämst uppdatering men jag pallar inte sitta vid datan på sommarlovet, haha vi kollar hellre på film, hehehe nej men idag när vi vaknade gjorde vi frukost och satte oss i sängen och käkade och kollade på film, sen cyklade vi ner till stan och pantade burkar och köpte godis. Sen åkte vi hem och kollade på film, sen när den var slut kollade vi på en till film, haha och nu är den filmen slut så snart ska vi väl sätta på en till, haha nej jag skoja, men ikväll ska vi träffa gustav och typ kolla på film hehe :)

i fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, vi badade säkert lite i matildas pool och chillade, och i lördags kommer jag inte heller ihåg vad vi gjorde, men igår åkte vi till heron city med matildas syrra och pappa. Vi käkade på donken och sen gick vi på bio och såg last song! våran nya favoritfilm helt klart. Så jävla bääääst
våran frukost :)
matilda :)
igen :)

sl acess

hola, jag ser att maja har varit på hugget att skriva. not. jag kom iallafall hem igår från örebro, och vi kom hem med silver! vi förlorade tyvär finalen med 2-1 då dom gjorde mål när det var 2 sekunder kvar. surt, men sånt händer och det är bara att komma igen. men vi kom två iaf, och det är inte illa! :) min ipod är snodd också, det va någon fattig jävel som gjorde inbrott i vårat rum och tog massor med grejer, typ 2 mobiler, 1 kamera, 1 systemkamera, 4 ipodar, och massa pengar. så jag ska nog åka idag och köpa en ny ipod, klarar mig inte utan den i en dag typ heheh. men nu ska jag äta lite frukost och sen göra mig iordning, vid 3 är det barnvakt som gäller!  ha en bra dag, p u s s !




hej jag lever typ

hej. sämst uppdatering så ska kort berätta om de senaste dagarna.

måndags (tror jag) haha håller inte koll på dagarna.. men iallafall så åkte jag och matilda till fredrik och chillade, sen var vi hemma någongång vid 9 och kollade på film, snackade och typ dog av asgarv flera gånger! haha vi låg i sängen helt tysta och helt plötsligt börjar vi båda asgarva! jag älskar dig bästavän.

I tisdags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, haha ingen aning faktist! 

I onsdags drog jag och matilda till fredrik en snabbis, sen tog vi tunnelbanan till centralen och mötte upp matildas mamma, och tog sen tåget till läggesta och därifrån bussen till matilda. När vi kom hit gick vi ut och spelade volleyboll och fotboll, sen kommer jag inte ihåg mera höhö..

i torsdags (igår asså) var vi lite slitna eftersom att vi somnade sent kvällen innan, sen slängde fredrik i mig i poolen med alla kläder på, två gånger till och med haha och så spelade vi volleyboll och kollade på film.

Idag vaknade vi vid 1 och käkade frukost runt 2, sen kollade vi på film och sen skulle fredrik hem så vi cyklade till läggesta och väntade med han tills tåget gick, sen cyklade vi hem och köpte med oss pizza till oss och matilda syster. Nu har vi suttit och degat framför datan ett tag och det är ganska mulet ute, men nu ska vi dricka te och mysa. Bilder från dagarna kanske kommer senare eller imorgon. puss

örebro 17-20 juni

tjulululu, idag ringde min moster och fråga om jag kunde hämta alla barnen på dagis och skola för hon var tvungen att jobba över. och det kunde jag självklart. så då hämtade jag dom och var där i någon timme, tjänade 200 spänn. direkt efter det hämtade mamma och pappa mig och då drog vi till stinsen, hittade ett par fotbollskor! :D sen drog vi hem, och jag kollade nyss klart på greys anatomy. jag har nog aldrig gråtit så mycket till ett avsnitt som jag gjorde idag. det är så grymt jävla bra det programmet! men snart ska jag packa det sista, sen sova.

imorgon blir det örebro över helgen, alltså ingen uppdatering från mig. vi får väl hoppas att maja skriver något, annars är det bara att vänta. hahaha :) men nu ska jag gå, ha en bra helg så hörs vi när jag kommer hem!
PUSSPUSS

TAGGA BRUDAR!!!!!

packning

hallihallå. vaknade 11 och låg kvar i sängen lääänge bara för att man kan göra det nu när det är sommarlov! (a)
haha idag blir det en hemmadag, med städning av rummet, packning, springtur, och sen till stinsen och leta nya fotbollskor. jag har fortfarande panik över packningen, jag tänkte att jag kunde sova bort det men den är fortfarande kvar, buuhhuuh. men nu ska jag dra, vi hörs nog senare. PUZZzzzZZzzzZZ

nu är den här tjejen och steker på miami beach. inte alls avis.

bluestar

jag orkar inte packa, jag hatar att packa, jag glömmer alltid något. buhuhu andledningen till att jag ska packa är att jag åker till örebro på torsdag med mitt älskade fotbollslag. fyfan jag är taggad upp till tusen. det ska bli så jävla kul med mina tjejer där alltså, och vi ska kicka asssss. idag hade vi allafall träning på landet, i typ skånela? för det är naturgräs där och vi var tvungna att "öva" inför örebro för där är det naturgräs. sen kom jag hem och då var det lite gäster här för att mi padre fyller år. grattis papi!
jahaja nu ska jag göra något annat. imorgon vet jag inte vad jag ska göra, eller jo, packa springa och köpa saker inför örebro (nya fotbollskor <3) men men, KÄRLEK.

<3

thats what friends are for.

hejjjj, igår sov anna hos mig, vi låg och kollade på film till sent, så idag klockan kvart i sju var vi inte direkt pigga på att gå upp heheh. sen drog vi till edsbergs skolavslutning, sen vidare till norrviken :) alla va så fina såååå. sen efter det drog vi hem till bergman på fika och så. sen skjutsa lena hem mig och nu sitter jag här och ska snart bli hämtad inför träningen. men nu måste byta om och sånt. pusssss!
orkar inte med bild.


undra vart bilen tog vägen ?


best

tjenaaaa, idag vaknade jag vid 10. chillade och fixade mig sen vid 12 kom anna. vi åt tårta och gjorde inte så mycket, sen cyklade vi till stinsen och jag köpte en present till mi padre som fyller år imorgon, och ett puder. sen satt vi i timmar och snacka om allt möjligt. sen drog vi oss hemmåt, och snart blir det träff vid gamla turklivs sen bär det av mot träning. får se om det går med min tåå, hooopppppaass. PUSS! <3

jag älskar dig anna! du är gryyym :)

get sexy

tjaa, matilda hoppade precis in i duschen och vi har bestämt att vi bara får en kvart på oss var att duscha, och jag duchade exakt i 15 min och jag kollade inte på någon klocka eller nåt, suuupercoolt ju ;) nu ska jag börja göra iordning mig för att vi ska dra oss mot stan och träffa fredrik :) puss


min älskling <33333333

only you

hej bloggen, sämst uppdatering.. i fredags hade vi ju tjejmiddag och det var skitkul! sen i lördags åkte jag och hämtade matilda med moppi, sen åkte vi hem till mig och packade lite saker, och drog sen vidare till kajsa där vi började fixa allt inför kvällen, vi gjorde en tårta också, typ världens sockerbomb :) bilder kommer senare, kajsa och matilda har alla bilder på sina kameror och smartskallen matilda har ju glömt överföringssladden som vanligt! nu kom precis matilda och invarderade min säng.. så hejdå. Asså min familj är typ borta? ingen är hemma iallafall haha!

girly

inte skrivit på länge, drar helgen nu:

fredag: SKOLAVSLUTNING!!! efter skolavslutningen drog jag med familjen bjersbo hem till dom och åt tårta och pastasallad. sen drog jag och maja med moppen till coop och köpte saker till lördagen, sen hade jag match och vi vann med 6-2 mot BP. underbaaart, fast jag blev stämplad så jag halta och har fortfarande jätteont buhuhu :'(
lördag: sov hos maja, drog hem tidigt för det va match i huddinge. men på uppvärmningen kunde jag knappt springa så de var bara att sätta sig på bänken och dööö för att jag inte kunde spela. men dom förlorade tyvär med 3-0 tror jag :( sen drog jag hem och då fixade jag mig snabbt, sen kom matilda och maja hit och vi började fixa inför kvällen. sen kom alla tjejer och vi hade en mysig tjejmiddag och det var supertrevligt! :) sen sov maja och matilda här ocksåå.
söndag(idag): vi vaknade vid kvart i tolv, sen drog dom vid 2 och då kom det gäster för mi padre fyller år på tisdag så vi fira han lite idag. sen lite senare var det fullt hus här och det är alltid trevligt med släkt och vänner. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, hmm kanske träffa emma en snabbis. men det får vi nog se. men nu ska jag äta, puss på er <3


love

hejsan bloggen! sitter under täcket och fryser lite smått. Ska snart sminka mig och klä på mig varma kläder, ska åka och hämta matilda med moppen :) sen kanske vi drar vidare till stinsen eller nåt, ska vara hos kajsa vid fyra för att fixa allt inför ikväll. Idag gick vi upp runt tio och åt, sen skjutsade jag hem kajsa och drog tillbaka hem. Nu kom jag på att jag är hungrig men jag orkar verkligen inte gå till köket.. vi hörs kanske senare! puss



orvar älskling!

tjena bloggen! Idag åkte jag och kajsa moppe till coop och mötte upp kajsas mamma där, vi handlade massa grejer till imorgon eller idag då, haha och det var inte lite precis hehe.. sen åkte vi hem till kajsa, och sen drog jag hem och lämnade moppen och åkte till stinsen med familjen. Jag köpte ett par jeans och ett par shorts! visar imorgon. Sen pallade ingen laga mat så vi åt på donken haha. Efter det drog jag hem och gjorde ingenting, sen tog jag moppen till kajsi och hämtade upp henne och så drog vi vidare till coop igen och köpte gotti. Sen hem till kajsa och packade lite grejer, och nu är vi hemma hos mig! imorgon har jag lovat kajsa att skjutsa hem henne eftersom att hon ska på match vid typ tolv, och då ska jag nog åka till stinsen och så kommer matilda hit också, har saknat den tjejen! Jag kan inte gå och lägga mig för min syrra ringde mig nyss och sa att hon hade glömt sina hemnycklar så hon var tvungen att sova här. PUSS


Jag saknar dig Lova! <3

pump it up

hej bloggen :) jag och kajsa har precis ätit pastasallad med hela familjen och mormor. Snart ska vi äta jordgubbstårta och sen handla massa saker till imorgon! Jag och kajsa ska ha tjejmiddag (försenad) haha, kommer bli sjukt kul. Men nu ska vi göra något annat! vi har ju sommarlov :D kanske åka moppe?
VI TACKAR GUD FÖR DET FINA VÄDRET OCKSÅ! LOOOOVE IT
Den här utsikten är ungefär samma som i viby -.-

<3

S O M M A R L O V FOR FUCK SAKE!

LIVET LEKER!

hej bloggen, sämst uppdatering jag vet men man kan inte vara bra på allt!
I onsdags var jag med kajsa och anna en stund, sen drog jag hem och skulle förhöra mig på alla träningsfrågorna till moppeprovet, och joo va händer då? JAG HITTAR EN PIL MED 65 FRÅGOR TILL SOM JAG INTE ENS KOLLAT PÅ.. OCH SÅ TRYCKER JAG EN GÅNG TILL OCH ÄNNU EN SIDA MED 65 FRÅGOR.. OCH TILLSLUT VAR DET FEM SIDOR MED 65 FRÅGOR PÅ VARJE SIDA OCH JAG DOG! jag började gråta? haha och sen fick jag jätte bråttom till bussen som vanligt och sprang dit, sen ser jag bussen på andra sidan vägen och inser att jag står på fel sida.. så det var bara att springa! sen när jag sitter på bussen kommer jag på att min moppe hjälm ligger så fint hemma och är helt bortglömd.. så jag fick låna en hjälm av moppe skolan som tur va.. jag skulle ju ta moppekort för dom som inte fattade det, och först skulle vi göra ett prov som jag trodde skulle gå åt helvete! men det gjorde det inte.. man fick ha 7 fel och jag hade 6 fel! HEJ JAG HADE TUR :D så jag klarade provet och dog igen av lycka :D hihihi så nu brummar jag runt på min älskling och det är underbart! Inget viktigt att berätta om de andra dagarna som varit.. men imorgon är det skolavslutning! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN SÅ UNDERBART! JAG FATTAR INTE ATT VI SKA SLIPPA GÅ TILL EN ÄCKLIG SKOLA PÅ TVÅ MÅNADER NÄSTAN! WHAT? nu ska jag snart sussa säng och innan det prova kläderna jag ska ha imorgon! idag köpte mamma nya skor till mig också, taack :) men nu ska jag borsta klart mina teeets :) pösssii
kommer ihåg när jag hade den här varma jackan! den kan ju ta och SKITA PÅ SIG! nu är det sommar! looove

bara för att jag har skittråkigt

vad heter du? kajsa
mellannamn då? maria
vart bor du? viby
trivs du där? ja :)
brukar du läsa horoskop?
har du körkort? nope, inte än
äger du några converseskor? japp
favoritdjur? hund
vad spenderar du dina pengar på? kläder typ
antal kuddar i sängen? 4  
äger du ett busskort? ye som dock går ut imorgon -.-
dricker du blå, grön eller röd mjölk? grööön
vad såg du senast på tv? greys anatomy <3
hur svarar du i mobilen? beror på vem det är
vem ringde dig senast? mamma
vad sa den som ringde? de kommer jag inte ihåg
antal timmar sömn inatt? 7 ungefär
sov du ensam? neee, maja sov hos mig

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng:
 jag och maja
såg dig gråta: maja (igår till greys)
fick dig att gråta: -
du gick på bio med: majsingen
du gick på stan med: majsingen haha
skällde på dig: jag vet inte :s
skickade ett e-mail till dig: tränare

SAKER
tar du droger?
nej, usch
vad är du mest rädd för? grodor
vilka kläder sover du i? trosor och stor tröja
vart vill du gifta dig? i en fin liten kyrka
vad hatar du verkligen? besvikelse
har du varit kär? jaaa
kör du? nej.
har du ett jobb? nej eller är barnis ibland
gillar du att ha folk omkring dig? aaaah :)


DE SENASTE 48 TIMMARNA
gråtit?
 japp
köpt någonting? ye
varit sjuk? näää
sagt "jag älskar dig? trpr inte det
velat säga till några att du älskar dem? nej
träffat nån ny person? no
saknat någon? jaaaaa
kramat någon? yes

JUST NU
är du kär i:
nobody
bästa: avslutning imorgon!!
sämsta: att det ska bli sämst väder imorgon
roligaste: mrmorgan
sjukaste: maja
tråkigaste: dåligt väder
galnaste: vetinte 
beroende: musik
snyggaste: det finns en heldel!


i wanna be a billionarie

ojdå, inte så mycket skrivande nu men eftersom maja klarade sitt moppeprov har det varit fullt upp hahha nej men igår började vi 10 vid torparängen, var där en timme sen fick man dra hem. då drog jag och maja hem till mig och efter en stund kom anna också, sen drog maja och då åkte jag och anna ner till ica och köpte glass och satte oss på bryggan och chilla. sen hem igen, och till ip för att träna småtjejer i fotboll. senare på kvällen kommer maja(och moppen) och då åker vi runt lite, tex till hanna för att lämna bok, till ica osv. skitkul! sen sov maja här också.

idag började vi 9, tömde skåpen, åt korv, gick hem. jag och maja tog moppen till stinsen, kollade lite där (inget följde med hem) sen åkte vi till badberget och träffa massa sköna människor. sen åkte vi hem och nu sitter jag här med träningskläder och snart redo för att åka till hip. imorgno är det skolavslutning och jag kan inte fatta att det är sant att jag inte ska in i skolan på typ 2 månader, JIHAAAAAA! nu ska jag strax åka och hämta peeps, så herråååååå! :)

snyggvääää


WAYFARER

hello :)
idag i skolan va det språkdag. inte speciellt roligt direkt menmen. efter skolan drog jag och majsi till stinsen och kollade skolavslutningsklänning. jag hittade en! sen köpte vi matsäck tills imorgon då vi ska till torparängen med klassen, eller om det regnar film i klassrummet sen sluta, wej. men nu måste jag byta om till träningen.
KÄRLEK

jag älskar min baby!

hej bloggen! snabbt inlägg för jag ska plocka upp mina kläder från golvet innan jag lägger mig! Idag efter skolan drog jag och rebecca hem till mig, käkade lite och sen drog vi till stallet. Jag red ut på månen och sen cyklade jag hem. Sen hämtade pappa upp mig hemma och så åkte vi och köpte en moppehjälm och när vi kom hem åkte vi till norrviken med moppen, sen åkte vi runt i nån timma och jag körde hela tiden!!! :D:D:D wiiiii om två dagar ska jag göra provet!!! och jag ber till gud att jag klarar det för jag vill verkligen åka moppe nu! hur jävla kul som helst :D hihi men nu ska jag plocka undan mina kläder, sen sussa gott i sängen! imorgon är det språkdag i skolan = får prova olika matgrejer från olika länder! najs! puss



rebecka rakell! ingen kommer någonsin förstå hur mycket du betyder för mig! jag saknar & älskar dig! <3 föralltid

you make me wana say omg

hola amigos, snabbt inlägg nu. träningen gick bra, hade inte ont!!!! weeejj. maja kom förbi med moppen också, haha snart jävlar ska det åkas ehehheh! men nu blir det tååårta för brodern min har tagit körkort (avis) LOVE

all the right moves

hey guyssss, idag i skolan kollade vi på två fotbollsmatcher. först runan vs vibyskolan. sen 6orna vs lärarna. sen fick vi gå hem, med andra ord en jävligt onödig dag. när jag kom hem vid ett så skulle jag sola men det är kallt ute asså. så nej det gjorde jag inte, jag har typ bara suttit framför datorn och lyssnat på musik. det är träning senare som jag ska försöka vara med på med, eftersom jag har ont i benhinnorna. men ja, nu ska jag hitta på något annat, P u S s S s S

lalllaallaaaa




hero

heeeeejjjj, idag vaknade jag och maja kl 11. sen drog vi till super varma stan. inget följde med hem tyvärr, buhuh.
det blev ett långt inlägg, hhehheh men nu ska vi ut :) puzzzzz

maja souuulie

fem days!

tjeena, jag och kajsa ska strax knalla till bussen. Vi ska till stan och shoppa! men det är tydligen sveriges nationaldag idag och de kommer vara fullsmockat med peps i stan haha! nej nu måste vi gå till bussen, hörs senare!


lääänge sen! bjuder på den haha

CARPE DIEM

hejsan bloggen! igår jobbade vi ju på en stundentfest och det var jättekul. Idag gick jag upp halv åtta för att åka till märsta och sitta på en stol i åtta fucking timmar och lyssna på en gubbe som snackade.. sjukt kul, verkligen! nej men man lärde sig mycket iaf ;) asså de va en moppekurs haha, när den va slut klockan fem tog jag tåget hem och mötte upp kajsi, för att vi sen skulle åka tíll kista och gå på bio, sex and the city! den var jättebra :) vid nio kom mamma och hämtade oss och så hoppade vi av vid kajsa, cyklade hem till mig och packade lite grejer och sen mötte vi reban och cyklade hem till kajsa igen, och vi har precis kollat klart på coyote ugly! sjukt braaa.

Imorgon ska vi dra till stan och shoppa, jag ska kolla på skor till skolavslutningen och lite så! :) men nu ska vi göra något annat. hörs imorgon! puss



tänk om man satte allt i perspektiv, man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv.

snart åker jag till norrvikens station och möter maja, sen drar vi vidare till kista och går på sex and the city 2.
hoppas den är så bra som alla säger! vi hörs senare. kram


k to the a

hejhej, igår efter skolan drog jag och maja hit för att fixa oss till studentskivan vi skulle jobba på. sen körde mamma oss dit, och det va skitkul att jobba där. eller efter ett tag blev det ganska jobbigt att diska, men vad gör man inte för pengar? haha aa men vi fick typ diska, se till att det va fint och sånt. vi jobbade ungefär till nio, då kom mamma och hämta oss och sen skjusta vi maja till en bensinmack där hennes pappa hämta upp henne. sen åkte jag och mamma hem till min faster som har tagit examen och blivit sjuksyster. vi kom ju lite senare så när vi kom så var typ alla lite småfulla, hahha det va sjuktkul iallafall. sen åkte vi hem vid 12.

idag vaknade jag 11, sen gick jag ut och sola i någon timme, men sen gick solen i moln och då gick jag in. idag ska jag inte göra något, eller jo maja kommer hem vid 5. då ska jag träffa henne! men nu ska jag hitta n´på något, tror att jag åker till stinsen eller ngt, måste köpa bikini och lite andra grejer. puss puss! :)


Ingen är perfekt

Hejsan, idag hämtade mamma mig i stallet och när jag kom hem slängde jag i mig maten och bytte om, sen kom kajsa hit och så tog vi bussen till kista. Vi köpte en varsin skjorta som vi ska ha imorgon på studentskivan, sen köpte jag en söt klänning typ :) imorgon börjar jag åtta med idrott så jag borde verkligen sova nu! Imorgon blir det kanske inte så mycket bloggning eftersom att vi nästan ska åka direkt till studentskivan när vi slutat skolan. Ha det bra, puss puss

Skulle publicerats i onsdags

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa <3

everything

helluuu, idag var det en vanlig skoldag förutom att vi började 10. efter skolan drog jag hem och la mig och sola i 40 min ungefär. sen gick solen in i ett stort bajsmoln då gick jag in igen. sen har jag tränat lite och duschat. sen vid 7 ska jag och maja dra till kista och shoppa litegrannn.. najzzz! men nu ska jag torka håret. pusssssiiii

noerdglasses

torsdag

hejsan hoppsan, ska snart knalla till stallet och rida, sen ska jag försöka ta fram den snabba maja, om hon nu finns och åka hem, byta om och hoppa på bussen. Jag och kajsa ska ju till kista och kolla på lite grejer, bland annat ett par klackskor till skolavslutningen :) nej nu måste jag snabba mig till stallet. Puss



ÅTTA DAGAR KVAR! LÄNGTAR SOM EN GALEN MULLVAD

hejsan bloggen, hann inte blogga något igår men kajsa har ju berättat vad vi gjorde och det är verkligen skitkul att jobba på resturang :D

Igårkväll låg jag vaken länge och kunde inte sova! och imorse vaknar jag ändå tidigt?? fan asså.. vi började tio idag och då ska jag självklart vakna 05.40 och inte kunna somna om, eller en liten stund sov jag nog haha.

Idag efter skolan ska jag hem och plugga moppe, och sola samtidigt, sen ska jag till stallet och rida och sen ska jag snabba mig hem för att äta och sen ta bussen till kista med kajsa och kolla på en skjorta som vi kan ha imorgon när vi ska jobba på en stundentskiva :D hihi men nu ska jag dra, byyee :)


ph me

hola amigos. idag va skolan CHILL med stora bokstäver. alla lektioner (3 st) = yatzy. haha sen efter lunch melodifestivalen. sen efter skolan drog jag hem, skulle egentligen till stinsen men sen frågar maja om jag vill följa med och jobba på hennes pappas resturang, och självklart ville jag det. det skadar ju inte med några extra hundralappar i plånboken liksom, alla är välkommna där. så vi tog buss ut till vaxholm (vi avled av värme på bussen, det var stört varmt) det tog ungefär 1 tim och 30 min. sen började vi jobba och slutade inte förens typ nio, halv tio. så vi var skitduktiga! :) men nu ska jag lägga mig...eller aa :) haha vi hörs imorgon! P U S S

BYTA NAMN

jag ska ju konfirmeras i sommar, och då måste man vara döpt och det är inte jag.. så jag ska döpa mig snart och vet ni vad???? JAG SKA KANSKE FÅ BYTA NAMN! FÖR JAG HATAR VERKLIGEN MAJA! funderar på att heta alice eller paulina! vad tycker ni? hehe de kanske blir lite jobbigt att kalla mig något annat nu, men men.. skitsamma :)

här ska de stå en rimlig rubrik till inlägget, men de pallar jag inte med! så skriver ist att kajsa vet vad jag har för ´märke`på min data, eller på mitt internet haha och juste, de vet inte jag

hejsan bloggen :) Hundarna drog hem runt halv tio och sen dess har jag inte gjort så mycket. skulle behövt duscha och ta undan alla mina kläder som ligger i en stor hög på golvet, och läst moppeboken.. men icke! åååh jag blir så sur på mig själv ibland! en knytnäve i mitt fejs asså! nu ska jag iallafall duscha, fan jag kommer aldrig få sooooova! Antingen blir jag trött och inte så jätterolig att handskas med, eller så blir jag övertrött och garvar åt allt som rör sig, lyser eller låter! förlåt kajsa, de är bara du som får lida över mina problem hehehe =) puss på dig min goaa padda! neej nu måste jag stänga av datan! bye


De här numret bor jag på :D instresse klubben hoppar av gjädje och springer iväg!

DISSAR HM PÅSE

JAG DISSAR HM PÅSARNA! FÖRSTÅR INTE VITSEN MED DET LÅNGA HANDTAGET? SER SJUKT KUL UT HAHA

SOMMARLOV OM TIO DAGAR. FETA STOR KYSS PÅ DET ASSÅ!

tjena :) Jessika drog för en stund sen, hon skulle på träning. Vi har pluggat ute på balkongen och solat, och jag fick en rand på ryggen från min bh, solen tar även fast klockan va typ.. sent haha och det är ju najs! Jag har klistrat in massa vägmärken i boken som va lite smått jobbigt! men äntligen är jag färdig! Snart kommer Linda hit och lämnar två söta toypudlar, ska passa dom medans hon rider. sött sött hihi men nu ska jag lägga in lite random bilder på facebook, bye


sweeeet =)

musik <3


natteravn - rasmus seebach

i'd rather be with you - joshua radin

b.o.b - nothin' on you ft. bruno mars

rock that body - black eyed peas

omg - usher

:)

helloooo, maja har redan dragit det vi har gjort idag så då vet ni hehe. efter drog jag hem och solade i en timme kanske, men sen gick solen i moln och skit så jag gick in och kolla på the hills maraton. nyss kom mamma hem, och nu ska vi dra och kolla/köpa skolavslutningsklänning. sen är det träning också :) seee yaaa!


fortsätt simma.. fortsätt simma..

hejsan bloggen! sitter på balkongen i värmen och pluggar till moppe provet. Har svarat på alla frågor igen och den här gången stog det bara att jag skulle plugga lite mera haha men det är ju en vecka kvar till provet så jag ska greja det!
Idag samlades klassen utanför skolan för att sen ta bussen till sollentuna vallen. Man skulle köra två grenar och jag, rebecka, kajsa och melissa tog längdhopp och 100 meter.. hehe resultatet var inget att hänga i julgranen precis.. men de gick iallafall ganska bra! När vi var klara gick vi till simhallen och skulle simma några längder och sen livrädda och sånt, när vi var klara bastade vi (fan att jag inte har en bastu hemma) och åt våran mat. Sen fick vi sluta så vi tog bussen hem och jag kom hem runt halv 1 och då kom jessi hit direkt :) vet inte vad vi ska hitta på men hon har med sig sin systemkamera :D hihi nu ska jag läsa lite i moppeboken och sen ska vi hitta på något annat ;) puss
gammal bild på jessika :)

RSS 2.0