FIX YOU

nu fixas det förfullt här hemma hos maja, håret lockas och sånt! det kommer bli grymt kul ikväll/natt! WIHO! vi ska åka om en halvtimme, då ska jag hem till bergmans och äta middag sen kommer maja och hämtar upp mig där efter middagen och då drar vi till rebecca, awesome! hihi PUSSHEJ!

happy new year

tjena mittbena, eller snebena eller vad ni nu har höhö jag och matilda har precis druckit te och käkat en lussebulle efter att ha varit i stallet och ridigt ut! snart ska vi duscha, alltså inte tsm haha, och sen ska vi sätta på lösnaglar och fixa oss till ikv. Kajsa kommer hit om en stund, sen ikv ska vi åka till leffe & anna och käka middag, sen ska vi vidare någonstans och träffa jossan, emma, reban och rebecca :) vi har ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar alltid på något roligt ändå så vi behöver inte oroa oss, haha.

Nu har jag massa smällare också, fett kul haha men nu ska jag och matilda börja fixa oss, ha det bra, puss


haha, vi älskar läsk :D

haha, shit när jag precis skulle säga ´där ligger din plattång` som är på bilden asså, så sa jag och matilda det exakt samtidigt, fyfan va läskigt! hahaha asgarv..


NEW YEARS!

hola amigos! idag är det en härlig dag känner jag! det kommer bli bra de här, hihih. nu ska jag iaf fixa mig sen bär de av till stinsen med me myself and i, alltså själv. haha men de går bra de också! sen ska jag dra mig hem till maja och matilda och sen blir det fix där. nu måste jag rusa :) GOTT NYTT ÅR MÄNNISKOR!

fireflies - owl city

hur mycket är klockan?

tja bloggen, nu ska jag och matilda sussa haha vi måste faktist vara pigga och glada imorgon när det är nyår och allt :) eller nu är klockan över 12 så det är redan nyår, men nu ska vi iaf sova! kiss.. och bajs höhöö


haha vi fick typ skrattanfall, fyfan va kul det var ♥


tittut :)

chacha :) vid 6 åkte jag hem till mina kusiner, vi spela wii och kort hehe. sen ringde maja och skrämde skiten ur mig eftersom jag tänkte på en film hela tiden, den heter when a stranger calls. den handlar också om en tjej som sitter barnvakt i en stor villa så ringer någon och andas i telefonen, och de gjorde maja och mitt hjärta gick upp i 180 kan jag lova. men sen blev de bra när emma kom haha, vi kolla på film och snacka skit. sen fick jag skjus hem och pengar. yeah! nu har jag varit hemma ett tag och snart, och snart slår klockan om till sista dagen på året 2009! det känns konstigt men ändå grymt kul, nyår firas med dom bästa :) nu ska jag dra och ta bort sminka och så. LATER ON BITCHES :D


LIDIIIIIIINGÖ

hejsan :) idag gick jag upp vid halv 10 och stack ut och sprang. sen fixade jag mig och sen kom anna hanna och micke och hämta mig så drog vi till lidingö. vi stog ju som sagt parkeringsvakter, i TOLV MINUS, de va underbart! not. haha tycker så synd om mina fötter, dom kan ju inte må bra nu efter att dom har blivit grovt jävla klödskadade. anyway så kom vi hem för en stund sen, för micke va tvungen att handla på vägen hem också.

vid 6 så ska jag upp till mina kusiner och sitta barnvakt i några timmar, som tur är har jag en underbar vän som heter emma som kommer och underhåller mig! weeeej! nu ska jag dra, L O V E


hihi sötnos.


en icakorg full med massa skummbananer

Godmorgon bloggen ♥

Jag och matilda vaknade runt 10 men gick upp 11 eftersom vi fastnade vid datan haha, men nu har vi käkat frukost och snart ska vi fixa oss för att sen ta bussen till sollentuna centum med josefin, reban och rebecca. Igår köpte jag en locktång/krustång som jag alltid velat ha, asså jag dog när jag såg att den fanns, haha!

Man kan ju undra vad man ska ha på sig idag? haha bästa teamet på facebook (min garderob är fullproppad med kläder, men jag har ändå ingenting att ha på mig) haha, så jävla sant! igår rensade jag min garderob och vad hittar man i den? jo en lampa, skruvmejsel, pennvässare, krokar, hockeypulver och en sked, haha undra hur det hamnade där? ;)

men nu ska vi fixa oss, puss


hahahahahah.. fyfan va ful, haha skoja bara lille söte matilde ;)<3


ja tänker aldrig på nånting om någon frågar vad jag tänker på..

tjabba, nu har jag och matilda precis checkat klart på en film, vi är skit trötta så vi ska nog sova om ett tag! imorgon ska vi kanske till stan och hämta matildas presentkort som hennes mamma har tagit med till hennes jobb, sen ska vi väl kolla i lite affärer och så :)

idag har jag, matilda, kajsa, emma och rebecca varit på bio och vi såg avatar, den va fett bra faktist, men lite overklig haha.

imorse kom matilda hit 7 på morgonen haha, så hon gick in på datan och typ åt frukost med min mamma medans jag och kajsa sleeepade :) men nu ska jag vara lite social mot matilda, vi höres och synes höhö skojade bara lite med er, och snart är det nyår :)



HAHA JAG SÄGER BARA MINNEN MATILDA..


cpinlägg

coucou! hahah emma sa just att de betyder tittut på franska, så de ska jag skriva mer haha! iallafall, igår så sov jag ju hos maja, vi kolla på film med emma jossan och rebecca på kvällen, sen somna vi vid halv 3 kanske. sen vid 7 imorse kom matilda från mariefred fast sen somna vi om och sov till 10, skönt! sen gick vi upp och fixa oss sen åkte vi till kista och kolla på bio, vi såg avatar! DEN VA GRYM! haha. sen drog vi hem och åt, alla hem till sig alltså. sen kom lilla emma hit och nu kollar vi på en till film haha.

imorgon blir det lidingö med anna och hanna, vi ska stå parkeringsvakter. k a l l t  är det ända jag har att säga om de. sen ska jag vara barnvakt och p e n g a r  är allt jag har att säga om de. sen om emma kanske vill göra mig sällskap är t a c k  allt jag har att säga om de. anyway, nu ska jag socialisera (?) mig med emma och filmen,
PUSS PÅ RUMPAN

jag och emma för någon helg sen.


måndag, eller nu är klockan över tolv så det är faktist tisdag, höhö

tjenare kungen haha om nu karl gustav läser detta, eller han heter väl så? höhö jag tror nog inte att du läser de här, de är nog ganska otroligt, men om du läser det kan du väl langa en kommentar? ;)

haha, nu ska jag och kajsa strax tvätta bort sminket, idag vaknade jag och rebecca vid nio hemma hos henne, och sen skulle gå till stallet och rida ut, haha och sen skulle vi gå hem till mig och hämta lite saker, men då hade jag såklart ingen nyckel, och mamma jobbade, pappa och pelle va på hockeycup i gävle, så..  jag fick inte hämta några saker men sen tog jag och rebecca bussen som kajsa hoppade på och så drog vi hem till rebecca, där kollade vi på film och bakade, sen kom jossan dit också! typ halv åtta gick vi till pizzerian och käkade, sen kom jossan, asså hon gick hem och åt haha! när vi käkat klart kom mamma och hämtade oss, när vi kom hem kollade vi på film och så kom emma hit :) nu har alla dragit hem, och kvar är jag och kajsa!

imorgon kommer äntligen matilda hit, och jag, kajsa, rebecca, emma och matilda ska gå på bio i stan kl 2, vi ska se avatar, hoppas den är bra eftersom alla säget det ;)

men nu ska vi ta bort sminket och sen ska jag prova vilken klänning jag ska ha på nyår, jaaaoo men godnatt, hörs imorgon ♥


haha, inget smink men nyfärgat hår har jag iaf ;)


sweet

tjo, ska snart möta upp maja och rebecca, för att sen gå vidare hem till rebecca. har ingen aning om vad vi ska göra, det får vi se helt enkelt! haha hörs sen, PUSSHEJ!

hahaha HUR SÖTA?!

tråkigt, GODNATT!

Har du sett din bästa vän gråta?
japp
Vad åt du senast?
en skumtomte
Senaste piercingen?
örat
Har du varit med i en rättegång?
ne
Är du polare med grannarna?
nja, mest mina föräldrar som är de
Vilka språk pratar din mamma?
svenska och engelska typ :)
Vilka länder har du bott i?
sweeeeeden
När åkte du bil i mer än 15 minuter?
några timmar sen
Gay?
nepp
Har du täckt någons hus med toapapper?
på halloween någon gång kanske, BUSIGT..
Har du varit på stranden?
nä vad är de för något? -.-
Minns du din/dina musiklärares namn?
yesboxxx
Hur är din syn?
bara bra (y)
Har du varit på ett party?
ye
Skulle du kunna tänka dig simma med hajar?
nej de är lungt faktiskt
Vad skulle du säga om jag va kär i din bror?
vem är du? :)
Har du varit utomlands?
ja, me love
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
japp det skulle dom antagligen
Var är dina syskon just nu?
i sitt rum
När gick du upp imorse?
11.30 ungefär
Vad ska du göra i helgen?
vet inte, långt kvar
Vad står det i fjärde sms:et i din inkorg?
"mm :(<3" från emma
När var du riktigt sjuk senast?
typ på dinosauriernas tid, haha nej men längesen!
Vem är den senaste kändisen du tog på?
haha vet inte
Vad finns i din bakficka?
jag har ingen bakficka
Har du färglinser?
nope
vad gjorde du klockan två inatt?
pratade med maja eller om vi inte hade somnat då, kommer inte ihåg
Vad är det första du gör på morgonen?
vaknar, kollar klockan
Har du druckit en hel liter mjölk på en timme?
ingen aning :)
Vad är ditt största irritationsobjekt just nu?
ska nog inte skriva det här..!


HAIR

nu har mitt hår torkat, och jag ville färga de för att få bort mina röda pigment eller asså få bort den röda färgen och bara ha mörkbrunt, men såklart så har jag fortfarande rött, asså fan.. de är skitmörkt tycker jag, fast de tycker inte kajsa haha ;)

'
VISST ÄR DE FINT? MAJA SNACKAR SÅ MYCKET SKIT ASSÅ :) /K

secret

tjenare, nu sitter jag med handduken i håret och snart ska jag föna det för jag vill veta hur det blev, haha de kommer bli kolsvart! ja brukar ha ljusbrun och då brukar det bli mörkbrunt, och nu hade jag brun.. haha de va kajsa som färgade på mig, och om de blir dåligt.. då jävlar! haha nej jag skoja bara ;)

men jag hoppas det blir bra, haha mamma har inget fått veta ännu :D

igår köpte jag ett par sjukt snygga stövlar med för hög klack (enligt mamma) och hon säger att jag måste lämna tillbaka dom men de går inte för att de va halva priset på dom, och jag har redan avdvänt dom också.. men jag ringde till henne och frågade om jag fick köpa dom, och hon sa att jag fick de om jag ville, så jag gjorde de och när jag kommer hem och visar dom så säger hon: men maja! haha hon trodde att det va ett par andra skor jag menade.. men jag vill verkligen ha dom! jag blir galeeeeeen!

bilder på mitt hår kommer senare :) nu ska jag föna det, spännande..
 

saknar sommar!


färga håret!

NU SKA JAG FÄRG MITT HÅR MÖRKBRUNT :D / maja

RUBRIK

hejhej :) nu sitter jag och maja och kollar på film, underbar och älskad av alla. idag har jag varit hos min gammelfarmor och farfar. sen drog jag till stinsen och mötte maja och sen drog vi till kista och kolla på bio, vi såg göta kanal 3, haha den va skit rolig! :) imorgon blir det chill sen ska jag ha en till julafton med farmor så det blir najs haha. men nu ska vi fortsätta kolla på filmen, ha det bra! CIAO BELLA!

26/12-09

goodmorning sunshines! haha eller jag har varit vaken i en timme nu men iaf :) idag ska våran familj en snabbis till min gammelfarmor och gammelfarfar, hihi dom är så söta och gamla :') men vi ska iallafall dit och säga god jul och ta en snabb fika. sen när jag kommer hem ska jag dra med mig maja till kista och kolla på bio och shoppa på mellandagsrean! jag tror faktiskt att jag vill se avatar istället för göta kanal 3, för verkligen a l l a  säger att avatar är sjukt bra, och göta kanal är ju liksom som vanligt säkert, och avatar är nog lite coolare (a) haha aja får överlägga med majsibajsi senare, nu ska jag fixa mig! PUSSHEJ <3

haha fullt seriöst :)

godmorgon!

hej sötnosar :)

idag vaknade jag halv 11 för att hemtelefonen ringde, och det ekade i hela huvudet, haha! igår va vi ju som sagt hos rebecka och rosanna :) min syrra följde också med och sen sov hon hos oss, imorse fick jag min julklapp av henne, pengar och ett par vantar, taack!

snart ska jag äta frukost och sen ska jag och mamma åka till typ stinsen, kista eller sollentuna centrum och byta lite julklappar och så, senare ska jag och kajsabajsa gå på bio, vi ska se göta kanal 3 :) men nu ropar mamma att frukosten är klar, ha det bra så hörs vi ikv, pussar


godmorgon!

hej sötnosar :)

idag vaknade jag halv 11 för att hemtelefonen ringde, och det ekade i hela huvudet, haha! igår va vi ju som sagt hos rebecka och rosanna :) min syrra följde också med och sen sov hon hos oss, imorse fick jag min julklapp av henne, pengar och ett par vantar, taack!

snart ska jag äta frukost och sen ska jag och mamma åka till typ stinsen, kista eller sollentuna centrum och byta lite julklappar och så, senare ska jag och kajsabajsa gå på bio, vi ska se göta kanal 3 :) men nu ropar mamma att frukosten är klar, ha det bra så hörs vi ikv, pussar


rebecka och rosanna :)

tjena, är hos rebecka och rosanna nu och vi har kollat på film, käkat och så drog vi ner till affären och köpte godis! imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ byta några grejer och köpa en klocka och en locktång, men jag vet inte riktigt om jag vill ha en klocka eller hellre spara pengarna till en systemkamera.. för klockan kommer jag andvända som ett smycke, de är inte direkt så att jag ska kolla på armen hur mkt klockan är, de gör jag ju på mobilen haha, så jag tror nog att jag ska spara pengarna, inte för att de kommer gå så bra men iaf ;) nu ska vi nog sätta på en film men ni får ha det så bra, pussar

saknar dig redan fredrik ♥


SNOWMAN

fuuuuuck, jag råka trycka bort allt så hela mitt inlägg försvann. buhuhuhu. jag skrev iallafall att idag har jag åkt pulka, byggt snögubbe med mina kusiner, ätit rester från julbordet, spelat spel och sånt :) nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra! pussss

:D

JULDAGEN

hej :D igår va de ju julafton om någon har missat de, hahaha men iallafall så vaknade jag vid 10 och då fick jag en bok och en låda toffifee. sen drog vi till mina kusiner vid 1 och då kollade vi på kalle och käka julbord, sen kom tomten vid 5 och dela ut julklappar :) hihi sen spelade vi spel och snackade och sånt, jag säger bara en sak. jag älskar julen :) sen kom emma och då drog vi till maja och där fick jag också en julklapp och hon fick av mig.
det här va allt jag fick igår: plattång (som också är en locktång), morgonrock, tofflor, britneys spears parfymen, klocka, örhängen, armband, hårband, ansiktskräm, lackan, 1400 kr, godis och 400 kr på hm.

nu idag ska vi tillbaka och käka upp julmaten och åka pulka (y) nu ska jag dra, LOVE
FUNKAR TYVÄR INTE MED BILD IDAG..

JUL

tjenare :D

Idag vaknade jag ungefär 8 eftersom min brorsa kom och väkte mig, sen gick jag upp typ 9 och käkade frukost och öppnade lite paket! sen fixade jag iordning mig och så åkte jag, pappa och pelle till farmor och hämtade julklappar, sen drog vi hem och åt lite och nu har jag öppnat alla julklappar förutom en, hihi ja får tydligen inte öppna den nu haha, och snart ska vi äta :)

men det jag har fått är en klänning, diadem, toffsar, strumpbyxor, två bh, tre trosor, pengar, tröja, två linnen, en kofta, lösnaglar, nåra nageltillbehör saker(?) haha, en ljuslinga typ, en stor klubba, lacktights, rakhyvel, ram och sen kommer jag inte ihåg mera, men jag har inte fått julklappar av nåra än, haha de låter som att jag ba: dom ska köpa till mig, men vi har faktist bestämmt att vi ska köpa till varandra höhö :) men nu ska jag äta, puss


haha, jag och matilda hade lite kul på donken höh ;)

g o d j u l

GOD JUL ALLIHOPPA :D

jaa, idag är det julafton, hihi och nu på morgonen fick vi öppna lite paket och jag fick en klänning som jag ska ha på mig idag, ett par tights, ett diadem, toffsar, en bh och ett par trosor ;)

Men nu ska jag börja fixa mig och så, vi hörs sen. pussar


haha, matilda fyfan va kul vi hade i den där affären! :)<3


vi hörs imorgon eller något.


5 min kvar till julafton

hej, de är bara 5 minuter kvar till julafton, shit jag är så lycklig :) snart får jag öppna julklappar och allt sånt! me like asså!


haha jag emelie och jessi, driiv <3

älskling

hej bloggen, sitter hemma och chattar med reban haha hon är ju som hon är .. höhö ;) men idag va jag hemma och städade till 3 nån gång, sen drog jag och kajsa till stinsen, jag missade bussen så jag trallade till kajsas busshållplats och tillslut kom vi iväg haha jag bytte kajsa julklapp till en annan sak, höhö hon har ingen aning om va de är, hihi.

Nu städar jag i mitt rum och snart ska jag slå in lite julklappar :) hoho imorgon får man kanske massa saker som man önskat sig, ja längtar grovt!

Imorgon ska jag, pappa och pelle åka till farmor och hämta lite julklappar, sen ska jag träffa kajsa och ge henne sin julklapp, och så ska jag träffa fredrik, eftersom den skitungen åker till thailand i 2 veckor! fyfan dig... haha ♥ men nu ska jag göra klart i mitt rum, puss på rumpan :)


jag älskar dig bästavän


santa i have been good! :)

det var riktigt skönt att få sova ut idag första lovdagen (y) jag gick upp vid 10.30 och duscha och fixa mig sen vid tre följde jag med maja till stinsen för hon skulle köpa den sista julklappen (om någon undrar vem den va till så var den till mig :$ hihi) vi gick runt lite där, träffa massa som man kände och lite sånt, sen åkte vi hem med hennes far och bror och jag kom hem för 10-15 minuter sen. snart ska mi familia vandra till våra kompisar och byta julklappar och umgås :) yes, sen ska jag lägga mig tidigt så att det är julafton snabbare! wiiii nu börjar jag få lite jul-feeling alltså, yeah. life's good. PUSSHEJ!

jag älskar dig bebbo! :)


im back on track?

haha, tjaa nu tror jag att min sjukdom börjar gå över ;) bra va?

Sitter i sängen under täcket och fryser, har precis städat överallt och så, ska kanske träffa fredrik snart och sen ska jag och kajsa på bio, mysigt! imorgon är det julafton, asså jag fattar inte det, tiden går så fort men det är ju bara bra, fast nu på lovet tycker jag att den ska slooowa ner lite höhö ;) men nu orkar jag inte skriva mera, ha det bra, puss


sanningen svider

maja har ett sjukdom som heter: det-är-försent-att-sätta-på-datorn-nu-så-jag-bloggar-imorgon-istället och sen nästa kväll händer samma sak igen, och sen nästa och nästa och nästa osv. tyvär, the truth hurts.


im a rubrik maker YEAH.

det var jättekul på lidingö och vara parkeringsvakt, okej vissa människor är väldigt konstiga men dom flesta va trevliga. jossan fick ju roligaste kommentaren på sig: "jag gillar inte blondiner, så om du hade varit brunett så hade jag parkerat här" haha ibland undrar man ju vad folk har där uppe mellan axlarna? iallafall, när vi kom hem där ifrån så drog vi till kista nästan direkt, men då följde emma med också, och jossan fick inte :( när vi kom fram till kista så va emmas mobil borta så det blev massa med de, men sen va det en städerska som hade hittat den på bussen som tur va, då fick vi tillbaka våran glada emma :) sen skulle vi kollat på bio men vi pallade inte eftersom den va typ 3 timmar lång. jag köpte 2 julklappar och en typ tunika jag ska ha på julafton, det tyckte jag va gr8! imorgon blir det nog lite pulka åkning med maja, sen ska vi till våra kompisar på kvällen och byta julklappar och sånt, det är en tradion. nu ska jag dra mig mot min super sköna säng såååå GODNATT :D

nu är det exakt 23 minuter kvar tills man kan säga: "IMORGON ÄR DET JULAFTON, WIIII! :D"


JULLOV FOR FUCK SAKE

hello sunshines :) nu sitter jag och maja eller hon ligger föresten, i min soffa. vi var i skolan i typ en halv timme och fick våra betyg och fika lite. vid 11 ska vi dra till lidingö och kommer hem kanske vid 4. då ska jag och maja dra till kista och handla de sista och maybe gå på bio. så vi uppdaterar lite senare! K Ä R L E K


mina och majas betyg, haha vi har EXAKT likadana.


3 DAGAR

hejsan :) idag åkte vi´till gamla stan på julmarknad med klassen, vi va väl inte där så mycket, jag och maja drog till hötorget där och kolla i lite affärer och åt. sen drog vi tillbaka när vi skulle samlas, sen drog vi till centralen och väntade på emma sen drog vi till fredrik, där matilda va som majas överaskning, så det va jättekul :) haha.
sen drog jag och emma hem vid halv 6 och sen har jag varit hemma ett tag nu.

imorgon är det skolavsluting :D wiho, vad man har längtat. sen vid 11 drar jag maja och tränck till lidningö och står parkeringsvakter i 3 timmar (hej köldskada..haha) sen drar vi hem och då sover antagligen maja här.

P U S S

..

godnatt

hej bloggen, ska gå och lägga mig nu för att jag ska gå ut med min syrras häst imorgon innan skolan. vi börjar 9 och ska städa klassrummen och våra skåp, sen drar vi in till stan på julmarknad, mysigt! vi slutar nog 2 tror jag och då ska jag och kajsa träffa fredrik :)

Idag har jag haft ringette avslutning och lite sånt, efter det drog familjen till waxholm och käkade. nu ska jag sova, puss godnatt!


haha :)

ny design

sådäraja, nu har jag fixat lite i designen, fast det är inte helt klart men det fixar jag senare, jag måste ta en paus! ;) haha..

random picture..

hola! (jag kanske borde lära mig hej på något annat språk som lite omväxling..?) haha anyway så kom jag nyss upp ur ett låååång varmt och skönt bad. idag har jag bara slappat på hög nivå, jag och maja vaknade hos henne vid halv tio, gick upp och åt frukost och jag mådde sisådär eftersom jag hade skit ont i magen, men det blev bättre sen. efter frukosten kollade vi på bridiget (stavning?) jones dagbok och sen släppte dom av mig hemma när maja skulle dra till träning och så.

asså SHIT vad det har snöat idag, man kan ju undra om man är i stockholm eller i typ alperna? haha..
imorgon är det iallafall skola, eller vi ska till gamla stan på julmarknad så det blir väl rätt chill. det känns verkligen inte som att jag ska till skolan imorgon, jag har ställt in mig på jullov eftersom alla runt omkring mig har de.
nu ska jag iaf gå och slå in lite julklappar, 4 DAGAR KVAR!! det börjar närma sig kan man ju säga, hehe.
                                                                               puss på er!


rumpnisse

hej alla kompisar, hahahhaah skoja bara, men jag och kajsa har skitkul haha vi garvar åt allting asså kajsa har inte sätt när sunes lillebror håkan tar pepparkaksdegen och gömmer den i sin strumpa, shit hon är eftrbliven ;) haha men nu ska vi tvätta bort sminket, har precis kollat klart på hipp hipp hora :) pussss på rumpan


kajsa & maja, maja & kajsa :D<3


sid the man

förlåt för säämsta uppdateringen, idag vaknade jag upp hos emma klockan halv tio då kollade vi klart på en film som vi hade sett på kvällen innan. sen fixade vi oss och drog till kista där maja jobbade i en cafeteria, men hon visste inte att vi skulle komma så det blev en överaskning, hihi lite kul :) sen drog jag maja och emma till majas kille fredrik, och kollade på film typ. sen drog vi hem och nu sitter vi här, höhö. senare ikväll kommer rebecca och kanske emma och jossan och kollar på film, vi ska se på sex and the city. nu ska vi dra oss, L O V E


likt maja va? :o tvillingar ju..


B i l d e r

hej, nu tvättar kajsa bort sin hårfärg och medans så hade jag tänkt lägga upp lite bilder som hon har i hennes data :) haha får se hur många jag hinner, men jag vet att hon har skitmånga gamla och nya som kanske är lite roliga att se, så enjoy! alla är kanske inte dom finaste menmen.. vem bryr sig? ;)


jag och emma, haha i helgen? ;)


haha, jag och emma igen :)


mina sötnosar kajsa och emma :)

'
haha, lite skoj i sommras ;)


jag och kajsa i typ somras :D

look at the stars, look how they shine for you.

hola amigos! nu sitter jag med färg i håret, med maja. hon har precis färgat mitt hååår! yes får äntligen de gjort, min äckliga utväxt, blää. men nu är det gjort iallafall, skönt! efter skolan drog jag och emma till sollentuna, jag köpte: en tröja från bikbok, julklapp till maja, leggings och hårfärg. sen drog vi till stinsen en snabbis och sen hem! och då kom maja och nu sitter vi här, jag ska typ tvätta ur om 3-4 min :) imorgon är det FREDAG! wiho, fast jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, men det kommer väl, nu ska jag dra och duscha, KÄRLEK!!

/ m a j a

tjenahopp, kom hem från skolan för en stund sen, jag och rebecca ska strax gå till stallet och rida :) sen när jag kommer hem ska jag inte göra så mycket!

Imorgon är det fredag, jaaaaa haha och sen är det jullov, och sen julafton om bara en vecka och sen nyår, och sen fyller jag år :)<3 haha

mah babies!

hola! ..shit vad jag har börjat säga det mycket på senaste tiden, haha. aja efter skolan drog jag och majsi hem till henne, åt lussebullar och satt vid datorn. sen drog vi till emma och kolla på film och drack energidryck, sen åt vi mat och lekte med elden :o haha jag va bäst! sen gick jag och maja hem för en timme för ungefär, och nu har jag precis kommit ut ur duschen. vi börjar tio imorgon, uber skönt! efter skolan ska jag och lilla emma till sollentuna så ska jag köpa en julklapp till maja! mohhaha hon är nyfiken i en struuuut! (: men nu ska jag nog kolla lite på tv sen tagga till sängen, HA DET BRA ALLA FINA MÄNISKOR BAKOM SKÄRMEN! HAHA... trött kajsa? svar: japp..(a)

mina snyggingar! hon till höger(emma) är singel killar, så go for it! haha hon till vänster(maja) är fredriks lilla flicka! (; hahahahihihhoho.

vi vill gå på bio :D

hej, sitter hemma med kajsa, vi väntar på att emma ska komma! ska bli kul att träffa henne eftersom det var evigheter sen :) Vi vet inte riktigt vad vi skulle hitta på, vi ville gå på bio, eller typ åka pulka men vi får se vad som händer höhö fett kul att vara barn och bara leka i snöön, mysigt! jag älskar snö men inte när det är så jävla kallt, usch!

Juste nu har jag fått salamikorvarna som vi säljer med ringetten! någon som vill köpa? ;) haha de är grymt goda!


haha, jag och reban förrå året? haha snygga vi är ;) saknar dig

hej mitt vinterland!

hejhej, idag i skolan va det aschill, kolla film och hade betygsnack. efter skolan drog jag och maja till sollentuna c, sen hade vi varit där ett tag, då tog vi bussen till stinsen, där köpte jag: ett diadem, bubblor till badkaret, ansiktsmask, mascara och en julklapp :) sen kom majas mamma och då gick vi runt lite med henne, sen skjusa dom mig till sollentuna eftersom dom skulle till kista där maja har match. sen drog jag hem och nu sitter jag här, fast nu ska jag dra mig för att slå in lite paket, wiho bara nio dagar kvar! och vad är det som ligger på marken? SNÖ! det är lycka rakt igenom alltså! det ska typ ligga kvar till julafton eftersom det ska vara minus grader, så der hoppas jag verkligen (: nu ska jag som sagt dra, HA DET BRA!


ebfv

tja, sitter i datasalen med kajsa och rebecca, vi har rast och snart ska vi äta julbord, haha fast jag tycker inte det är så jättegott, speciellt inte skolans! på lunchrasten ska jag och kajsa hem till mig och hämta pengar o lite stuff, för vi ska åka till sollentuna centrum efter skolan och handla julklappar, men jag har bara 200 kr, så jag ska köpa en grej till matilda, och så ska jag kolla på en grej till kajsa ;)

men nu har vi lunch. hörs sen, puss


haha, fin bild jag vet ;)

Julbord

hej, kom precis hem från stan! haha det blev lite ändrade planer, jag skulle ju egentligen på träningen men när mamma och pappa kommer hem säger det att vi ska åka på julbord om typ en halvtimme, så jag bytte kläder och så skulle jag locka mitt hår men ja hann knappt göra halva håret haha, men maten va god, speciellt godisbordet höhö ;)

Imorgon har jag match mot gärna, och jag är fett taggad! :)


haha, emma kommer du ihåg när de va så mycket
mygg på landet i sommras? :)<3



du gör mig hel ♥


mokkapär ghjkdlfvbmfhdjskl F JF V,M xjg, vc sz

tjena tjo hej hopp :)

idag efter skolan gick jag och kajsa hem till mig och käkade lussebullar, sen skulle vi träffa en skit också men eftersom han är en skit så träffade vi inte han :(<3

men iaf, så har jag träning sen, och innan ska jag och kajsa äta thaimat :) haha de fanns kvar lite från igår så självklart äter man det! haha och jag verkligen älskar det, jag skulle lätt kunna leva på det.. och pepparkaksdeg höhö ;) haha och om man nu är vad man äter så borde jag snart bli en liten thai människa haha.. och en pepparkaka!

Dagens händelse:
en kille i väran skola skulle öppna dörren med foten genom att sparka på dörren, och de va glas där han sparkade så de sprack, och skitmånga gick för att kolla vad som hände, och då hade lixom hans ben åkt med in i hålet som han gjorde(?) haha fyfan vad jag garva, men han gjorde typ illa sig :/ höhö..

dagens kommentar:
Kajsa- Du får inte skriva dagens händelse för det ska jag göra! (alltså de ovanför)
maja- okej, gör det du..

HAHA och vad gjorde jag nyss, hoppas hon inte får tuppjuck ;)

puss på rumpan! ♥

HAHA, de här är en bit plopp och när jag tog en tugga så blev det en gubbe typ? :D


beautiful

jag är största crybabyn, mascaran bara rann när jag såg den här filmen:



lucia

tjo alla barn nu är det barnprogram haha nej jag skoja men de är parlamentet på tvn, och det är så sjukt synd att inte björn gustavsson eller robert gustavsson är med, då blir det mycket roligare!

Idag kom pappa och hämtade mig efter träningen och så drog vi och hämta thaimat, och vidare till vallen där vi hämta min brorsa och sen hem, där mamma bakade lussebullar, och jag hjälpte henne lite så att vi inte behövde baka hela natten för de är skitmånga bullar, me like! undra hur långt tid det tar innan dom är slut.. hehe

Nu är en plåt klar så jag ska käka en nu.. eller kanske två ;) pussar


Det här ska föreställa en pannkaka? gjord av maja och emma!

tjululululu

hola, dålig uppdatering den här helgen, men det har varit fullt upp hela tiden. nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort:
fredag: skolan, drog hem och åkte på träning. efter träningen så kom emma hit och vi fixade oss på typ en kvart. sen kom jossan och maja, då hoppar jag och emma fram (jossan visste inte att emma skulle komma) med presenter och sånt. jossan har fyllt år, så vi fira henne lite smått också. sen kolla vi på idol, snacka skit och sånt. lite senare kom reban och joinade oss, sen busade vi hela natten lång haha!
lördag: vi vaknade vid 11 och sen vid 13 så drog vi till stan, eller jag maja och emma. vi gick runt lite och så, sen drog vi till gamla stan och gick lite där, det är asmysigt där! sen drog vi hem till maja, laga pannkakor till middag och sen kom jossan och reban och lite senare följde vi jossan hem och så sov jag hos maja.
söndag: vi gick upp vid 10 och åt sen drog vi till hennes syrras häst för maja skulle hjälpa henne, red lite och JAG red, jag trodde jag skulle dö typ och maja fick sig ett riktigt gott skratt eftersom jag inte visste hur man skulle göra så jag bara studsa runt där på hästen, haha hoppas ingen såg.. sen stressa vi hem och sen kom mamma och hämta mig och då drog vi till sateliten och kolla på nicoles (kusin) gympa uppvisning och hon var jätteduktig! sen drog vi till stinsen och handla lite och nu sitter jag här :)
nu ska jag gå och ta en pepparkaka, haha KÄRLEK!

BILDER KOMMER SEN, NÄR JAG FÅR ORK TILL ATT LADDA UPP DOM :D

träning

hejsan, jag heter världens sämsta uppdaterare i efternamn haha :)

I fredags va jag,kajsa,emma,jossan och reban hos kajsa och vi hade grymt kul asså. Igår sov kajsa hos mig och på kvällen var vi ute med emma, jossan och reban, vi gick hem vid halv tolv tror jag och så våfflade jag kajsas hår, haha och jag har verkligen inte käkat något nyttigt den här helgen, i fredags åt vi m a s s a godis, och till frukost i går åt vi mackor med cola, och chips med dipp, sen till lunch åt vi på donken, och middag åt vi pannkakor fast de blev bara en rund platt pannkaka, hehe resten blev en degklump? höhö.. och sen åt vi massa godis och idag har vi också käkat godis haha, men nu ska jag dra iväg på träning :)

shit, det är bara 11 dagar kvar till julafton, jag döööööör! gissa hur många julklappar jag har köpt? INTE EN ÄNDA ..

pusssssssar

haha, gammal bild från i sommras!


en uppblåst banan

yoyoyo igår hade vi jätte kul! vi överaskade jossan med presenter och lite saker, hon trodde att vi skulle ha e chill hemma kväll, men nejnej. aja vi la oss väl rätt sen och gick upp rätt tidigt så vi är trötta nu. idag när vi vaknade så drog vi till den stora staden och kollade lite i affärer och sånt. nu är vi (maja&kajsa) hos maja och äter godis och kollar på bilar. vi ska slagga här ikväll, och emma ska kanske också komma senare, wej län! HAHAH

PUSS PÅ RUMPAN FRÅN COOLA KAJSA OCH TUFFA MAJA.
~maja har smittat hennes dator så den är cp, så det går inte att ladda in bilder!HAHA~

julstjärna

hej :) idag i skolan hände det inget speciellt, fick tillbaka mitt matteprov och jag fick VG-! :D sen drog jag hem och fixa lite saker och nu sitter jag här. hehe jag har träning vid 16:30-18:00, sen så drar jag hem och fixar mig sen kommer maja och jossan vid sju och då ska vi ha tjejkväll och kolla på idol finalen och snacka skit, tummen upp för det! nu måste jag dra och byta om och fixa lite stuff, ha en bra fredag, det kommer jag iallafall ha! :D KÄRLEK.

stämmer :D


movies

shululu, jag tjänade 100 kr genom att kolla på film med mina kusiner, chillll. sen kom mamma och hämta mig och drog vi till stinsen och handla mat, haha. imorgon är det redan freeedag! wiiiho, då kommer brudarna hit och vi ska ha det galet bra. jag ska snart gå och lägga mig, är grymt trött! nu ska jag lägga in ett roligt video klipp på maja från skolan, haha du gör så att jag klarar skolan majsi! tack för de :) k ä r l e k / kajsa


hahahaha tony irving, så klockrent!!

Torsdag

hejsan, dålig uppdatering från min sida.. ska skärpa mig! Men nu så sitter jag iaf i sängen och kollar på mammas pojkar. Kom hem från stallet för en stund sen, och snart ska jag duscha! Idag bakade vi pepparkakor, juste haha de ska jag äta nu, imorgon ska jag, tränck slagga hos kajsa, kulkul :) men nu ska jag dra mig, oh imorgon är det fredag, wiiho! L O V E


kajsa, you make my day!


babysit

hejhej :) idag i skolan bakade vi peppakakor, vi gjorde hur många som helst, medans alla andra fick typ 7 var. haha grym man är. sen snacka vi betyg och sånt. efter skolan skulle jag egentligen taggat till stinsen med anna, men då ringer min moster, och då kom jag på att jag skulle vara barnvakt idag. så då blev det ingen anna :'( - vi får ta det så fort som möjligt sweety! så nu ska jag snart ta bussen till dom sen efter det ska jag och mamma åka och handla lite tills imorgon och sen ska jag väll chilla. WEJ. nu måste jag draa, PUSSS!

haha pluttis :)

never gonna give you up

hola! jag är på jättebra humör, det blev jag efter att maja sa en jätterolig sak i skolan, haha jag tror inte ens hon fattar vad som va kul, men kul va det iallafall. sen skratta jag jätte mycket på träningen, åt...allt typ. haha jaa alla har sina dagar :) imorgon är det torsdag och det innebär pepparkaksbak på hk:n, och att jag ska träffa saknade skitungen anna! jag övertalade henne att dra till el stinso för jag har lite kvar på julklapps sidan som jag måste fixa. japp, nu ska jag lyssna på musik på högsta sen ska jag slagga så smårningom, ha det bra! PuSs OcH kRaM


min och annas skugga, damn vad jag saknar sommaren!


HEYHEYYOUYOU

hej, skolan idag va väll rätt chill. vi hade matteprov som kändes bra, hoppas på ett super betyg. efter skolan skulle jag egentligen följt med maja till stallet, men jag skulle inte hinna eftersom jag är tvungen att fixa egen middag idag. sen är det träning vid 6.

nu har vi inget i skolan tills jul, inga prov iallafall! skit skööönt. längtar till helgen som fan, det kommer bli najs! :)
nu ska jag snart fixa mat, sen byta om osv. LOVE!


yey

chacha bloggen! haha.. idag efter badmintonen drog jag och maja och frågade om prao plats på mitt gamla dagis, vi får se hur det blir med den saken. sen drog vi hem hit och åt och plugga, och skratta..och SJÖNG :D haha sen så åkte jag och mi familia min faster och farbror som har fyllt år, så vi gav dom presenter och åt tårta och sånt.
imorgon ska jag följa med maja till stallet (igen :o) och den här gången hoppas jag på att få rida, haha.. anyway, sen har jag träning på kvällen. och greys anatomy är slut, buhuhuh de va sista gången förra veckan :'(

nu ska jag dra och tvätta bort smink och sånt, PUSSOCHKRAM!

GAMMAL BILD!!! - jag saknar dig emma!

yey

chacha bloggen! haha.. idag efter badmintonen drog jag och maja och frågade om prao plats på mitt gamla dagis, vi får se hur det blir med den saken. sen drog vi hem hit och åt och plugga, och skratta..och SJÖNG :D haha sen så åkte jag och mi familia min faster och farbror som har fyllt år, så vi gav dom presenter och åt tårta och sånt.
imorgon ska jag följa med maja till stallet (igen :o) och den här gången hoppas jag på att få rida, haha.. anyway, sen har jag träning på kvällen. och greys anatomy är slut, buhuhuh de va sista gången förra veckan :'(

nu ska jag dra och tvätta bort smink och sånt, PUSSOCHKRAM!

GAMMAL BILD!!! - jag saknar dig emma!

sdfgtyhujkiolö

hej bloggen, jag och kajsa kom precis hem. vi har varit på kajsas gamla dagis och frågat om praoplats. idag har vi varit i badmintonhallen hela dagen, och spelat badminton...haha. sen drog vi tillbaka till skolan och fortsatte spela. nu ska vi plugga och äta, pusspuss!


vi just nu, haha!


new room

kom hem från träningen ungefär vid halv åtta, sen har jag bara pluggat och chillat. och lyssnat på musik såklart, undra vad man skulle göra utan musik? :o haha aa iallafall så har jag tagit lite bilder på mitt nya rum som i stortsätt är klart. så dom ska jag slänga upp sen. imorgon börjar vi 10 eftersom jag och majsi ska och spela badminton, skönt! efter skolan ska vi fixa prao och så har jag ju som sagt bestämt att vi ska handla julklappar, men tror maja har lite andra planer för vad vi ska göra...haha! nu ska jag gå och äta en gurkbit för dom som undrar, haha KÄRLEK! :)

bilder på mitt "nya" rum:



cafeteria katastrof

tjaa bloggen, efter skolan tog jag bussen till sofias skola (gärdeskolan) och så fick jag sitta och vänta ute i tjugo minuter, och jag höll på att frysa arslet av mig, shit det är så kallt ute nu! men iaf så sitter jag hemma hos sofia och hon håller på att fixa toast, mumms!

senare ska vi ha match mot ulriksdal :) vi ska krossa dom, och jag har slagit vad med kajsa att jag ska göra minst tre mål, ojoj jag känner stor press höhö, men ja vet inte vad vi slog vad om, hmm haha men de får jag komma på någon annan gång för jag orkar inte tänka så mycket nu haha.

Igår åkte jag hem från matilda, och jag var tvungen att åka ganska tidigt för jag skulle stå i cafeterian kl tolv.. ensam haha, men sen kom jessika och sofia och då blev det full fart :) när vi ahde stått där skulle jag och sofia träna småskitarna, och sen kolla på flickmatchen, och vi var tvungna att stå i seketariatet och räkna skott, hehe men jag var inte så fokuserad så jag kanske missa nåra hehe. men iaf så skulle vi stå i cafeterian igen från sex-nio och ja.. de gick ju som det gick. KATASTROF! jag skulle sätta på kaffet och det var redan lite kaffe kvar i kannan men ja trodde det skulle få plats, men oj vad jag hade fel! de blev typ översvämmning och golvet under kaffemaskinen blev helt dränkt, och när jag skulle ta bort kannan och ställa dit en tomm spilde jag på hela handen och brände mig, haha och sen funkade inte strömmen, shiiit men nu orkar jag inte skriva mer haha puss

yo

hola amigos! :) skolan idag va rätt chill, inte så många lektioner. efter skolan drog jag hem och skulle kolla på en film, men den funka tydligen inte, då blev jag sur och satte på datorn hehe. imorgon är det elevens val, så då ska jag och maja till rackethallen i sollentuna vid 10 så vi får börja 2 timmar senare än vanligt, najs! sen ska vi spela badminton i 2 timmar sen tillbaka till skolan och göra ngt. efter skolan ska jag och maja först fixa prao plats, sen har jag bestämt att vi ska till sollentuna centrum och handla julklappar hihi :) nu ska jag snart på träning, eller om ett tag. take care.


haha kolla bilden jag hitta :D maja för typ 2 år sen! hahaha


måste bara säga..

att jag älskar mitt fotbollslag, ni är bäst! ♥

REN LYCKA


is it room for one more sun?

det blev ingen ikea imorse eftersom jag sov till halv 12 (SKÖNT) jag åt frukost för några minuter sen haha. skitskönt att bara chilla idag, senare är det träning och efter blir det väl till att åka till ikea. imorgon börjar redan skolan igen, det känner jag mig verkligen inte taggad på alltsåå. men i veckan är det mest typ betygssnack och på tisdag är det elevensval, så det kanske inte blir så jobbigt ändå. eller jo vi har ju matteprov också, blä på det.

nu ska jag dra och klä på mig och fixa mig litegranna. ha en bra söndag. PUSS!


K TO THE A

hej :) kom hem för en stund sen, min familj och en annan familj har varit hos några kompisar och käkat middag och sånt. alltid trevligt. emma kom dit en stund också så jag fick lite kul, det är bara 18 åriga killar där och en kille som går i tvån så hon kom och underhöll mig ett tag!

imorse vakna vi hos emma 11 av att vi hade glömt att dra ner rullgardinerna och att det va helt ljust i rummet, haha fett dumma..sen gick vi upp och åt frukost, fixa oss och sen drog vi till sollentuna c för att handla julklappar, köpte jag något? svar: nej. haha asså det är fan snart julafton och jag har köpte ETT paket. inte braaa.

imorgon ska jag upp rätt tidigt och dra till ikea med mami, och köpa det sista till mitt rum. ska bli skönt att det äntligen är klart. wiho. sen har jag träning lite senare, sen får jag se vad som händer helt enkelt. nu ska jag slagga, är skittrött. LOVE!

JUSTE VI VANN MOT UNITED IDAG MED 2-1 FYYYYYFAN VAD SKÖNT SÄGER JAG BARA. UNDERBART!

ont i baken..

tja bloggen! igår efter skolan gick jag hem och packade lite, sen drog jag till stan och tog tåget till matilda, sen mötte hon mig i läggesta och så drog vi hem till henne ett tag, sen gick vi och käkade pizza och köpte godis! senare kollade vi på idol och jag kan inte fatta att calle gick vidare till final, han suger stenhårt och ser ut som en uteliggare, fy hur röstar alla?

jag och matilda låg och snackade lite och shit vad vi längtar till sports camp 2010 :)

snart ska vi äta lunch, kom hem från matildas match för en stund sen och jag har suttit ner i två timmar, gissa om jag har ont i röven? haha, nu kom hon precis ut ur duschen och sa: nu känner man sig som ny igen.. haha ni skulle hört, de lät skitroligt höhö. Sen ska vi ner till hallen igen och kolla på massa roliga matcher, kulkul! ikv ska vi nog kolla på någon rolig film, american pie kanske? men nu ska vi käka något gott, pussar

Matilda har inga bilder på den här datan, men jag kanske skriver lite senare :)

at emmas place

yooooo, nu är jag hos katten emma, haha hon har sätt på sig någon random krona och ritat kattstreck och har kul tydligen, haha. idag har jag först varit i skolan, vi hade svenska prov som gick bra i think! sen drog vi till emma och sen lite senare till pizzerian, för vi skulle käka middag. det tog 40 minuter att få maten plus att emmas pizza va kall när vi väl fick den, väldigt dåligt tycker jag :o sen drog vi vidare till min match, och vi vann med 3-2 :) och malin gjorde året SNYGGASTE frispark som satt. sen har vi bara varit hemma och kollat på idol och sånt.

imorgon ska vi typ dra någonstans och handla julklappar, det är fan bara 19 dagar kvar, det är ju ingenting. sen har jag en till match imorgon, mot united, det är alltså derby imorgon! är fett taggad på att vinna mot dom hihi.
nu ska jag vara lite social mot emma knasboll, KÄRLEK! :)


<3


T o r s d a g !

hejsan, sitter framför datan och käkar en morot och på tvn är det beta house haha, fett kul :) Idag efter skolan gick jag och rebecca hem till mig och åt lite, sen gick vi till stallet :)

Har pluggat lite svenska eftersom vi har prov imorgon, och jag måste nog plugga lite mera..
Imorgon är det f r e d a g, yeeaaah :)<3


H A H A MINNEN ! <3


sleep well

nu ska jag plugga det sista, och sen ska jag gå och lägga mig. är sjukt trött, och man vill ju vara pigg till helgen (;
imorgon har jag match mot täby på kvällen (DEN SÄMSTA TIDEN EVER) sen ska jag slagga hos emma :) sen får vi se hur resten av helgen blir. hehe nu ska jag iallafall dra och plugga sen dra till min sköna sääng.
GOODNIGHT.


skrutten

FAN hela mitt inlägg försvann. aja jag får väl börja om igen.. idag gick skolan snabbt, vi gjorde peppakaksdeg och garva mycket på hemkunskapen. sen gjorde jag omprov också, fast de va rätt svårt :( men jag kunde alla G-frågor iallafall. nu håller jag på att ta massa låtar till min spotify spellista, eftersom alla mina låtar försvann när den va inne på lagning, segt. snart ska jag börja plugga så att jag kan provet imorgon!

imorgon är det redan fredag, jippie! helgen ser ljus ut, fotboll och kompisar (y)
nu ska jag dra mig, KRAAAAM!


haha maja provar tuffaste badmössan!


onsdag

tjena tjabba hej bloggen, hihi kom hem från träningen för en stund sen och innan var jag och kajsa i stallet och red, hon var tvungen att dra efter en stund, så jag red klart och sen åkte jag hem och vidare till ringette träningen!

Imorgon ska jag vara med rebecca och vi ska nog plugga lite och sen ska vi till stallet. Det är bara 22 dagar kvar till julafton, yeeeeah me like me like me like haha :)

Nu ska jag hoppa in i duchen en snabbis och sen plugga, har prov imorgon och på fredag. S U C K!


Haha, jag och matilda sommarn 08, asså seriöst vad fan håller vi på med? knaas! Juste i helgen ska jag till denna bästa bruud ;)<3

IM BACK

i'm back! min älskade dator har kommit tillbaka från lagningen, haha känns bra! nu har jag precis kommit hem från träningen och ska snart duscha plus äta. sen är det bästa greys. sen MÅSTE jag plugga eftersom jag har prov imorgon och på fredag, suck. idag har jag varit med maja i stallet bara, ska lägga in bilder sen! nu måste jag dra och käka, PUSSSS

Shopping

tja, dålig uppdatering nu men kajsas data är trasig (pga damp) ;) och jag har inte haft tid!

idag har jag och kajsa varit i stinsen och sollentuna centrum, och jag skulle köpa julklappar men det var mycket roligare att shoppa till mig själv haha så jag fick med mig ett par lacktights från gina tricot, 149 kr och ett band (?)från intersport, 50 kr haha. kanske kommer bilder sen..

Imorgon börjar vi nio, och efter skolan ska jag rida på min syrras häst :) och kajsa ska också rida, haha ska bli kul att se höhöhö :) sen har jag träning och så måste jag plugga men jag vet inte hur jag ska hinna med det haha, och egentligen skulle jag och kajsa träffa emma arfven som vi inte träffat på länge, men det får bli en annan dag! Men nu ska jag lyssna på lite musik och sen sova, godnatt! :)

ey

nu är vi hemma hos maja, vi har en jätte lång rast så det är rätt chill. maja har största pmsen så jag försöker hålla mig borta så att jag inte får en rak höger, haha. efter skolan så drar vi till sollentuna c och handla julklappar. sen måste vi plugga också, för vi har två prov den här veckan, bajs. nu ska vi dra vidare till skolan igen

ha det bra, maja hälsar haha :) LOVIE


 vad skulle jag göra utan dig korven? 


RSS 2.0