!"#¤%&/()=?

hej. jag har sån mensvärk så jag vet inte vad!!!
okej idag efter skolan var jag barnvakt, som vanligt på tisdagar. sen hämtade bror min mig när jag var klar.
sen jag kom hem har jag bara pluggat matte, åh det är egentligen lätt men jag krånglar till allt så det blir tusen gånger svårare, och sen vet jag inte hur man krånglar tillbaka allt, så det här går inte!
men nu är det bara 3 dagar kvar i skolan tills det är helg igen, så det är bara att hålla ut för min del.
ja men nu tänkte jag fortsätta med äckelmatten ett tag till, vi får se hur länge det går innan jag kastar ut böckerna genom fönstret :) hejdå folket!

hehehh...


jag såg mamma kyssa tomten ja

japp, igår blev det ett par skidor och ett par stavar. så nu är jag typ jeteglad hihi. resten av dagen igår bestod av julpynt och plugg!
idag efter skolan drog jag hem och pluggade och sånt, ja det vanliga you know. sen efter middagen drog jag och maja ut i KYLAN och sålde några kort som vi ska sälja med klassen, eller sålde gjorde vi inte eftersom ingen jävel ville köpa! alla sa verkligen NEJ. vad är greeeeeejen?! så ja vi var ute i nästan två timmar och frös rumpan av oss i typ onödan eftersom vi kom hem med lika mycket vi gick ut med. ja alla i viby kan ta sig, iallafall dom vi plingade på :) sen kom jag hem och drack te för att värma mig, sen har jag bara pluggat religion sen dess.
men nu tänker jag göra mig i ordning för natti och så hörs vi sen! anledningen till att maja inte bloggar är att hennes dator är på lagning..men HEJRÅÅÅ!

så här ser mitt fönster ut nu när det är juuuul!


första advent jao

hello! igår efter middagen så drog jag till maja, vi hade planer men dom blev helt upp och ned vända så vi sket i det och var hemma och chilla istället. sen sov jag där också. idag vaknade vi, käka frukost sen kom mami och hämta mig. när vi kom hem så började vi sätta upp julstjärnor och sånt, snart är det julafton! heheh.
snart ska jag och mamma åka och kolla på skidor till mig och sen lite skidglasögon och sånt!
jag vill åka skidor nu nu nu! det bara kliar i benen typ, jag får vänta tills väsjö öppnar om typ 2 veckor..

jag får utbrott på vårat nätverk som har fått spel, det går sjuuuukt segt och det kopplas ifrån hela tiden, jag är nära på att slänga datorn i väggen x antal gånger alltså!! hahah. men nu ska jag dra, CIAO!


27 november

hejsvejs, jag och maja vakna hos mig, fixa oss och sen drog vi till sollentuna c. vi kollade i alla affärer och åt hehe, så jag kom nyss hem. nu ska jag byta om sen dra till mina kusiner på thanksgiving middag, sen blir det möta upp maja igen. vi har lite olika förslag på vad vi ska göra ikväll, så vi får se helt enkelt! ha en bra lördagskväll folket <3

lights will guide you home


okej, det här va bäst. seriöst hur grym???!!

hej,nej,kajsaärbäst,nej,jo,nä,menjoskaduhastryk?nejmajaärbäst! fil mötter

MEN HEJ. VAKULATTINLÄGGETFÖRSVANN.

Igårkväll var jag jätteglad. Min data flippa inte och jag grät inte heller. jättekul kväll. Jag skrev inte en no uppsats heeela kvällen. Mer än halva försvann inte heller. MAN BA KUL. Men nu har våran granne skiten och ska rensa den för den hade virus. Jag blev fett sad i ögat. Så om man för ihop en sammanfattning av det här så hatar jag min data mest i hela världen och vi passar definitivt inte ihop.

Idag var det pannkakor i skolan, awesome. Jag åt tolv. Ont i magen typ. HEJDÅÅÅ! :)


jag har skaffat pojkvän


gymnasiemässan

tjaaaaaaa, idag var vi på gymnasiemässan. jag hittade faktiskt några gymnasium som verkade bra och så, så dom ska jag kolla närmare på sen i think. efter det så drog jag och maja hem till henne, typ plugga och lite sånt haha. sen kom mamma och hämta mig. det bara snöar snöar och snöar, idag har det snöat verkligen hela dagen!
imorgon är det fredag också, skööööönt! stör mig på att fb har bytt ljud på när man får meddelande........
HEJDÅ :)

jag.vill.tillbaka.

tack hej fuck dej

hallihallå! nu sitter jag och maja hemma hos mig med varsin dator, heheh g33ks. nej men maja pluggar faktiskt så... skolan idag var chill, kollade på film och satt i datasalen på alla lektioner. efter skolan drog jag och maja till coop och köpte godis, sen när vi skulle hem så gick vi inte på bussen (dumma som vi är) för den gick inte till viby, sen kollar vi och då går ingen mot viby....så då får vi gå i SNÖSTORMEN (!!!) till närmaste tågstation. usch på det säger jag bara, kändes ungefär som att vi var ute och vandra i nordpolen. jävla bajsfittkukbög väder.
men sen kom vi tillslut hem och nu har vi varit hemma i typ 1 och en halv timme. men ja, HERRÅ!

fuck you mate

home is where the heart is

hej alla människor! igår satt jag med den där jäkla hkk uppgiften i 3 timmar i streck, nu är jag ÄNTLIGEN klar med allt, helt finito! det är laaagom skönt kan jag säga. hoppas på ett MVG nurå heheh. påtal om MVG så fick jag det på spanska provet, såååå jävla bra!!!!!! dessutom är jag 300 kronor rikare nu hohoho.
sen jag kom hem från skoliiii har jag bara pluggat och nu ska jag fortsätta med det! sen ska jag laga mat till mi familia idag har jag bestämt, för jag får inte gå på träningen för mina föräldrar för att jag är så himla förkyld (fortfarande!!) så jag har mycket tid över. men nu ska jag börja på no! tjaRÅÅÅÅÅ då!

tummen neeeeeeer

mat a la sofiaaaa!

Hej bloggen!
Kom precis hem från skolan, är proppmätt. Hemkunskap ni vet..
Jag hatar skolan så sjukt mycket. Den är äcklig, ful och äcklig.
Snart ska jag hem till sofia och äta, plugga och sen drar vi på träning.
Eftersom att våra datorer här hemma är sjuka i knoppen så ska jag låna sofias hihi. Först ska jag bara göra en no-uppsats om vindkraft, en praouppgift från idrotten och egentligen lite spanska också. Men det får vänta! HEJDÅ :)

tjugoandra november tvåtusentio

heeeeejsan!
skolan idag gick bra, lite halvt jobbigt men vafan snart är det jul! efter skolan var jag barnvakt, sen direkt efter gick jag till mina kusiners granne och det är ingen mindre än emma! det var jättekul att träffa henne eftersom det var ett tag sen. så ja lite girltalk och sånt i någon timme, sen hämta mi madre mig och jag kom nyss hem.
nu ska jag käka middag och sen ska jag göra klart arbetet (det som maja hade lite problem med hehe..) som ska vara inne imorgon....PuSsSsS

jag hjärtar dig


jag pissar på rubrikerna

hej.
livet är hårt.
min data flippa.
igen.
det jag gjorde försvann.
igen.
jag kan inte göra uppgiften för att det kommer försvinna igen.
det ska vara inlämnat imorgon.
skjut mig i huvudet.
eller nej.
jag vill att min skola brinner upp.
det är min högsta önskan just nu.
nu ska jag snart spela match med bästa laget.
jag dör.
taggar gal1.
ebba#2 maja#4
vad tittar jag ner på? ledsen eller nåt?
men hur står jag? typ putar med rumpan.
ser ut som en hare eller nåt

Min data är min absolut bästa vän just nu.

helvete vad jag älskar livet ibland. Min data som jag hatar mest i hela världen laggar såklart, och då försvinner det som jag gjort så duktigt på hemkunskapsuppgiften. Snart börjar jag gråta. Jag hatar skiten. cp. Min data är utveklingsstörd. Den kopplar ifrån internet heeeeela tiden och helt seriöst, snart kastar jag den i väggen. Efter det lägger jag den på golvet och hoppar på den. Sen ska jag bita och såga sönder alla andra delar och bara slänga iväg skiten åt helvete! jag vill aldrig se den mer. jag är alltid en glad människa som aldrig är ledsen eller sur. Men nu, nu har jag rå damp.
jld bfk jkdf kfjnvjvnsjvnslvns vjskfvsj xjck sn vjlsnv sl< vskf.k vsvkj sö. jc<.kzd j.

jag hatar rubriker mest av allt.

HeJsAn.
Har inte haft tid att blogga. Så kan det bli ibland.
Tänkte dra lite snabbt vad jag gjort.
Lördag: Jessi, jag sofia och hanna åkte i samma bil till matchen som var i järna. Har lite blandande tankar om detta. Både katastrofalt, helt galet och stört, men på samma gång underbart ♥ Vi vann matchen också med 9-8. vi va besta hestar asså. När jag kom hem träffade jag reban. Vi drog till ica maxi och handlade, och sen drog vi vidare hem till mig och kollade på film och så sov hon här.
Söndag: jag och reban drog till sollentuna centrum för att köpa skor till mig. Vilken tur att jag hittade ett par. fuck. Sen drog vi hem till mig igen och åt lite, och så drog jag vidare hem till emelie där sofia, jessi och robin va. Där käkade jag lite till och sen så skulle vi helt plötsligt åka skridskor så vi drog till vallen och körde lite på bandyplanen med lite annat folk. jetekul var det :)
Nu ska jag plugga järnet med en hemkunskapsuppgift som tydligen skulle in imorgon. ups
KÄRLEK

hehehhohoho

hejHejHEjHEJ! planerna för idag blev lite ändrade, emma hann inte träffas eftersom hon hade plugg så jag var hemma och kolla på film och chilla och så, vilket var bra eftersom jag är så förkyld! men sen vid 6 så gick jag ut och mötte upp anna och vi tog en liten promenad och sen gick vi hem till anna en liten stund innan mamma hämtade mig där. just nu sitter jag och kollar på en film som går på 3:an, den heter och så kom polly jag har sett den tusen gånger men den är ganska bra! men ja, inte så mycket mer att säga!
toooooooooodels
funkar inte med bild, jävla skitblogg


makes people talk


det här är mina två bästavänner just nu alltså <3

hej och hå bloggen! idag är det söndag och imorgon är det skola för första gången på 3 veckor. det känns som vi har haft typ sommarlov eller någonting! men ja imorgon är det back to hell som man brukar säga. men det är faktiskt bara typ en månad som vi ska gå i skolan sen är det jullov och det känns väldigt bra, för då har man någonting att se fram emot och då går tiden automatiskt mycket snabbare! den här söndagen har spenderats framför dator och tv. noliferN som jag är. snart ska det bli ändring på det när en viss emma kommer hit någon gång! men det kan ju bli framåt 2020 så ja. men HEJDÅ! :)

maravilloso

nu tänkte jag bjuda på lite sköna låtar såhär till lördagskvällen, så lyssna och njut!


förlåt för att jag aldrig sa förlåt - daniel adams ray

lucifer - jay-z

längesen - petter ft. veronica maggio

mikrofonkåt - september

heartbeats - jose gonzalez

svart - daniel adams ray

carpe diem

hey. jag är mår sämre idag och näsan rinner ännu mer!
idag har jag varit med mamma och pappa på stinsen, bromma blocks och solna centrum. jag fick med mig en kofta hem! nu ska jag väl bara ta det lungt så att jag blir frisk någon gång, det skulle vara trevligt. japp allt för mig. TOODLS

tja


hudkräm

Hej. När vi åkte buss i finland så fick jag och sofia för oss att smaka min hudkräm. Det smakar verkligen gott. Jag är seriös. Man ska ta en liten klutt på fingret, ungefär såhär stor --> Ô fast lite större. Underbart. Finns även flera tvålar som är goda. För mer information, kika in på peetterssoon.blogg.se. Där kan ni hitta massa kul, bloggen drivs nämligen av världens stördaste människa man någonsin kan hitta. Tack för att jag känner just dig! Det gör mina dagar.
Det är hon, den där tjejen som jag sitter på.. Det är hon jag snackar om..

due date

HEJ. Ska snart tvätta bort mitt smink och sen blir det sängen eftersom att jag är trött.. Idag efter praoen mötte jag kajsa på sollentuna station och så tog vi bussen till kista. Vi gick runt lite, och sen käkade vi! Efter det blev det bio, vi såg due date. HAHAHAHA! ni m å s t e se den, hur rolig som helst. så ja.. se den bara! Imorgon ska jag bara vara hemma på dagen och typ rensa mitt rum tror jag, sen drar vi till järna och spelar match! wiihoo. Imorgon kväll ska jag träffa älskade reban! Vi hörs imorgon. PUSSAR


konstig_tjej_95.se

girls just wanna have fun

oj jag glömde helt att skriva igår, men jag hade fullt upp hela daaagen! busy women you know.
idag var det sista dagen på praoen, och den gick bra hehe. jag är galet förkyld och nyser typ en gång i minuten, hur joooobbigt?
jag kom iaf hem för typ en timme sen, och snart ska jag dra mig ner mot norrvikis och möta maja så ska vi dra till kista och kolla lite i affärer, käka och gå på bio! vi ska se due date. folk säger att den är rolig och bra, så vi får väl hoppas på det haha! men nu tänkte jag börja fixa mig och sååååånt, vi hörs väl senare. pusspårumpis

hehehohoh ibland har man tråkigt hehehohoh

freedag imorgon, underbart.

Snabbt inlägg.. Kom precis hem från praoen och ska snart gå till stallet. Sen kommer mamma och hämtar mig så åker vi direkt till ringetteträningen. Jag är vrååååålhugrig så jag måste äta något nu också. Ingen mer uppdatering från min sida idag. Imorgon är det helg, yeeeeeeeeeeeeeeeeeees! Då blir det bio med kajsa. Det var länge sen nu pruttiiis! <3 nuff nuff

på slutet av 1800-talet skapades kaffekokaren.

hej alla långa, korta eller mittemellan långa människor. Nu sitter jag och dricker välling, h3h3. När jag kom till emelie var vi där en stund, sen gick vi till hennes kompis coffe, och kollade lite på paradise, sen gick vi ut och mötte doglas tror jag, och sen vandrade jag hem. Herregud vad kallt det är. Mina converse med hål i kommer vara jättevarma i vinter, åå va skönt! Jag har kollat i varenda jävla affär och hittar jag någon sko????? NEJ. Det finns inte några. Jag får panik, snart är det säkert 30 minus och snöstorm så det skulle ju vara läge med ett par lite varmare, men nej. Jag får tydligen frysa denna vinter. PUSSHEJ


osminkad och lite ekorrig..

HEY HOE LETS GO


hejhejhemsktmyckethej! praoen idag var rolig, hihi gamlingarna är så söta! jag fick sluta typ en timme tidigare så mamma kom och hämta mig. det va skööönt så slapp jag ta tåg+buss. sen jag kom hem har jag bara geekat dator och kollat bästa greys! men nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg här och sen kolla när bussen går, sen ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig! imorgon fullfart hela dagen, dirr efter praoen blir det barnvakt sen fotbollsträning! vi hörs kanske imorgon annars..inte haha :) tjaRÅÅÅÅ!


hey you

hejhej. Hann aldrig blogga igår märkte jag nu. Men efter praoen så åkte jag hem till jessi, vi åt och lite så, sen drog vi till ishallen och spelade match. Vi förlorade med 6-3 mot usk, men vi spelade skitbra ändå!! flera var sjuka och några flickspelare var med! Nu sitter jag i sängen och ska snart dra hem till emelie, hoppas jag får skjuts. Annars kommer jag frysa sönder, det är så sjukt kallt ute.. :( vi kanske skulle på bio, men den började så sent så tror vi skippar det, annars kommer jag aldrig upp imorgon. Nu ska jag äta några pepparkakor och sen dra. PUSS



vi är i från samma del av stan men från olika världar.

hej alla människor. jag vaknade vid halv 10, hur skönt? sen gick jag upp och åt frukost och fixa mig och blabla så nu är jag helt klar en timme innan min buss går. imorse när jag drog upp persienerna (haha stavas det så?) så va det helt vitt ute, jag trodde det snöa eller hade snöat men då var det ingen snö på marken ju :( det var bara massa frost...jag som ville att det skulle snöaaa juuuu. ja men nu har jag inte så mycket mer att säga så,
ha en bra dag duuudes, herrråå!

smile biatch

foto: by me

hejhejhej! hur är det idag? med mig är det sådär, min hals kliar sönder så jag går runt och låter som en ja jag vet inte vad, hoppas det går över och inte är något skit som är på gång, för det pallar jag verkligen inteeeee!
idag gick praoen jättebra, jag träffa en 100åring, det va fan lite tufft haha! efteråt tog jag bussen direkt till skolan och hämta nicole, sen upp till dagis för att hämta grabbarna. när jag var klar med barnvakteriet kom mamma och hämta mig, så kasta på sig fotbollskläder och sen träning! vi hade träning i typ en timme bara, sen hade vi ett litet möte om hur det ska bli nu tillslut och det låter faktiskt ganska bra!

imorgon börjar jag klockan 12 och jobbar till 8 på kvällen, så det är lite annorlunda men det ska bli kul, och skönt med längsta sovmorgonen typ wiho! nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska lägga mig, sovgott allihoppa!


thailand

godnatt

Emelie! modeellll
På onsdag ska jag träffa emelie, saknar henne så mycket!! ♥
Snart ska jag sova, vi hörs imorgon! Då är det match mot usk. TAGGAR GAL1.

hahaha x20000


hahahahahhaahha asså det här klippet gjorde nog mitt år!
har inte garvat så mycket på länge alltså. haha åh herregud!

maja&reban





tjobrehejhopp. Lite bilder från cafeterian i söndags.
Nu ska jag kolla på pensionärsjävlar hahaha klockrent!
Vi hörs kanske senare. LOVE

nästan som en tavla över rätt och fel

tjabbatjenahallå! idag gick jag på min första prao dag, jag praoar på ett hem med massa gamlingar haha och det är sjukt kul! jag fick sluta typ två timmar tidigare så jag drog hem och sen dess har jag typ inte gjort ett skit heheh nolifer tyyyyp. imorgon blir det full fart hela dagen så här ser den ut om någon är intresserad hehe
prao 9-15, barnvakt 16-18, träning 19-20.30. så ja typ ingen ledig stund imorgon men det går bra haha! 
men nu ska jag kolla klart på top model sen ta en dusch (inte lukta usch stå högt i kurs
tjaaaaarååååååå!


djurgården tills jag dör

hejsan alla enskilda individer som gillar svampar med olika kryddor på :)
Nu har jag gjort klart svenskauppgiften och jag är så otroligt lättat att inte ha något över huvudet. Undra om man kan säga så.. det gjorde jag iallafall. Nu ska jag lägga in lite bilder från cafeterian i söndags. Hörs senare! PUSS

Nu blev jag sjukt taggad på att se djurgården spela, typ hockey eller fotboll :D nej nu ska jag kolla om de ska spela några matcher snart, wihooo!! Jag HATAR aik (denna mening var tillängnad åt sofia) jag vet att du älskar djurgården innerst inne gumman!

hacka hål

hejhejhej alla harar, nu ska jag plugga för första gången på läänge. Måste skriva lite om en bok. Ska bli klar snabbt har jag bestämt så att jag har hela kvällen och hela veckan utan plugg! OOOH holy mama! sen börjar skolan igen. jagvillinte, men det är bara att kämpa på lite till sen är det jullov! sen lite mera helvete, sportlov, hell, höstlov, hell, sen sommarloooooooov. Vet inte alls vilken ordning allt hamnade nu, men det får bli bra. Nu ska jag plugga rått!! hörs senare. KÄRLEK



la cafeteriaaaa

hejhejhej. jag gillar att skriva samma ord tre tre tre gånger.
Idag har jag stått i cafeterian med universums bästa människa.
Rebecka rakell med andra ord. Kul kul kul.
Snart ska jag äta middag med familjen. Sen träning. Jätte jätte jätte najs.
På tisdag har vi match. tagga tagga tagga.
bye
Minns den här dagen då jag slutade i 7i på edsbergsskolan. Grät så himla mycket.

bilder från thailandet

















sådär lite bilder iallafall :)





varje gång är som den första gång vi sågs

hello my friends!
kul kompis man var igår, däcka klockan halv elva. heheh men klockan var faktiskt halv fem för mig då så, det kan väl vara lite förståligt haha. jag vaknade halv 9 och var skitpigg efter 10 timmars sömn, råka väcka maja genom att stänga min mobil så att hon vakna heheheh ups.
då låg vi och geeka dator lite sen blev det frukost, sen drog hon till cafeterian i sin ishall och jag tog min finfina cykel och trampa hemåt. när jag kom hem så drog jag och mamma till ica maxi och köpte tårta och sånt för vi får gäster idag, vi ska fira mamma som fyller på år på tisdag. så snart rullar det in lite gäster här som jag ska vara social mot! och juste idag ska jag ladda in bilderna från thailandet så jag tänkte visa några! :)
men nu ska jag hjälpa mamma och baka lite, ha en bra söndag. PUSSILUSS

summer

saknar sommaren så stöört mycket!
när jag ser alla sommarbilder står det ungefär ''jag vill ha sommar nu nu nu'' i min panna.
Längtar sjukt mycket till nästa sommar!
fuuck vintern, fast den är också grym på sitt eget lilla vis.

make up

Jag köpte en mascara och ett puder, och så fick man en låda med lite grejer i som innehöll: en till mascara, fyra olika krämer, ett läppstift, och en ögonskugga! Allt är från Qlinique

kajsa är snaaabeltrött

hej bloggen! Nu ligger söta kajsa brevid mig och sover :) kanske ska rita lite på henne? haha nej.. Ikväll har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Lite småskönt sådär! haha, imorgon ska jag stå i cafeterian från halv 11 till halv 5.  Som tur är så ska reban hjälpa mig.. annars hade jag dött av booringhet. Länge sen jag träffade min bebis hihi :) Nu ska jag lägga in lite bilder på datan, och snart kommer bilder på det jag köpte! PUSS


Emelie, sofia, maja, jessika ♥

sleepy

hej, jag är TRÖTT! klockan är typ kvart i tre för mig egentligen såååå nu ska maja hålla mig vaken lite till! haha vi har inte ens ätit middag än, hehehoho.

tröttER

hoppsan kerstin

tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena. Jag och kajsa kom nyss hem från stinsen och vi ska snart dra hem till mig och mysa. helvetes jävlar vad jag saknat kvinnan! Vi har gått runt på stinsen och letat lite efter en present till våra pappor, eftersom att det är farsdag imorgon. Men det gick inte så jättebra för mig så jag lämnade över det till mamma haha. Eftersom att kajsa inte har ätit thaimat på så himla länge så var det ju läge att min familj ska äta det idag haha, men hon får stå ut. DET ÄR JU SÅ HIMLA GOTT! Senare ska vi baka pepparkakor och kolla på film. Det var också några lussebullar som hoppade på oss in the affär, men vad gör man? årets första lixom. Nu ska vi cykla hem till mig. Nej men hej halk säger jag bara. KYSS(ar) vet inte varför jag skrev a och r i en parantes efter kyss? tyckte väl att det var kul.


jag älskar dig knasekorv♥


HEMMA!!!

JAG ÄR HEMMA!
men fan va kallt det är i det här landet....jag har iallafall haft det riktigt najs med typ 30 grader varjedag! orkar inte riktigt berätta vad jag har gjort och så, men solat badat och ja det man brukar göra på semester haha!
nu väntar jag på segisen maja, jag har saknat henne sååå! nu ska jag börja packa upp lite (-.-) PUSSEN!
lite bilder kommer senare.

godnatt

tjenis. Nu ska jag strax sova. Är jättetrött så ni får bilder på det jag köpte imorgon typ. PUSS GODNATT!

när jag ser den här bilden tänker jag på typ emeet? eller vad heter den där filmen?

love the way you lie

Nu har jag precis druckit te och ska snart tvätta bort sminket och hoppa i lite skönare kläder. Idag efter praoen så har jag städat mitt rum, sen fixade jag mig och mötte upp jossan, inez, ollie, frida och massa andra på häggvikskolan där det var en liten konsert. trevligt men seeeegt. Träffade julia också, det var så sjukt länge sen och jag saknar den bruden sjuukt mycket. Kanske träffar henne nästa helg :D Efter ett tag gick jag hem till anna där mamma var, och så käkade vi kladdkaka. Sen åkte jag och mamma hem. Imorgon kommer kajsiii hem!! äntligen. Skitungen har varit borta för länge nu. Så imorgon är det k a j s a som står inplanerat i mina planeringar. PUSS


Lofsdalen 09. hahahah det finns en liten buske i hela backen,
och vart åker du? jo raka vägen in i busken haha! älskar dig julia ♥

baby i like it

hejsan. Idag efter praoen åkte jag och mamma till kista, och sen ikea. Jag köpte lite smink som jag visar imorgon. Senare drog jag till stallet och red, sen skyndade jag mig till ishallen där vi skulle ta lagfoto och sånt. Jag och sofia tog också en kompisbild haha! Nu är jag hemma och har precis käkat lite thaimat och pannkakor, jättegott! Nu kom min storasyster precis hit så ska vara lite social, sen sleepa. Imorgon efter praoen ska jag flytta in en garderob i mitt rum och fixa lite grejer. Imorgon kväll vet jag inte vad jag ska göra, men det ska jag ta reda på nu! PUSS


jag älskar dig matilda! ♥

oh lulemust

hejsan alla hoppetossar. Idag ska jag köpa julmust. Det är så fruktansvärt gott att jag nästan spyr! eller vad skrev jag nu? aja igår kom pappa hem med pepparkaksdeg så jag ska baka pepparkakor om jag hinner. lovely! Sofia Pettersson är sjuk, så jag ska passa på att hälsa dig att du ska bli frisk. Eller så kan du stanna hemma så jag slipper se dig!
puss på ditthårstråsomsitterlängstutpådigögonbryn.
sofias framtida man, go for it baby

bananer är inte raka, dom är böjda

hejsan. Ska strax gå och lägga mig. Har varit supertrött hela dagen. Idag har jag hjälpt mamma med massa papper och suttit och rensat i år.. sen bakade jag scones som vi precis har käkat. UNDERBART <3 Imorgon efter praoen ska jag rida om jag hinner, sen är det lagfotografering med ringetten! Bloggar mera imorgon om jag hinner. Har typ inga bilder just nu, men det kommer i helgen! PUSS


saknar & älskar dig emmaa!! <3

the blog is tråkig nu, but i orkar inte :(

hejsan alla snutteknuttar :) Idag efter praoen mötte jag upp jessika och vi gick runt i täby centrum och letade efter ett par skor till mig, men det finns ju förfan inte ett enda par som jag gillar. Får väl frysa fossingarna av mig i mina converse. fuck kyla! Vi åkte hem från täby med mamma och så hämtade vi sofia, sen drog vi till träningen, och innan hade flickorna match och jag stog lite i seketariatet och hjälpte till. Nu ska jag snart ta bort min turban från huvuet och torka håret. Imorgon ska jag och mamma jobba hemma och jag ska hjälpa henne med massa papper! Sen kanske jag ska träffa jessika och emelie! Vi hörs. PUSS

det glappar

hej alla konstiga fripantade människor :) imorse gick vi upp kvart i sex och packade våra väskor, sen landade vi med båten och nu är jag hemma!! när jag kom hem åt ja och sen gick jag och la mig och vaknade kl 3. Då åt jag igen och nu har jag precis ätit choklad och kollat på kenza&tyra show. VI HAR HAFT SÅ SJUKT KUL I FINLAND. SHIT VILKA STÖRDA MÄNNISKOR JAG LÄRT KÄNNA! SAKNAR ALLA REDAN! <3
bilder och sånt kommer senare. pusss

HEJDÅ SVERIGE, HEJ FINLAND

Hej, nu sitter jag och sofia i bilen påväg till terminalen! Snart drar vi till finland. Grymt!! TAGGAR GAL1. Vi har precis käkat på donken också, gotttt! Ni får ha det så bra i sverige! Saknar er alla! Och kajsa, jag saknar dig. Hoppas det regnar! Hörs på måndag. LOVE. Förresten tack matilda för att jag har fått fett med magmuskler för att vi skrattat så mycket! JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN

Satan vad ont det gör när du sårar mig som bara du kan

hej bloggen! Idag när vi vaknade klädde vi på oss och så tog vi bussen till sollentuna station, som var försenad. Sen därifrån tog vi bussen till ica maxi, som också var försenad. Där handlade vi frukost och sen tog vi bussen till sollentuna igen och sen bussen till viby. Efter ungefär två och en halv timme var vi hemma igen! Nu sitter vi i min säng och ikväll har vi gjort om mitt rum. Det tog typ 5 år. Men det blev jätte mysigt hihi.
frukosten ser ut som bajs men den va sjuuukt god! bara så ni hajar grejen lixom.

Man måste våga för att vinna

nu har jag redigerat lite bilder, och matilda har vaknat ett antal gånger och klagat på mina kuddar.. vafan är det för stil?? den där jävla bonden asså haha! men jag älskar dig ändå ska du veta din lilla spis. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och se vad som händer. PUSS




nu har jag insett det mesta

Matilda ligger och sover, sötnosen somnade så vi skiter i att kolla på film haha. Istället försöker jag komma på något kul att göra på datan, men jag är så jävla trött så jag fattar inte varför jag inte sover? Kanske för att det är tråkigt antar jag.. hehe nu ska jag nog redigera lite bilder och typ ha kul i min ensamhet. PUSSHEJ


gammal gammal gammal gammal bild. Lite småsöt sådär

Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig

hej bloggen! Idag drog jag hem från sofia runt halv tolv, och så städade jag lite. Sen försökte jag starta moppejäveln för att jag skulle hämta matilda i norris, men då startar inte fanskapet.. oooh herre, jag fick hets!! Men matilda tog bussen to my place, och så kollade vi på lite program som vi missat och sen käkade vi middag och nu ska vi strax kolla på film, mamma mia. Det var länge sen. Imorgon ska vi dra någonstans och käka frukost, typ köpa baguette eller så blir det subway! Vi hörs imorgon. PUSS



RSS 2.0