newyears!

tja buddys! idag är det då nyårsafton, för er som kanske har missat det eller något. nu sitter jag och kollar lite i hms spring season 2011, mums på dom kläderna..snart kommer anna hit och då blir det massa fix inför ikväll!
vi hörs nog inte mer idag men jag tänkte bara önska er alla ett:


don't worry be happy!

idag vaknade jag 12, fett skoent alltså. vid 14 åkte jag och mamma till coop, jag sprang in och köpte en hårfärg och sen väntade den 45 mils långa kön till kassan, helt seriöst, FETT med folk på coopi asså - storshopping inför newyears antar jag. därifrån tog jag bussen hem till mina kusiner, där var jag barnvakt från 15-20. när jag var klar gick jag hem till maja och var där ett tag, skulle säga hej (har inte setts på en vecka typ) och skulle säga hejdå (kommer inte ses på en vecka typ)

imorgon är det nyårsafton, redan 2011 liksom, VAaaAA? det blir iallafall fullfart hela dagen, det ska färgas hår, det ska köpas saker, det ska fixas saker, det ska gå på fest, det ska ha det kul som fan, det ska enkelt firas in ett helt nytt och fräscht år! jag är taggad och jag hoppas allt blir grymt! HEJDÅ MINA VÄNNER!

mitt nya år ska bl.a firas in tillsammans med den gamla goda fruktsalladen! det kommer bli muy bueno!

<älsklingslåtar3


she moves in her on way - the kooks

underdog (acoustic) - you me at six

misery business (acoustic) - paramore

hometown glory - adele

mardy bum - arctic monkeys

see you soon - coldplay

suddenly i see

TJA! idag åkte jag till stinsen för att köpa hårfärg, och så glömmer jag det?! då kan man ju bara fråga sig, HUR?
idag skulle jag ju egentligen träffa emma, men dom skulle dra ut och jag var alldeles för seg för att hänga på!
så min kväll spenderade jag i mitt hem med sötaste filmen. love at first hiccup. nu ligger jag i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske sätta på en till film. mm så får det bli! imorgon blir det barnvakt och träffa maja en stund, hon ska färga min utväxt. vi hörs, tjarå!!

f1 soet film

brothers lets go down

hejhejhallå! idag vaknade jag av att jossan ringde mig, och tack för det för annars vet jag fan inte hur länge jag skulle sovit.. jag kunde liksom inte somna igår så jag somnade väl framåt morgontimmarna..men nu är jag uppe och har varit det ett tag, idag ska jag först till stinsen och möta upp mamma och lite sånt, sen ska jag träffa emma! och det var grymt längesen jag var med henne så det ska bli trevligt! men nu ska jag börja fixa mig och lite sånt, så att jag kommer iväg någongång. pussilusssss!

mmm godnattrååå


lalalala

hello my friends! haha jag och anna fick typ något i huvudet idag, för helt plötsligt fick vi för oss att snacka engelska (?) haha så det har vi gjort typ hela kvällen, haha ja herregud...
dagen har iallafall spenderats i kista, vi var ju inte där själva kan jag meddela. men jag fick iallafall lite med mig hem, två ringar ett halsband och lite smink! sen la jag undan och nyårs tröja också (YES) sen åkte vi hem, åt middag och sådär. sen drog vi till hanna där 7 andra tjejer va, så vi hade en super mysig tjejkväll med spel och massor med snack! sen hämtade mami mig och nu har jag varit hemma ett tag. nu ska jag sätta på en film. puss


ed hardy

hejhejhejhej, igår var ju jag hos min farmor och åt och sånt, jag fick 500 kr till i julklapp!
hela dagen idag har spenderats med farmor och faster i stan, det var väldiiigt myys och jag hittade en tröja till nyår!!! jag kom hem typ halv 7, och en halvtimme senare satt jag på bussen tillsammans med anna påväg till coop/donken hehe. där spenderade vi säkert två timmar sittandes och prata! nu är vi hemma hos mig och anna håller på att locka mitt hår heheh det ser ut som jag ska på bröllop typ.... men ja nu ska jag vara social mot anniii, pussen <3

jag och annnni! <3

Rubriker kan typ dra till öster europa och försvinna från mitt liv, likaså sl

Tja. Varit hos matilda hela helgen, mysigt. Fick skjuts av hennes mamma till södertälje hamn. Så snäll extramamma man har hihi. Tåget var såklart försenat.. Och försenat igen och igen.. Sen inställt. Vissa dagar älskar man livet mer än andra. Men som tur va är det inte alls kallt ute, så man kan ju lixom vänta. Nu sitter jag iallafall på tåget som är framme om en halvtimme. Sen hämtar pappa mig i norrviken, sen drar vi hem lite snabbt och packar lite grejer, sen åker jag till sofia och sover där, imorgon blir det match mot canada med sus, TAGGA! Nu ska jag äta lite tröstchoklad och sörja. PUSS

..

i don't recognize you anymore, who are you?
...


everything happens for a reason

tjohej! jag kom nyss hem från en halvtimmes walk med mami!
idag är det annandagen vilket innebär att vi ska hem till min farmor och byta lite julklappar, äta ännu mer julmat och umgååås. alltid lika trevligt! men vi ska inte åka förns om tre timmar så det blir väl till att fixa lite på rummet och g33ka dator, sounds gooood! BYE suckers! :)

det svider i hjärtat när jag ser det, för jag undrar när det någonsin ska handla om mig?

heeeeeej, hela eftermiddagen/kvällen tillbringades hos mina kusiner med all släkt på mamis sida! vi åt julbord, spelade med andra ord (vilket jag suger STORT på) kollade på toystory och sånt! eftersom mina kusiners mamma är från usa, så är det ju deras julafton idag.
nu ska jag iallafall chilla galet fast min kväll kommer nog mest se ut såhär:

&

facebookspel <3

Det finns ingen som du

Jag skulle aldrig klara något utan dig bästa vän. Det vi har är något speciellt och jag kommer aldrig sluta älska dig. Det ska vara du och jag livet ut. Ingen kan någonsin ändra på det. Jag älskar dig världens bästa människa. Tack för att du gör mitt liv värt att leva.

Juldagen

Hej. Igår fick jag jättemycket fint! Tack igen allihoppa. Vi var ju somsagt hos min moster och käkade och så, när vi kom hem så kollade hela familjen på solsidan, seriöst det är så sjukt kul! Idag har jag bara varit hemma och fixat lite, nu sitter jag, mamma och min syster i bilen påväg till matilda. Pappa och Pelle är redan där med våran skoter, kanske ska åka lite sen :D Jag stannar kvar hos matilda ikväll, kul! Vi hörs senare. PUSS

den kom lika fort som den försvann.

tja bloggi! nu är julen över typ, nu är det bara att se fram emot newyearZ, vilket kommer bli grymt tror jag!
snart ska jag och mina päron åka och byta lite julisar och kolla på lite annat! sen efter det blir det hem till kussarna igen dårå.  senare så får vi se vad som händer, kanske bara blir kvar där och spelar spel och sånt mys.
men nu ska jag göra mig iordning, pusssen <3

KLAPPAR


slängde ihop en bild på några av dom julisar jag har fått denna julafton, jag är nöjd och nu har jag gal1 med pengar hihihoho, för dom som bryr sig så vann jag också 80 kr på trisslotterna.
det blir också mer julisar på annandag jul för då ska vi ha en liten mini-jul med släkten på pappas sida, wiiii.
nu ska jag kolla klart på ett päron till farsa, och sen lägga mig, är sjukt trött och imorgon blir det hem till kusinerna igen för att äta upp julmat och såååå, MYZ HÖRRNI!


GOD JUL

Hej och god jul :D Jag var och mötte kajsa förut och så bytte vi lite julklappar! Fick jättefina grejer! Har fått lite kläder och så av mamma och pappa :) nu sitter vi i bilen och vi har precis hämtat min syster, nu ska vi åka till farmor och farfar en stund och sen drar vi till min moster. PUSS

MERRY X-MAS!!!


JULAFTON FÖRFAN!

TjA. Just nu sitter jag och spelar spel med min bror och snart ska jag slå in de sista julklapparna! Jag fattar verkligen inte att det är julafton imorgon, seriöst tiden går så jävla fort. Men kul ska det bliiii :) I onsdags var jag och kajsa i kista centrum i ungefär, aa ganska länge. 9 och en halv timme om man ska vara exakt. Hade ju skapligt ont i fötterna efter liksom. Man kan ju tro att vi köpte allt i varenda butik, men det hemska var att jag bara köpte en ring. Och mat såklart. Efter drog vi hem till mig och så sov kajsi här.

Idag drog vi till stinsen och sollentuna centrum, sen drog kajsa hem och jag mötte upp pappa och så fixade vi lite grejer, sen åkte vi vidare till stinsen där mamma var och fixa lite mer grejer typ. Nu är jag klar med alla julklappar iallafall. sköönt. Nu har jag inte gjort så jättemycket, bara plockat undan lite i mitt rum och så, sen slagit in julklappar och käkat revbenspjäll, jäättegott! Nu ska jag ta bort sminket och så, sen ska jag väl sova så det blir julafton snabbare! hihi. Imorgon ska jag möta kajsa och byta julklappar, sen drar vi nog till stan och hämtar min storasyster, sen vidare till farmor en stund och sen till min moster där vi ska spendera kvällen med all mat och så! Åhh vad mysigt det ska bli :))))) PUSS!!
NU ÄR DET JULAFTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Kände att denna bild passade bäst i detta inlägg! <3 fett med julkänsla jag fick


hejhopp!

hejhej hallå! idag tillbringade jag och maja dagen i två olika centrum, sollentuna och stinsen. jag blev ett par jeans och sista julklappen rikare, suuuupER! mami hämtade mig efter några timmar, och ikväll har min familj varit hos våra kompisar och bytt julklappar och så, det är en tradition vi har hehehooho..

och imorgon är det fan julafton, har nog inte riktigt förstått det och har definitivt inte fått in rätta känslan man brukar ha dagen före! är lite små ledsen och sånt pga några anledningar men jag hoppas att det löser sig..!

men nu ska jag slå in dom allra sista julklapparna och sen lägga mig, så att det blir julafton snabbare hihihohoh!
och imorgon kommer det nog vara fullfart hela dagen, men hinner nog slänga in ett GODJUL inlägg, för vem läser bloggar på julafton anyway? PUUUUUSSS

typ snygg

igår var det dan före dan före dopparedan

hejhejhej, sämst uppdatering men nu när det är sista julracet så blir det lite svårt att hinna!
igår var det ju iallafall skolavslutning i en timme, sen blev det loooooov, lycka.
efter skolavslutningen drog jag och maja till kista centrum, och jag vill inte säga hur länge vi var där, men det va länge kan jag säga er... jag fick med mig en tröja och en julklapp hem, asuum! sen drog vi hem till maja och sov här. nu har vi precis fixat klart oss och nu ska vi dra oss mot stinsen och fixa det sista, JULAFTON IMORGON JU!
ciao people!

någon random bild på filurens dator

Skedes j k oj, nu blev d lite knäs

Hj, mitt e på mobilen funkar inte, fast nu gör den tydligen det. Seriöst, jag bokstavligen h a t a r den. Köp aldrig aino, fast varför skulle ni? Den är ju såå ful och backlig. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart sova, skönt t. Det var kul att spela match mot alla föräldrar och rysslös syskon, men jag va så jävla seg.. Kanske berodde på att jag nästan bara co ätit godis och pannkakor idag. Aja imorgon ska jag och kajsa dra till typ sollentuna och köpa de sista julklapparna! Vi slutar ju även skolan imorgon, så jävla skönt! Men nu kände jag att jag här inlägget blev lite misslyckat och fia xa fail. PUSS

hej

okej nu är man hemkommen från lidingö, har några ord att säga om det,
jag har fan aldrig någonsin frysigt så mycket.
nu har jag precis tinat upp helt, genom en typ 20 minuters lång dusch på högsta värme.
kvällens to-do-list är iallafall: städa rummet, dammsuga, bädda rent och slå in julklappar.
japp nu ska jag sätta på musik på högsta och sen börja med allt! HA DET BRA <3

woap woap

imorgon kan jag säga; idag får jag jullov!!!

tjatjatjatjatja, skolan börja 9, kollade på världens sämsta och segaste film, städa i klassrummet, slutade 12:30.
ja vad ska man säga? onödig dag.
snart blir jag iallafall hämtad för jag ska åka till lidingö och stå parkeringsvakt i 2 timmar. laget får gal1 mycket pengar av det här så det är bara att ställa upp liksom. jaja vi hörs kanske senare när jag kommer hem!
LoV iMoRgOn föresten, rätt najzzzzzzz. HERRÅÅÅDÅ!

Mobilblogg

Har aldrig kunnat lägga in bilder när jag mobilbloggat men nu funkar det kanske.

Tisdag

Hej bloggen! Just nu sitter vi och kollar på film i skolan, och den är jättekonstig så jag fattar ingenting plus att jag missade lite av början för jag försov mig. Igår drog ju jag och Kajsa till väsjö, vi hade skitkul :) Filmen är typ slut om en halvtimme och då blir det pannkakor till lunch <3 Efter det ska vi bara städa klassrummet lite snabbt och sen slutar vi. Sjukt skön men onödig dag. Efter skolan ska jag nog hem och rensa mitt rum och min garderob, sen ikväll är det föräldrarmatch :) Vi hörs senare, PUSS

happymoment

jag skrev faktiskt ett inlägg igår kväll, men det kom tydligen inte upp?! men ja jag har varit på landet hela helgen, och det var f1 myz. skolan idag var så onödig, kollade på film på alla lektioner typ. fick sluta tidigare så kom hem kvart i två. jag har inte gjort så mycket men snart ska jag byta om,
för nu drar jag och maja och åker lite skidor, wej!  TTYL


väsjö

Tja. Har inte hunnit blogga något men berättar lite kort om min helg.
I lördags drog jag till matilda, kollade på hennes match, film, robinsson och godis. Igår åkte vi till eskilstuna och jag är nästan klar med alla julklappar. YES! Resten ska jag fixa på onsdag. Fick även med mig en julklapp till mig själv som jag använder lite i förskott sådär. Det tog ungefär 3 timmar att ta sig hem från eskilstuna. SERIÖST. sl och sj kan ta siiiig. Nu sitter jag med pjäxor, skidkläder, hjälm och jaa, the hole packet. Jag och Kajsa ska nämligen dra till väsjöööö strax. F1 kuul!!

jagälskarattåkaskidorlixom.specielltmedkajsaeftersomdetkanblilitefelhärochdärmendetärbarakul.jagälskardet. Nu ska jag äta jetemycket mat, måste lixom tagga! Nej nu måste jag ta av mig kläderna, lööööökar sönder. Fast ne fast aa, fast ne, fast aa, fast HEJDÅ!


jag och julia förra året i lofsdalen. jag saknar dig


Mobilblogg

Hej bloggen. Sitter på tåget påväg hem till matilda! Jag saknar henne såå mycket så det ska bli fett kul att träffa henne! Hon har match nu så hennes mamma kommer och hämtar mig på stationen och så åker vi nog till matchen. Ikväll vet jag itnte vad vi ska göra men något kul blir det iallafall :) igår spelade vi ju match och vi vann, grymt. Sen dirog alla hem till malin och basta, sen käkade vi tacos och grejer. Fett mysigt och j vi . Asså jag hatar min mobil, den är typ trasig så min tabortenbokstavomduskrevfelknappen funkar inte -.- så de blir lite konstigt tnu, men nu ska jag stramx gå av så vi hörs senare i think. PUSS gn

(Y)


FAN VAD BRA ASSSÅÅÅ!

jag är en soldat för dig

hello, jag har inte skrivit sen i onsdags, men igår var det skoli först sen dirr till stan och barnvakta, min andra kusin bor i stan haha. idag är det freeedag, vilket också innebär skola på dagen såklart. sen efter skolan drog jag och mamma till stinsen och handla julklappar, så nu är jag i stortsett helt klar, huuuur skööönt?!?
nu har jag nyss käkat middag och ikväll ska jag bara vara hemma och så in lite julklappar och sånt, för imorgon ska jag och mamma nog åka iväg till landet en sväng, mys. jaja, ha en bra fredagskväll folket!


SOFIA! jag hoppas du käkat mycket under din sjuk vecka och gått upp i vikt!

Hej bloggen. Har inte haft tid att blogga.. Eller kanske, ne. Vet inte vad jag har gjort, eller asså nu skrev jag bara någonting, men självklart vet jag vad jag gjort..

I torsdags, alltså igår så gick jag hem efter skolan och sen vidare till stallet och red. Efter det kom mamma och hämtade mig, sen blev det donken och sen träning! Efter träningen drog jag och jessi hem till emelie där vi va hela kvällen med coffe också. Sen sov vi där och de skulle inte till skolan idag så jag var tvungen att gå upp halv 8 medan de sussa så sött :( I skolan har vi inte gjort så mycket på lektionerna, som vanligt innan lov.. så jävla onödigt.. men snart kommer mamma hem och då blir det mat, sen match mot sollentuna. TAGGA! Efter det ska alla i laget dra hem till malin och käka tacos, basta och sååå :)) PUSS



hennes och mauritz

tja blogg1!
jaaaa maja har ju redan sagt vad som hände efter skolan, däremot köpte jag EN julklapp. så check på min bror.
när jag kom hem från den stora staden, så drog jag på inomhusträning = bra, skönt, varmt...behöver jag säga något mer? justja, nu är mitt lag anmäld till gothia i sommar, FETT. nu ska jag iallafall lägga mig, aströttttt..
TOOOOODLS

jag och emma i loerdags.


livet leker

Seriöst, jag är riktigt lycklig.

2 dagar till helg
7 dagar till jullov
9 dagar till julafton
16 dagar till nyår & Göteborg
94 dagar till jag blir 16!


15/12-2010

hej bloggen! Idag efter skolan drog jag, kajsa och jossan in till stan och det så himla skönt att man handlat klart alla julklappar!! aa fast ne lixom. Har inte köpt en ända. Seriöööööst. Nu ska jag göra något annat. LOVE

Saknar fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinland

bilder från helgen

Snygga och suddiga bilder från i lördags.

Oneida, nancy, jag, sofia och klara

Jag och klara

nancy och jag

nancy, jag och klara

Sofia, nancy, oneida, klara och jag

Oneida, sofia, klara, nancy och jag

Jag och sofia

Jag och klara

Jag och klara!

onsdag

Tjena, igårkväll drog jag till träningen, inte så många där men kul ändååå :) Idag efter skoli ska jag och kajsa dra till sollentuna och möta upp jossan, sen vidare till stan för att handla julklappar och lite grejer, najs :) Vi hörs väl senare ikväll eller nått, nu har vi musik men vi har redan fått våra betyg så vi får sitta i datasalen och göra vad vi vill. Vi har typ inga jobbiga lektioner idag, typ bara matte! sköönt. Men nu ska jag göra något annat! PUSS


Jag älskar dig sofia!

14 DECEMBER

hejsantjena! skolan idag var tjill som fan, först volleyboll på gympan, sen 45 minuters matte, lunch, sen drog våran hemkunskapgrupp till coop och köpte massa mat och sen laga vi trerätters som avslutning! som maja sa ska vi ha teknik nästa termin, fml typ...efter skolan var det barnvakt som gällde, inget speciellt hände, vi lagade plättar och ritade! sen tog jag bussen hem och bytte om till utomhusträning, skitnajs väder sådär varmt och skönt! ELLER?? neeeee fyfan va kallt det var. nu har jag iallafall duschat i hundra grader och tinat upp lite!
nu ska jag hitta på något annat, PUSSPÅER!
-går inte med bild idag tydligen..

14/12-2010

hej bloggen! Igårkväll pluggade jag hela kvällen och nu har vi inget plugg kvar förutom en matteläxa, hur skönt?? ååååååh. Nu sitter jag och dunkar musik och senare ska jag på träning. Vi hade hemkunskap sista lektionen för sista gången, nu ska vi ha teknik, så jävla hemskt. Men vi åt sjukt mycket god mat och till efterätt så blev det maräng swiss (?) och nu är jag så mätt så jag vet inte vad, och ändå så sitter jag och äter solbulle med mjölk.. Nej nu ska jag göra något annat! PUSS

 

min helg

HEJ. Har inte haft tid för bloggen.. nivet det händer så sjukt mycket spännande saker i mitt liv just nu. Nej men jag har inte haft tid. tänkte berätta lite kort om min helg.
Fredag: köpa julklappar med Kajsa, köpte såhär många --> <-- sen hem till mig med kajsa och sofia med godis och film! mys.
Lördag: Småbarnen som jag, sofia och ebba tränar hade cup! de vann fast tvärt om.. som vanligt. Sen åkte jag hem och plugga, sen kom sofia och hämtade upp mig och så drog vi hem till nancy i solna där klara, oneida och olivia var. Vi hade skitkul som vanligt och vid tio ville vi åka skridskor så vi gick till ishallen men den va stängd så vi åkte lite på utebanan med skor haha, sen sov vi lite och sen gick vi upp halv åtta och drog till nancys granne, ishallen alltså och så spelade vi match! Vi var grymma fast vi förlora! Efter det åkte jag hem och pluggade, sen var det tigerligaträning och sen träning.
Söndag: men oj, nu skrev jag ju min söndag på lördag men aa, så kan de bli ibland. Varför skriver man alltid så långt när man ska skriva kort.. fett störande. Men nu ska jag plugga lite! PUSS


måndag

hola! rätt chill dag i skolan ellerrrr, film och luciagrej. igår var det tredjeadvent, stresss eftersom jag inte har köpt en ända jäkla julklapp. jag får se till att göra det i veckan alltså! jaja inte så mycket mer att säga, mår inte så underbart bra idag heller. så nu ska jag kolla på avsnitten jag har missat på julkalendern sen göra något annat.
pusshej och glad lucia (eller nått?)

singing i want you back

hejhej! maja suger ju på at blogga alltsåå, så jag får väl köra igen då hehehooh. igår så var jag med emma hela kvällen, vi köpte godis, snacka och sånt! min snälla bror hämtade mig framåt midnatt hehe. idag väckte mamma mig klockan 9 så åkte vi till min kusins gympa uppvisning, hihi alla var så söööta så! sen när vi kom hem drog jag nästan dirr till wellness och idag körde vi body pump. hej träningsvärk imorgon....
nu ska jag och min familj till några kompisar på glögg och sånt, treeeevligt serrni!
vi hörs senare...eller??? heheh PUZZZZZZZ

look at the stars

hejtjahejsantjena. igår var jag och maja i kista och leta julklappar. blev inte en enda julklapp, eller jo bara till mig själv. ett linne, massa armband och en ring. när vi var påväg hem så mötte vi upp sofia, och sen vidare till maja. där blev det tacos och myyyys! sen kom mi madre och hämtade mig vid ungefär tolv!
idag ska jag iväg klockan två, och sen när jag kommer hem ska jag träffa min saknade emma. toppen!
men nu ska jag börja göra mig iordning! ha en bra lördag people <3


indeed

heeej, nu är jag gLaD! det gick bra på både spanska provet och no provet (ellerrrrr?) och det är fan freeeeedag!
snart ska jag och maja ta bussen till kista och kolla lite och käka lite middag tror jag. senare ikväll vet jag inte vad som händer men det kommer!
imorgon ska jag upp tidigt för att fixa lite grejer sen ska min familj hem till min faster som har fyllt 30! så det blir en liten 30 års feeeezt typ. men vi hörs dudes.


jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen

tjobre, skolan idag var som en skola brukar vara, tråkig och lång. fick dock mvg på mitt spanska muntliga, yey!
efter skolan drog jag hem, gjorde inget speciellt men jag gick igen nästan direkt. barnvakt idag också.
mamma kom och hämta mig när jag var klaaaar och nu har jag precis käkat MiDdAg. 
ikväll ska jag plugga gaaaalet till bajs no-prov imorgon, åh jag orkar verkligen inte. men ja bara att bita ihop antar jag... redan fredag imorgon ju, TJILL!!!! men nu ska jag fan sätta igång, adios!

suck


asså FYFAN vad jag hatar rubriker, helt sjukt jobbiga

Hejhejhej. Ska strax sätta igång med pluggandet, sen drar jag till stallet och rider, efter det kommer mami och hämtar mig och skjutsar mig till match! TAGGA! Vi hörs nog inte mer idag. Kanske inte i helgen heller.. troligtvis ska kvällen spenderas med kajsa och sofia imorgon, på lördag kanske jag hinner blogga lite faktiskt, men då ska jag baka lussebullar&pepparkakor med mormor och på kvällen ska jag hem till nancy med sus brudarna. gryymt kul! På söndag är det match igen och sen tigerligaträning. Behöver också klämma in massa plugg men jaa, vi får se hur det går med den saken.. Nu ska jag iallafall plugga galet! PUSSAR


snel hest

nu har jag tränat plus skyndat mig hem som fan så jag kunde se det mesta av greys iallafall. tror jag slog rekord på att komma hem idag hihi, 11 min, awesome! jag kom iallafall nyss ut ur duschen och nu ska jag väl plugga lite innan jag lägger mig! hehehohohihi.

till maja (om ditt senaste inlägg): bara så att du vet så har inte ens fåglar läxor. som om du skulle bli en fågel skulle du inte ha några läxor.  just sayin'


fuck

Hej. Jag hatar no, och spanska.
Tänkte att ni ville veta det.
Vi hörs, hej

FANattmaninteblevfågel.. Då skulle man bara kunna flyga iväg från läxor och sånt skit..

suckers

tja, onsdag idagrå, bara 2 dagar kvar tills efterlängtad helg!! i skolan idag hände inget speciellt, det har det inte gjort överhuvudtaget idag föresten, jag har bara pluggat typ. om ungefär en timme bär det av mot häggvikshallen för lite fotboll, maravilloso (=underbart på spanska för er som inte kan det) men nu ska jag kolla på vänner.
CIAO

rubriker kan ta sig :) :) :)

HeJsAn.

Har precis ätit men är fortfarande hungrig.. så snart ska jag ta mer, sen ska jag plugga röven av mig och sen fixa lite grejer som jag inte hann ingår eftersom jag var tvungen att bli klar med min uppsats och ÄNTLIGEN är jag klar. Skööönt. Något som är mindra skönt är att vi har muntlig spanska redovisning imorgon, no-prov på fredag och spanskaprovskrivauppsatsellervadmannuskakalladet. Så nu ska jag plugga! HEJDÅ :)

hej jag vill ha en sån där.. ååh gullenullenutt asså!!


inget boll spelande

okejrå, ingen träning ikväll.
"pga kyla och skaderisk"
f1 mesit? fast ne, det är faktiskt kallt.

så ja vad ska man hitta på istället? kanske plugga no och kirra mvg på provet som är på fredag?
aa det blir bra.
:) :) :)

wanna be on top?

tjaAA, skolan idag var väääääldigt najs, vi började åtta med idrott, sen tog vi bussen till simhallen och badade i nån timme, sen "missade" vi bussen hem så vi kom hem till sista lektionen som va hemkunskap.
nu har jag varit hemma en timme typ, och jag ska snart gå iväg för att hämta alla barn och vara barnvakt.
sen när jag kommer hem senare, så blir det träning nästan dirr.
nej men nu ska jag börja göra ordning mig, pusshej!


today

hej bloggen! Är hemma från skolan idag också men mår mycket bättre! Har precis käkat antricot (?) sjukt gott! Nu ska jag äta pepparkaks smet och sen fortsätta plugga, har lite grejer som behövs fixas idag! Vi hörs kanske senare, puss på rumpan ♥


christmas




det är svårt att hitta svar när man inte vet vart man ska leta

hej peeeps! skolan idag var tjill, vi kollade på film på alla lektioner utom en. efter skoli drog jag hem, gjorde inget speciellt, tränade lite på min spanska grej som jag ska redovisa muntligt imorgon.
annars då? jooo jag har en sååån jävla träningsvärk, men annars är det bra asså! bara två veckor kvar tills lovet satt det är bara köra sista!
meeeeen nu ska jag duscha, vi höööööööörs råå!

snow





siiick

hej bloggen. Igår drog jag på träning och matilda var kvar hos mig medans jag va borta, sen när jag kom hem pluggade vi och vid typ halv åtta skjutsade mami henne till tåget, och fan va ledsen jag blev! Det är så jävla tomt utan dig matilda!

Jag pluggade ända från halv tre på dagen till halv tre på natten och jag är fortfarande inte klar med skiten!!! Men snart kommer mamma hem och då ska hon hjälpa mig hihi. Igårkväll hade jag ont i huvudet och kände mig ganska hängig.. och när jag vaknade idag hade jag fortfarande ont i huvudet och typ ville dö. Är fortfarande hänging och typ förkyld i hela huvudet, sen får jag värmeattacker hela tiden och har ont i huvudet. Eftersom att jag vandrade in i lingonskogen igår så ska vi såklart till badhuset imorgon med skolan, man ba men jaaa!! fast man vet ju aldrig om jag blir frisk heller. Nu ska jag äta lite pepparkaksdeg och sen göra smulpaj :))) PUSS


tummen upp

asså jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ungefär så känner jag just nu för jag är klar med min religionsuppsats.
så nu slipper jag tänka och lägga ner all min jävla tid på den!

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej
just nu vill jag dö
jag hatar skolan
imorgon ska jag lämna in en uppsats om religion, de avgör mitt betyg i svenska och so. kul
på tisdag ska vi ha muntlig redovisning på spanska
på fredag ska vi ha no prov och skriva en uppsats på spanska
är det någon som har en pistol?
JAG VILL SKJUTA MINA LÄRARE I HUVUDET.
sen har jag en no inlämning om vindkraft också.
jag hatar skolan
nu jävlar ska jag plugga
fan
fan
fan
fan
fan
fan
fan
fan
kommer inte blogga på hela veckan, måste plugga.
Jag och matilda har hets. hejdå

död

heeeeej, jag skrev ett inlägg förut, men precis när jag skulle trycka på publicera så går strömmen i hela huset, så vi har varit utan ström i några timmar förut men nu är den tillbaka! medans har jag varit och tränat på wellness med laget. jag är död kan jag säga, dom kör slut på oss där asså.
och nu resten av den här söndagen, ska jag bara PLUGGA med stora bokstäver. har en jäkla religionsuppsats som ska vara inne imorgon, gaaah vem sätter inlämningsdagen på en MÅNDAG? då måste man ju plugga röven av sig hela helgen typ......jaja men nu måste jag börja om jag ska bli klar någon gång! ha en lite bättre söndag än jag folket, HEJDÅ!


stan

hej bloggen! jag har inte haft tid att blogga som ni kanske märkt.. men tänkte berätta lite kort vad jag gjort de senaste dagarna!
I onsdags var jag ju på resturang med familjen och sen pluggade jag.
I torsdags hade vi match mot sollentuna och vi vann med 9-6. Vi har nog aldrig spelat så dåligt.. men jag gjorde iaf 5 mål hihi. I fredags drog jag och kajsa till globen med några från hennes släkt och familj och kollade på en julkonsert, trevligt :) Efter drog jag hem och sov, och idag eller egenligen igår så drog jag på breddsatsträning och träffade alla bengts! fyfan vilka underbara människor säger jag bara! Efter träningen drog alla vidare till donken där vi åt, åt och åt! Sen fick jag skjuts till stan av nancys mamma med nancy och olle så jag slapp åka tunnelbana och typ frysa ihjäl. tack! När jag kom fram mötte jag upp älskade matilda och så gick vi runt och kollade i affärer och kollade efter julklappar. Vi träffade också kenza som var i gallerian och så tog vi kort med henne :))) Efter det gick vi till kungshallen och käkade, sen rullade vi hem. Vi har bara varit hemma ikväll och inte gjort så mycket.  Imorgon blir det träning igen och sen plugg! PUSS


jag och kenza, kul att man var fixa och kände sig jetesnygg! :)

tjobre

hejhejhejhej, tröttabruden här, jag är gaaaalet trött, jag håller på att somna nu typ. jag kunde inte somna igår så jag somnade sent och gick upp tidigt, men jag kom upp tillslut iallafall. åkte till mina kusiner vid 8 och var där tills halv 1, och vi var ute i snön och åkte pulka största delen av tiden. sen kom mamma och hämta mig så åkte vi till en skidaffär och köpte pjäxor och hjälm! så nu har jag allt klart tills skidsäsongen wiho!
nu har jag varit hemma en stund, och jag skulle egentligen träffat emma och åka skridskor men det orkar jag verkligen inte, plus att jag inte kan andas ur näsan heller...asså fml. men anna kanske kanske kommer hit och joinar mig senare, det hoppas vi på! men nu ska jag gå och fixa en grej, ha en bra lördagskvääääll. PUSS


the show of christmas

hello. kom hem från globen typ för en timme sen, har duschat och lite så. vi var ju som sagt på någon julshow i globen ikväll, och ja den var väl helt okej, lite låtar man kunde sjunga med i iallafall haha! men nu måste jag lägga mig, tidig uppgång imorgon eftersom jag ska vara barnvakt 8-12 tyyyyp! vi hörs imorgon, GODNATT! <3

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå


det fick bli pepparkaksbakning som kvällsunderhållning! nu har jag precis lagt på kristyr och sånt på alla, så nu har jag typ kramp i handen för man måste trycka så hääääääääär hårt på den där tuben med kristyr. men nu är alla finfina, ska ta kort på dom så jag kan visa er vettni!
imorgon är det FREDAG, jag och maja ska på konsert i globen heheh. min farmor bjuder oss på något som alla coop medlemar får typ gratis biljetter på, då hade hon massor över så vi fick dom! så jag släpar med mig maja också hohoh.. vi får väl se hur det blir men det blir säkert bra haha! nu ska jag faktiskt börja tabort smink och sånt, sen lägga mig. så hejdååååå dudes

no doubt in my mind where you belong

nemen TJA! som majsen så slutade vi halv 1 idag istället för 3. när jag kom hem satte jag mig och plugga dirr, och duktig som jag är så satt jag i 2 och en halv timme, sen var jag typ halvt död. så jag bestämde mig att jag var klar för idag så ska jag göra uppsatsen helt klar någon annan dag. så nu har jag hela kvällen friiii, kul att det är jättemycket roliga program på tv:n ikväll dåååååå..eller inte. så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men det ooordnar sig säkert...men nu ska jag gå och laga mat till mig och my brotherrrr, TJADÅ!

bankomaten

Hejhejhejhej.
Sitter och taggar till inför match mot sollentuna ikväll med hög musik och mat. uunderbart! Slutade halv 1 idag, ganska så jättenajs. Nu ska jag skriva på min so-uppsats, mååste bli klar! Igårkväll när pappa kom hem så fick han för sig att vi skulle gå ut och käka så hela familjen drog till stan och käkade på en resturang som hette bankomat typ.. asså wft? Kan en resturang heta så? Maten var jättegod och det var jättemysigt :)



happyface

hejhejhemsktmyckethej.
idag fick reda på att jag har höjt mig i matte, man ba YES liksom! efter skoli drog jag hem, skulle plugga, men nej då går det inte att fjärrinlogga. så jag fick skita i det, inte för att det gör mig någonting men ja heheh...
så jag har bara töntat mig framför datorn och tvn, finns inte så mycket annat att göra.
kanske borde städa rummet, fast ne. idag har jag träning klockan 8-9, och det gör att jag missar början på greys, men då kom jag på en grej, man får kolla på det innan det sänds på tv för 19 kr på kanal5.se så det ska jag göra nu hihiihoho! så ja smell you later!


första december

hej bloggen!
Idag är det första december.. asså det är sjukt vad snabbt tiden går. Jag hinner inte riktigt med! Men efter skolan gick jag iallafall hem i det supervarma vädret.. När jag kom hem åt jag och så gjorde jag lite smulpajssmet ♥ NU ska jag börja plugga så jag kan göra något roligare senare, typ ställa in lite julgrejer i mitt rum och fixa lite. PUSS


Jag längar sjukt mycket till sommar 2011!

onsdag

hej!!!! nu sitter jag i datasalen och har musik. Igår fick jag tillbaka min dator så nu kan jag börja blogga igen! :)))) men nu ska jag fortsätta jobba, tänkte bara visa att jag lever lixom! PUSS


jag och jossan förra sommaren, hör till inlägget jag vet men har ingen annan på skoldataaan

RSS 2.0